hits

today's

Kjole fra Bik Bok, veske fra modekungen.se, boots fra H&M, solbriller fra Ray-Ban

Ååh, jeg har fått øynene opp for disse bootsene igjen! Rotet litt rundt på loftet tidligere i dag og fant dem gjemt oppi en pose med masse gamle klær og sko. Fint med en forandring i blant, blir jo litt lei av converse til slutt. Hva synes dere? 

15 kommentarer

Celine

Daaayyym gurl! Du er helt nydelig, og stilen din... (<3)

Charlotte

Kjempefin kjole :)

pia

Wow amazing look! That dress is so awesome :)

Charlotte

Stilig antrekk, du kledde det veldig godt! Jeg har pakka vekk mine converse i alle farger og fasonger, kan ikke få sagt nok hvor lei jeg er av disse skoene - alle har dem! Uansett hvor man snur seg. Det som er med de skoene er jo at de går til absolutt alt, enten det er dongeribukse eller kjole. Men nå har jeg altså pakket de bort for en stund og lagt min elsk på kule nike og adidas sneakers, høye og lave! Loove it :-)

Aidana -

elsker det!

Hei! Unnskyld for at jeg spør, men jeg kan ikke unngå å legge merke til "tight-gappen" din.. Har du hatt eller har anoreksia eller noen annen form for spiseforstyrrelse? Eller er du født med det/trent det opp?

Karla

Hi Kristine! I just found your blog today and I am hooked. I really love your style and the way you accessorize. Even though I don't understand your writing, I believe the language of fashion says it all, haha ;-)

Love,

a little fan from Finland

fashion-teaparty.blogspot.com

i really love your style! :*

alice

LOVE LOVE LOVE the dress

Fatma

Hey beautiful! You look stunning!!! Please share your hair care:) I live in Norway as well. I think I can find what you use your hair:)

Annika

jeg vil ha sånn gap mellom bena! guud, forslag til bra trening for bena? :) og generelt mage, ben, rumpe og alt det der? hadde blitt så glad for svar! :)

helst for hjemmetrening!

Paulina

nice dress! i like black clothes so much!

laurie

veldig fint anntrekk :)

xoxo Laurie

Sanne

Hei, er det lenge siden du kjøpte den kjolen, eller er den fortsatt i butikkene ? Den var driitfin!😍

Anine

Sinnssykt fin kjole!! <3 Ja, er den fortsatt i butikken? <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no