hits

litt tanker

Hej alihopa! Da tar jeg en liten avbrekk fra sola, jeg. Har ligget og solt meg i flere timer nå, og jeg håååper jeg har fått litt mer farge, hehe! Føler liksom aldri at jeg blir brun her i Norge, men jeg gir det likevel et forsøk jeg.Jeg holder på å rydde rommet nå, samtidig som jeg blogger. Hehe, produktivt. Var jo som sagt på undertøysshopping her om dagen, og det er så ufattelig deilig å oppgradere undertøysskuffa. Gamle slitte bh'er er byttet ut med nye, og hele skuffa lyser nye og freshe farger. Hva er det med oss jenter og fint undertøy, hmm? Man føler seg bare så utrolig mye bedre med et matchende sett på seg, jeg personlig føler liksom at det kan gjøre dagen min bedre. Haha.

Jeg fikk forresten en kommentar her om dagen, og til en forandring føler jeg det er på sin plass at jeg svarer for meg. Vel, take a look:Hvem er det som er et dårlig forbilde her? Er det jeg, en 17 år gammel jente som skriver en blogg om mote, hverdag, skole og mote - eller er det denne mammaen som kommer og forteller en uskyldig blogger at hun avskyr henne? Jeg fatter ikke hvordan folk har samvittighet til å skrive slikt til andre, jeg fatter det virkelig ikke. Jeg har aldri oppfordret til noe negativt på bloggen min. Er det noe jeg oppfordrer leserne mine, så er det å gjøre det bra på skolen - men hey, det overser jo denne dama fullstendig. Jeg oppfordrer alle til å være fornøyd med seg selv - uansett størrelse. Hvorfor blir ikke det lagt merke til?

Altså, hvilke signal er det denne mammaen egentlig sender ut til døtrene sine, når hun mener at jeg er "for tynn" til at de kan lese bloggen min? Hun impliserer jo at tynn ikke er godtatt. Det er så sjukt latterlig hvordan folk tar seg friheten til å hakke på de som slanke, for jeg vet godt at hadde det vært jeg som satt og skrev stygge ting til overvektige så hadde jeg blitt så godt som halshugget.

Så, for å sette det litt i sammenheng: Det her er AKKURAT det samme som om mamma skulle skrevet en kommentar på en overvektig jente sin blogg: "Jeg lar ikke Kristine lese bloggen din, fordi du er feit og bloggen din oppfordrer henne til å bli overvektig. Du er et forferdelig dårlig forbilde for unge jenter, og det virker som om det eneste du gjør er å gå rundt å ta bilder av deg selv og den feite kroppen din 24/7." Hva synes du om det, kjære "Anonym"?

Vel, jeg er i alle fall jævlig glad for at mammaen min ikke sitter og mobber 17 år gamle jenter på nett. Takk mamma. Og denne dama som skrev kommentaren til meg burde skamme seg over at hun i det hele tatt har tittelen "mamma".

143 kommentarer

Elise

Fy søren dama eier ikke respekt ..

Jaja, enig med undertøyet :)

Fyfaen for ei dame som hakker ned på en 17 år gammel jente?! Det er uakseptabelt og ekstremt flaut for sine døtre! Hun burde skamme seg

FashionPlanet

Herregud så teit gjort..

Kjempefin blogg :-D

Mia

Hei! Fryktelig unødvendig av henne, det er jo merkbart. Men det er en ting jeg lurer på, siden du nevnte soling og siden jeg vet du bruker selvbruning. Kan man sole seg med selvbruning? Stenger solbruning på en måte kroppens evne til å få mer farge? Hadde vært fint om du svarte, har lurt på dette lenge og du er jo så fin og brun så håper på at du vet svaret! :D Ha en fin dag videre!

Kristina

Absolutt helt unødvendig av en voksen å skrive sånt, absolutt, men jeg synes også det er unødvendig av deg å skrive at hun burde skamme seg over å ha tittelen mamma. Hun vil jo bare det beste til ungene sine, men beskytter de over feil ting i denne settingen.

Jeg er delvis enig, og hun kunne latt være. Men jeg syntes du vrir og vender på ting veldig ofte. Slik som da du konfronterte Sara. Hun mobbet deg absolutt ikke på nett, men likevel fortelte du henne (og resten av norges befolkning) at dette var personangrep og mobbing på høyt nivå. Du ba båten hennes "synke" først som sist siden hun var svakere psykisk. Det var rett og slett oppfordring til selvmord slik jeg og MANGE andre også leste det. Du burde tenke deg litt om før du skriver og sier som du gjør.

