hits

busy bee

Heisann dere! I går? for en drittdag, haha!! Jeg hadde crazy magesmerter hele dagen, uten at jeg vet hvorfor. Det kjentes ut som om jeg hadde kniver i magen som stakk meg - eller noe i den duren. Jeg måtte dermed avlyse alle avtalene jeg hadde i går, og i stedet gjorde jeg nada hele dagen. Jeg klarte å jogge en tur på fjellet i ti-tiden da, og det var faktisk helt fantastisk deilig. Jeg har aldri løpt fortere opp enn det jeg gjorde i går, det kjentes liksom ut som om jeg bare svevde hele veien opp på fjellet. Elsker at jeg begynner å komme tilbake i sommer-formen, jippiii! I tillegg møtte jeg på to stykk på veien som syklet opp, og jeg vet ikke med dere, men konkurranseinstiktet mitt hjelper meg utrolig mye. Jeg jogget forbi dem og bestemte meg for å ligge fremfor dem hele veien, og det funket fett. Med andre ord: dagen i går ble avsluttet på en veldig bra måte!

I dag har vi avspasering, og det har vært helt fantastisk deilig. Jeg sov til jeg våknet av meg selv, og hele dagen har jeg brukt på å få unnagjort diverse ærender. Mamma hadde også fri, så da ble det selvfølgelig frokost på verandaen.

i fartaDet ble visst kjole på meg i dag. Outfitbildene kommer straks!

I morgen er det fjelltur med skolen, og så? LANGHELG! Jeg gleder meg som en liten unge til helg nå!!

6 kommentarer

Aidana -

Haha, kjenner meg selv i det der. De få gangene jeg er på fjellet - å løper opp så er det en sinnsykt god motivasjon å ikke være alene der. hahah

ha en fin dag videre!

Fine bilder :)

sonja

Älskar ditt hår och din fina blogg! :)

colorfashion

åå, du er så nydelig <3

alice

great outfit

Warst du schon immer so modisch ? Und wenn nicht , wie bist du zu deinem style gekommen ?:)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no