Og uansett, slik jeg tolket kommentaren sikter hun ikke til at du er tynn, men måten du kler deg på. Du viser halve rumpa, viser kløft, viser hele magen din, pusher opp og ut det du eier foran alle de titusene v leserne du har. Det er ikke rart noen reagerer, du ville ikke vært foruten slik du opptrer og kler deg på bilder. Jeg ville ærlig heller ikke risikert at min datter hadde "gjort" som et forbilde og kledd på seg små filler som viser alt til alle. Noen jenter er ikke så sterke psykisk som andre. Du bør også være et forbilde og kle på deg litt. Litt hud er greit, men du er i alt for mange tilfeller over grensa. Noen reagerer og det må du rett og slett bare finne deg i slik som du gjør.

Folk kommer alltid til å kritisere. Stå på å gjør ditt, så lenge du er fornøyd med livet ditt har det ingenting og si hva andre synes. Å dømme og kritisere andre er ihvertfall ikke et bra eksempel og sette for døtrene sine.

Forsvarer henne ikke i det hele tatt, men det kan være hun og flere tenker sånn fordi du er en rosablogger. Da er det ikke så mye personlig stoff og finne på bloggen eller instagram.. Det er helt ok selvfølgelig, ditt liv og din blogg.

Karoline s

Respektløst skrevet av hun som selv kaller seg "mor" ! Om hun ikke har noe bedre å gjøre en å kritisere en blogger som overhode ikke oppfordrer til noe kroppspress er det hun det er noe gale med ! For mange er du ett forbilde, ikke bare pågrunn av den fine kroppen din, men fordi du er en ærlig person som skriver om alt innenfor ulike kategorier : skole,mote,venner,bestevenner,hverdag,familie og masse annet! Om hun ikke kan se alt dette overfor at du har en utrolig fin kropp som er ønsket av alle jenter så burde hun heller ikke hatt barn! Det fins 1000000 bloggere,modeller osv der ute som oppfordrer til kroppspress , du er ikke en av dem ! Visst dette er ett så stort problem for henne så kan hun jo heller gå til alle kleskjeder som selger undertøy å gå imot demmes modeller ! Victorias secret bare for å gi ett eksempel !!! Stå på å fortsett med det du driver med ! Vis at du er bedre en å la def knekke av slike kommentarer :))

Hun reagerer på hvordan du går kledd, og det gjør tusenvis av andre også. Shorts så korte som truser og topper så korte som BHer. Kle på deg jente

Malene

Hun reagerer mer på at du er så glad i å vise din tynne kropp, enn at du er så tynn. At du går ofte veldig lettkledd og liker å vise deg frem skjønner jeg at hun reagerer på. Men det er unødvending av henne, det er jeg enig i.

Implisere, innvikle, gjøre delaktig; føre til, ha som følge.

Tror kanskje du mener antyder istedenfor?

Victoria

Er så utrolig enig, Kristine! Denne damen skal være forbildet for sine egne døtre, så sitter hun å skriver hat til ungdommer. 2014, sier jeg bare. Jeg støtter deg, syns aldeles ikke du er stygg, bare fordi du er tynn. Du er perfekt, akkurat som du er <3

a

Hun skrev ikke at du var for tynn, men et dårlig forbilde av mange åpenbare årsaker som andre har påpekt før. Du kaller henne en dårlig mor fordi hun har meninger om din offentlige blogg? Det bør du da tåle når du legger ut nettopp slike bilder hun beskriver, lettkledde og kroppsfokuserte? Hva tenker din voksne mamma om det? Kanskje på tide å rette blikket mot seg selv?

Så får vi se om denne kommentaren kommer gjennom.

Kan ikke tro at foreldrene dine leser denne bloggen.

Cecilie

Helt enig! Det er nettopp denne mammaen som er et dårlig eksempel for datteren sin ved å hakke ned på en tenåringsblogger som verken har gjort henne eller datteren noe som helst! Om hun ikke vil at datteren skal lese bloggen din, så trenger hun jo ikke nødvendigvis å sende deg en mindre koselig kommentar. Blås i disse latterlige kommentarene fra mest sannsynlig sjalue damer og jenter. Det er så mange som ser opp til deg, og det er det du burde ta til deg :)

Madelen

Her er det snakk om klær, og ikke størrelse. En overvektig person kler seg ikke i tettsittende thigts med magetopper, og det er jo en grunn til det. De fleste (uansett str) kler seg heller ikke sånn eller tar bilder som fokuserer mest på hud og kropp. Det er ingenting galt med deg, men du bør muligens holde en lavere profil. Hvis mødre og yngre lesere reagerer så er det ofte en grunn! Lykke til :)

Ida

Men ser du ikke selv åssen du kler deg? Det er jo ikke bra, med tanke på hvor unge jenter som leser bloggen din. Shorts langt oppi rumpa, små, korte topper og generelt lite klær på kroppen til en hver tid. Jeg tror ikke det er det at du er så tynn, men måten du føler behovet for å lettkle deg til enhver tid. Eller synes jeg faktisk du virker smart og ordentlig, sett bortifra det du har på deg hver dag :) Min mening bare.

Could you write in english sometime? I really enjoy "reading" your blog, but I don't always understand what you write :D

Sandra

Hvordan kan du si at hun ikke fortjener tittelen som en mor? Det kan være fult mulig at hun oppdrar døttrene sine på en god nok måte. Jeg skjønner godt at hun reagerer litt, i og med at jeg ikke har kommet til å latt mine unger gå med shortsen så høyt oppe og i så korte topper som det du gjør. Men det er jo selvfølgelig smak og behag hva foreldre tillater. Dessuten så er ikke en kommentar mobbing. Det foregår over lengre tid. Hun poengterer om hva hun synes er riktig eller ikke. På akkurat den samme måten som du gjør ved å skrive innlegget her.

Haha.. hun har litt rett. Er ikke meninga å få dette til å se ut som hate, men du er ganske selvgod. Du har mange følgere på Instagram takket være Runwaydreamz, og dette bruker du imot folk. F. eks det du skrev på twitter om at du har flere likes enn "det sjalu trynet" til den jenta. Jeg mener, virkelig? Kom du ikke opp med noe annet argument enn det? Og "jeg og Emma ble tatt til rektor fordi vi kler oss for drøyt på skolen xD" Skal det liksom være morsomt? Sorry, men du må kutte litt ned på egoet, synes jeg. Når du poster lettkledde bilder og undertøy, må du forvente litt hat. Men er også litt enig med deg og, synes hun tenåringsmammaen gikk litt for langt med den kommentaren kanskje, spesielt på slutten. Igjen, mener ikke å få dette til å bli hate, sier bare meninga mi.

Benedicte

Jeg er helt enig i den kommentaren moren skrev. Altså, ser du ikke selv hvor lite du kler deg? Du har et ekstremt stort behov for å vise deg frem til enhver tid. Hadde jeg hatt unger som gikk kledd slik som du gjør, da hadde jeg satt foten ned. Og en ting til, ikke synk så lavt å kall henne indirekte en dårlig mor. Ærlig talt.

Jenta

Kjære deg, hun snakker ikke om hvor tynn du er men åssen du går kledd. Har du ikke merket det selv eller? Det er jo bra at du er fornøyd med kroppen din, men når du viser så mye hud som du gjør, så er det ikke rart at noen skal kritisere deg. Og du burde heller ikke se på den kommentaren (ikke min, men morens) som mobbing. Hun bare kritiserte deg, og det må du tåle ettersom du er toppblogger. Og det er IKKE greit at du går med shortsen opp i rumpa, og viser kløft. Tenk på at du har 10000-vis av lesere som har deg som forbilde

Olivia

Jeg er også enig med det denne damen skriver. Jeg er sytten år selv, og når mamma ser meg lese bloggen din lurer alltid på "hvorfor leser du dette tullet?" Og det samme spørr jeg meg selv. Den eneste grunnen til at jeg drar innpå bloggen din er for å se hva slags bullshit du har lagt ut siden sist. Og om jeg hadde vært mor selv er jeg ganske sikker på at jeg hadde blokkert bloggen din slik at de ikke kunne dratt inn på den. Du er rett og slett et dårlig forbilde og mindreårige blir til å tro at det er slik man skal se ut og kle seg. Og i tilegg er det ikke slike som deg gutter går etter i lengden. Du ser horete og desperat ut, noe bare tenåringsgutter "tenner" på.

En ting er å være tynn, en annen ting er vel hvordan man fremstiller kroppen sin. Har vel nesten aldri sett deg i lang bukse OG lang genser, noe MÅ alltid være kort.. Det sier vel litt, og sier også dessverre noe om hvordan inntrykk du utgir til lesere. Jeg tror du hadde skjønt budskapet til moren om du selv hadde vært mor med unge barn, som du skulle beskytte mot denne (til tider) grusomme verden.

Helene

Men kjære deg, hele kommentaren hennes handler ikke om at hun synes du er tynn. Hun mener du kler deg veldig lettkledd og at du er et dårlig forbilde for ungene hennes fordi hun ikke vil at de skal gå kledd som deg. Du må snart begynne å innse at du faktisk går med lite klær, og det ikke bare på sommeren, men året rundt. Når du til og med blir tatt med inn til rektor pga måten du kler deg på så bør du vel ta hintet? Du svarer på kommentaren hennes på en like lavmål måte som på måten hun skrev den. Hvis du ikke bryr deg så skjønner jeg ikke hvorfor du i det hele tatt velger å ta det opp? Du må tenke som et forbilde uansett hva det er. Ja, det er din blogg. Ja, det er din kropp. Ja, du gjør det bra på skolen og oppfordrer de som leser bloggen din til det samme. Men det vi ser bilder av de korte magetoppene og de alt for korte shortsene du bruker (som du må bruke noe under på i tillegg, altså, da burde du vel skjønne hvor små de er? rumpeballene dine syntes jo uansett) og da begynner folk å reagere. Jeg er helt enig i det hun sier, så ikke tro hun er den eneste. Om det er en bloggleser, mamma, pappa eller bestemor, for den saks skyld, så er det samme meninger.

Du bør tåle mer som så og lære av ting, for vi blogglesere er smarte på fakta og ser mer av ting enn det du gjør! Du fremstiller deg selv på en helt annen måte enn den virkelige deg så du kan ikke forvente deg noe annet av deg enn det vi ser på bloggen. Lette stikkord: magetopp, festing, korte shortser, vaniljekesam og kropp. La det synke inn!

Det var unødvendig av henne å si at hun avskyr deg, men hun fokuserer ikke på at du er tynn. Det er det du selv som gjør, Kristine. Hun sier hun ikke lar døtrene sine følge bloggen din pga måten du kler deg på.

Hun sier sin mening på en ufin måte, og det burde hun ta selvkritikk på.

Men som sagt, her viser du i svaret ditt at det er DU selv som retter fokuset på at du er tynn.

Hun sa du kler deg som om du er med i et pornomagasin og det har hun vel egentlig helt rett i.

Elsker deg, Kristine! <3

Jeg skjønner meg virkelig ikke på den dama. Hvis hun synes du er et dårlig forbilde burde hun skjønne at hun er et veldig mye verre forbilde for døtrene sine som hakker ned på en uskyldig 17 år gammel jente! Du er et fantastisk forbilde og jeg skjønner virkelig ikke hva den dama tenker. For det første: Du har rett til å være den du er. Ingen kan si at du ikke kan. Hun burde tenke bedre over handlingene sine. Du er ikke for tynn og du har ikke gjort noe mot dem så de har ikke NOEN rett til å dømme deg. For det andre: Hun viser døtrene sine at det er greit å hakke på andre (noe det aldri er) og hun har absolutt ingen grunn til å si dette. Det er hun som er et dårlig forbilde, ikke du! Et ordtak: ''Før du dømmer noen andre vær sikker på at du er perfekt.'' Dette var dumt gjort av en som kaller seg 'mamma'.Du er nydelig og fantastisk. STÅ PÅ, KRISTINE! Ikke hør på all den dritten av noe vissvass folk sier. De tar helt feil.

Kanskje fordi at de meste overvektige menneskene ikke tar lettkledde bilder av seg selv og fordi de er så missfornøyd. Men feil er det likevel. Jeg er selv drittlei av at andre kaller meg drittynn og sånt. En venninde som kaller meg "altfor tynn" hele tiden, sa til meg her om dagen at hun ble sur når hun ser tynne folk. Hun er overvektig selv.

alice

really love your outfit. don't mind that comment! your blog is AMAZING and i find it to be very inspiring and great! you're doing an amazingly awesome job and have done for such a long time!!!! you're the best kristine!

lots of love

Anonym

Jeg er helt enig med deg, men du kan ikke si at å bli kallt feit er like ille som at noen kaller deg tynn. Idealet er å være tynn, det er det de fleste vil være og derfor er det forståelig at folk blir mer lei seg av å bli kalt feit, enn tynn. Men jeg er helt klart enig med deg i at denne mammaen er et dårligere forbilde enn det du er.

Anette

Akuratt nå tenker jeg at du er skikkelig lei deg pga. denne unødvendige kommentaren fra en usaklig mor. Det er egentlig ganske ufattelig at hun samenligner deg med VOE. Ifølge denne moren burde du jo være akuratt slik som Emilie, hvor på tryne er ikke det?

Det er sikkert 1000 tanker som svirrer oppi hode ditt nå, alt fra hva du gjør galt til at noen kan være så frekk utav ingenting. Det og se bort fra dette og late som alt går fint er noe som ikke er menskelig og gjøre.

Men! Prøv og tenk på det at det er mange tusen jenter som ser opp til deg.

Du er virkelig et godt forbilde når det kommer til alt fra outfit's til helt fantastiske prestasjoner på skolen! Jeg skulle selv ønsker jeg fikk like gode karraktere som deg.

Du er elsket av mange og jeg har aldri sett et eneste blogginnlegg som er nær upassende. Du har en fantastisk personlighet og blogginnleggene dine er en fryd og lese, ikke glem det!

at du i de hele tatt sier at hun ikke fortjener å være mor, DET er respektløst de!

Er faktisk litt enig med morra. Du sender ut signaler som kan påvirke yngre jenter. Du har tidligere sagt selv at hvis de blir lett påvirket, så må foreldrene si at de ikke kan lese bloggen din. Det er jo det hun gjør.

Moren skrev det på en mer negativ måte en forventet ! Men de fleste bloggere har fin kropp og blogger om mote . Det er jo det de fleste er opptatt av : veltrent kropp og ha de "nyeste" klærne . Veldig frekt av moren å skrive du ikke spiser noe , du skriver jo masse om mat , he he :D Men den kvinnen er bare et så dårlig forbilde for døtrene sine , hun må ikke påvirke dem til å hakke ned på folk på internett ! Støtter deg , men noen ganger synes jeg det blir for mye sminke og magetopper men det er ditt liv og du bestemmer over det ! Men husk alle dere som muligens blir påvirket av dere : Dere trenger ikke å være som henne , vær heller dere selv !

Stå på Kristine !

Helt enig i det du skriver, hun treninger ikke å kritisere deg, du er den du er, og det skal du være stolt og glad over

Kan du ikke engelsk? Hun snakker om måten du kler deg på.

Vel, jeg er i alle fall jævlig glad for at mammaen min ikke sitter og mobber 17 år gamle jenter på nett. Takk mamma. Og denne dama som skrev kommentaren til meg burde skamme seg over at hun i det hele tatt har tittelen "mamma".

DU ER JO LIKE ILLE KRISTNE! hvordan kan du si noe sånn?

Du er så fin, digger deg! For så sykt med inspirasjon av deg!!!

Du har så rett! Er helt enig med deg når du sier at folk liksom synes det er greit å hakke på de slanke, og at hvis man gjør det mot overvektige så er det helt forbudt. Det er bare sånn du er, du kan ikke noe for det! Du er en av de bloggerne jeg synes virker mest fornuftig og du sier jo at du synes skolen er viktig. Det vil nok alltid være de som bare ser etter negative ting, men da er det bare å prøve så godt man kan å ikke bry seg om det. Bare stå på videre og ikke slutt å blogge, for jeg og mange andre elsker bloggen din <3

fikk denne mailen idag: Lurer på om dette er fordi jeg er inne på bloggen din eller hva det er ? det er iværtfall ikke noen seriøs mail!

Hello Dear,

I have the feelings that this mail will come to you in a better healthy condition.... While going through (krisssy.blogg.no) today i saw about you and became interested to know you.... I have a special reason why I contacted you.... I will like you to reply to my email address(julietnorman28@live.com ) so that I will tell you about me and send my picture to you... I am waiting to hear from you soon.... God bless you!

Your friend,

Juliet.

Hei Kjære,

Jeg har følelsen at denne posten vil komme til deg i en bedre sunn tilstand .... Mens du går gjennom (krisssy.blogg.no) i dag jeg så om du og ble interessert i å vite deg .... jeg har en spesiell grunn til at jeg kontaktet deg .... Jeg vil gjerne at du skal svare på min e-postadresse (julietnorman28@live.com) slik at jeg vil fortelle deg om meg og sende bildet mitt til deg ... jeg venter å høre fra deg snart .. .. Gud velsigne deg!

Din venn,

Julie.

Synd at hun skal ha så mange fordommer bare fordi du er tilfreds med kroppen din og liker å gå i shorts og magetopper. Blir faktisk veldig lei meg på dine vegne, du fortjener ikke alt tullet folk sier om deg fordi de tror du er "det og det"..

Du er sunn, vakker og et godt forbilde Kristine :-)

Who in this fucking planet would write this, if I was you krissy.. Search up this who called herself mother and let your mum talk to her... Hopefully, you "mother fucker" won't have children in the future, your kids will be leaving you for being a terrible "mom".

And I know there are loads of bad mothers...

Kristine here are natruly smal if you haven't seen it you ugly person -.-

Krissy, stay strong girl... And you know for sure why you are on tumblr pics everywhere. You are smoking

A

Moren til Kristine: Våkn opp!

Du virker ikke særlig god til å ta i mot konstruktiv kritikk. Tenk deg litt om da, du viser faktisk enten magen eller går i shorts på absolutt ALLE innleggene dine. Jeg sier ikke at det oppfordrer til noe press eller noe, men det er faktisk ingen andre som legge ut så mange og så ofte lettkledde bilder av seg selv som deg.

Sophia

Hello Kristine :)

I am Sophia from Belgium,I follow you since your beginning and i understand your post thanks to google traduction haha (please can you write soms post in english?)

So i just want to told you that you are wonderfull,beautiful and adorable girl! Dont let the jealous to bring you down!

Kiss

Emilie

Du er perfekt som du er Kristine❤️ Det er respektløs av den dama som kaller seg en "mor" å skrive masse dritt til en 17 år gammel jente!! Det kalles mobbing på nett og det er absolutt ikke greit, i hvertfall ikke for en voksen dame, som skal kjønne at det ikke går ann.

Jeg beundrer deg virkelig, Kristine!! Jeg elsker stilen din, og jeg blir så sykt inspirert. Det mener jeg virkelig. Jeg leser denne bloggen her daglig, og synes det er supergøy. Stå på videre!! You go girl ❤️❤️

PS: det innlegget over hvor du sa at du føler du aldri blir brun her i Norge, hello?? Du er jo fantastisk brun jo!! Tenk på oss andre som er bleike som fy. Hahah, bare tuller:))

Lisanne

Wow, what a stupid "mother" is she. I kinda get her point, but if she doesn't want her teen girls to follow your blog than they just don't. I don't get why she has to send this dumb message to you. She's asking for drama. It's YOUR blog, and you can write on it what YOU want and post pictures on it which YOU like. Stay strong and keep blogging!

By the way, today I truly found out that society is weird. Like really weird. People are saying that we should eat healthy and the next minute people tell eachother to eat what they want, you know. Accidentally I read so much things which are dealing with weight and stuff today and I get mad because of it. People should stop interfere in other peoples business.

.

Ikke ta deg nær av det, du er PERFEKT, inn og ut. Den dama er et forfedelig menneske. God helg videre :)

Synes du vrir veldig om på dette... du ble jo ikke akkurat mobbet som du sier at du ble, og jeg synes hun har et lite poeng. Som flere lenger opp her sier - det er ikke snakk om størrelsen din, men faktisk hvordan du kler deg. Tenk da, sånn som du kler deg er totalt uakseptabelt på skoler i USA og Singapore f.eks. Men hun kunne kanskje vært mildere i kommentaren, det er jeg enig i!

Moren til de to døtrene lærer dem at man skal dømme folk etter hvordan man ser ut, kler seg og hva man gjør i fritiden. Moren er en kjempe bra eksempel for døtrene sine.

Og skjønner ikke hva som er problemet å gå med klær man liker!! Fy søren assa det er ditt liv og du bestemmer hvordan du vil kle deg og hva du gjør.

F.

Jeg tror du har litt for mange lesere som er for unge til å forstå engelsk, jeg.

Drittkjerringa (om jeg kan være så barnslig og kalle henne det) har jo skrevet at Kristine ikke spiser, selvfølgelig snakker hun om kroppen og vekten hennes også!

Jeg har lagt merke til at du aldri svarer på kommentarer i kommentarfeltet ditt, men ærlig talt.. Du må jo forsvare deg litt? Og hvorfor godkjenner du så forferdelige kommentarer på bloggen din?

For en verden vi lever i. Håper du ikke tar deg for nær av alle fjortisene her, selv om det er vanskelig.. Er så utrolig glad for at jeg ikke er tenåring mer! Klem fra jente 24

Anna

Hmmm nå som du viste denne kommentaren er jeg veldig enig i det hun sier egentlig. Har ofte tenkt at du er VELDIG lettkledd. Du kunne kledd deg så veldig fint og det hadde fått deg til å se mer chill og bra ut og classy istedenfor trashy. Dette er konstruktiv kritikk :D fordi du er jo så veldig fin! om du hadde kledd deg som f.eks. Maddepaddee.blogg.no hadde du hatt DEEN stilen og hatt mer klær på deg. Alle hadde sannsynligvis uansett visst at du har fine lange bein, som er brune av selvbruning osv. Nå er jo korte topper som viser magen in, men du viser jo magen hele tiden. Er den største grunnen til at jeg sluttet å lese bloggen din fast fordi blir kjedelig når jeg vet hva bildene blir av og slikt. Du som sitter i senga e.l. med beina i fokus med knøttliten shorts, og kanskje Campbell skoene eller hva de heter. Men det at du oppfordrer til at folk skal gjøre det bra på skolen er jo veldig bra! du har ofte skrytt av dine bra karakterer, også har du jo hatt innlegg om hvordan mestre prøver og skolemotivasjon(om jeg ikke husker feil) også har du sagt at du gjør lekser og øver mye :D

Håper du har en god helg videre Kristine!

Charlotte

Du er utrolig god til å vri om på ting til fordel for deg selv. Ja, hun nevnte noe om mat, men ikke at du var for tynn. Det var måten du fremstiller deg selv på hun reagerte på. Kroppsfokuset på denne bloggen er stoort. Det kan du bare innse først som sist. Du skiver at du oppfordrer alle, tynne og tykke, til å være fornøyd mer seg selv - men det er ikke slik det fungerer. Mange blir påvirket. Det er ikke noe de kan styre, det ligger i underbevisstheten. Istedenfor å skyve fra deg ansvaret bør du heller ta det til deg.Tydelig at du er glad i å vise kropp. Jeg sier ikke at du skal slutte å legge ut bilder av deg selv fordi du er tynn, men du burde kanskje roe ned noen hakk. Det er selvsagt helt opp til deg, men når du har åpent kommentarfeltet må du regne med at andre kommer med sine meninger også.

Herregud, bare overse henne og alle som kommenterer frekt på bloggen/instagram... Blir så sykt irritert på folk som alltid skal drive å hakke ned på deg! Syntes du virker som en kjempe snill jente, stå på!

Såå jævla flu du mamma, hvilken mamma er sånn? Min mamma har bedre ting å gjøre enn å site å skrive stygge ting til barn. Hun må ha Liteliv. Hun er sikkert sjalu fordi du er så pen. Håper den heksa mammaen leser det du skrev

lola

Enig med mamman jeg. Dette må være den mest egosentriske og selvsentrerte bloggen i Norge. Det eneste du viser er kropp kropp og atter kropp. Og det lange jævlige pistrete håret ditt. Har du ingen andre ting å by på?? VOEblogg er et eksempel på en GOD rosablogg. En sunn jente med gode verdier. Du virker så selvopptatt og selvsentert at det er kvalmt.

Marie

Jeg synes du skal få gå i de klerne som du liker, og se ut som du liker!

Tror uansett ikke at når du laget en blogg så underskrevd du noe om at "jeg skal alltid ha på meg klær som ikke viser hud, eller som alle liker. Jeg skal tåle dritstygge komentarer, men forsatt smile på bildene." Tror du bestemmer helt selv hva du poster, bare det ikke er noe seriøst alvårlig.

og til dere tennåringsmammer; vis du vet at ungen din blir så lett påvirket, så ikke la de lese bloggen da! Du MÅ ikke kommentere stykt, tror du hun vill slutte med sånn blogging om du er frekk?

Nei, la heller ungen strikke eller gjøre annet tidsfordriv, en og være på internettet som den blir så påvirket av. (Kanskje en ide og vise den litt modenhet, som at man ikke skal lommentere stykt mot noen uansett!)

Stå på kristine❤️

Helene

er så sykt enig med den dama. Hun satte ord på alt det jeg mener, haha!

Nora

Kristine du er en utrolig sterk jente og jeg digger alt du gjør! Du kler deg som du vil, gjør det kjempe bra på skolen og du tør å være deg selv. Jeg elsker virkelig bloggen din, du har mange gode tips, du tar kjempe mange fine fine bilder og du virker som en utrolig herlig og kjempe snill og morsom jente! Og hun dama som skrev det syntes jeg virkelig var veldig unødvendig.. Og jeg får kjempe vondt inni meg når du får slike kommentarer for du har jo ikke gjort noe galt mot noen som leser bloggen din du gjør bare noe du liker å gjøre nemlig å blogge og da skjønner jeg bare ikke hvorfor folk ikke har bedre å gjøre enn å sitte å skrive dritt til folk, jeg skjønner det bare ikke.. Og det er utrolig synd at det er sånn men at du blir sammenlignet med Voe det er iværtfall helt rart for dere er to forskjellige jenter med to helt forskjellige personligheter, man er den man er og man burde sette pris på seg selv! Og det gjør du og folk som sier du er selvgod det er du virkelig ikke Kristine du er en kjempe fin jente som virker utrolig snill har mange gode venner som alltid støtter deg og når folk sier du er altfor tynn så tror jeg det egentlig er litt sjalusi.. Men når noen sier de er redd for deg så tror jeg ikke dere har noen grunn til å være det for Kristine har bare fått en sånn beinbygning og hun spiser sunt og trener, og ikke minst har hun kjempe gode venner og familie som passer henne, men det er bare det at dere bryr dere og det er jo kjempe fint! Men jeg elsker deg Kristine og stå på videre du er en kjempe flink blogger - digger deg!

Lilly

Jeg fant deg på instagram og tenkte med en gang 'wow, for en utrolig blid jente!' For på hvert eneste blide jeg har sett av deg, er du glad. Du smiler, du prøver ikke å gjøre deg sexy eller annet. Så jeg gikk inn på bloggen din og jeg ble veldig glad i deg med en gang. Du gjorde meg glad og du inspirerte meg. Ikke bare fordi du er tynn men fordi du er 100% deg selv. Og det virker som for meg at du setter så stor pris på alt. Jeg ser opp til deg Kristine! Fortsett å være deg selv.

Hvafaen? Du er perfekt! Elsker din positive utstråling gjennom bloggen om du skjønner! Og ja - Du viser og prøver å fortelle leserne at man skal være fornøyd uansett hvilken fasong man har!!! Noen jenter har kanskje lik fasong som deg og har komplekser for det, da ser de nok opp til deg som er fornøyd! Du har jo tross alt modell kropp! <3 <3 <3 Elsker bloggen din så mye! Du er ikke som de andre på topplisten som bare skriver om at du har tatt restylane og silikonpupper osv!

Men kan du skrive flere meningsfulle temainnlegg? Det er kjempespennende!:)<3

åh kan du vær så snill å si hvor den rosa bh-en er kjøpt? den var sykt fin!!

Mrs Mom

Hei Kristine.

Jeg liker heller ikke måten du kler deg på, men kunne aldri brukt slike ord og uttrykk som denne moren bruker. Du skal være stolt av den du er og du har lov og skal være deg selv på godt og ondt.

Jeg synes det er usmakelig at et voksent menneske rakker ned på en tenåring slik som hun gjør. Man har lov til å komme med kritikk, men da skal det gjøres på en ordentlig måte og med respekt for motparten.

Fortsett slik du gjør Kristine. Du er en flott jente og ikke bry deg om slike meldinger. Slike folk er kun ute etter å få andre til å føle seg små og er ikke verdt tiden man bruker på dem.

p

For å vere ærlig,er jeg enig med folk over her. Altså, jeg elsker deg Kristine, du har kjempe fin kropp og har lov å vise den frem så mye som du vil.

Jeg er ikke like tynn som deg. Langt i fra faktisk. Og jeg har ikke tilstått det selv før nå, at når jeg ser meg selv i speilet skulle jeg ønske at jeg var deg. Da kunne jeg slippe å vere flau over kroppen min, og kunne gått med bh-lignende topper hver dag. Og da tenker jeg at jeg kanskje burde slutte å ete, da blir jeg tynn. Jeg er alltid på kanten av den besluttninga. Snart føler jeg at det faktisk kommer til å gå gale med meg.

jeg tenker at visst du kanskje kunne snakket ut om hvorfor du alltid har på deg så lite klær, så hadde mindre folk sendt deg hat.

For jeg vet at jeg ikke er den eneste som blir påvirka av deg.

Respekt folkens

Du får UTROLIG MYE HAT kristine!! Det er ikke mulig! Jeg ser INGEN grunn i å skrive SÅ mye hat til deg.

Støtter deg virkelig. Be who you are! <3

TIL

Gjør ka du vil. Du er nydelig som du er!! Ser d ikke det!? <3

Helena

Nei vet du hva... Jeg legger svær sjelden igjen kommentarer, og leser like sjeldent i kommentarfeltet, men dette her klarer jeg ikke å gå forbi. Jeg blir helt satt ut av menneskene bak skjermene over her. Jeg har fast tittet innom (den kjempe flotte) bloggen din i lang tid, du stråler av positiv energi og ser helt nydelig ut. Men etter jeg har fått med meg all denne (ufortjente) dritten som blir slengt tilbake til deg, er jeg helt målløs. Kommer du ikke snart til å møte veggen??

Du skriver at du ikke tar til deg de negative kommentarene, men det må da nesten være umulig.. du fortjener ikke å lese dette hver dag om deg selv. Virkelig ikke.

Du er derimot et perfekt forbilde, og det har jeg alltid ment! Du oppfordrer ikke til "slanking" i det hele tatt, men at man stolt skal vise frem sin figur uansett størrelse. En god del av innleggene dine inneholder til og med mye usunn mat som du klart viser at du nyter med god samvittighet. Sammenligner vi deg med de fleste andre bloggere vil vi i motsetning finne tusenvis av innlegg som inneholder ord som fettprosent, carbs, lavkarbo, fitness, dørstokkmila, proteinpulver, leg-day og 8 reps. Lista er evig lang.

Misunnelse er ordet her. Det at du var heldig med høy forbrenning betyr ikke at du har spiseforstyrrelser. NÅR SKAL FOLK SKJØNNE DET. Blir midt sagt frustrert og lei meg for dine vegne av det faktumet der. Mange skjønner ikke at noen også sliter med at de ikke klarer å legge på seg. (Mener ikke at du gjør det -det er fantastisk at du er så glad i kroppen din. Eller gir uttrykk for det.) Det må være fælt å stadig høre at du er "for tynn". Det er heller ikke tilfellet i det hele tatt. Du er nydelig akkurat sånn som du er, Kristine!

Jeg håper du leser denne kommentaren og klarer å trekke litt på smilebåndet. Jeg vet det er nesten umulig, men håper meningen og tankene mine til deg dekker over for de slemme menneskene over her!

Dessuten er dette ca 50 mennesker... tenk over hvor mange tusen som klikker innom her hver dag som beundrer deg og dine prestasjoner! De usle 50 som absolutt må slenge dritt, er egentlig ikke så mange som det føles, selv om det står svart på hvit.

Igjen, jeg ser opp til deg for din mestring på skolen og ellers. Du er et forbildet for mange! Ikke glem det :)

Maria

Hei. Jeg kommenterer vanligvis ikke på blogger , men akkurat dette innlegget fant jeg interessant og jeg håper virkelig at du leser denne kommentaren på en objektiv og grundig måte. Som sagt vil det følgende jeg skriver kun være min personlige mening, og jeg har inget grunnlag for å hevde at min mening er objektivt riktig. Allikevel synes jeg du burde ta det til ettertanke på en seriøs måte.

Jeg er en jente på 20 år som studerer juss og føler selv at jeg er gjennomsnittlig samfunnsengasjert. Jeg er minst like tynn som deg og har vel alltid verdt det andre kaller overfladisk og opptatt av utseende mitt. Jeg synes også det er viktig å nevne at jeg fikk anorexi da jeg var 14 år og sliter ennå med å ha et sundt forhold til mat, så det jeg skriver i det følgende er ingen kritikk rettet mot deg , det er min personlige mening basert på mine egne erfaringer og min oppfatning av samfunnet.

Jeg ville bare fortelle deg at jeg synes din måte å argumentere og forsvare deg på når noen "kritiserer" deg, er useriøs. Du har en offentlig blogg av eget valg, og med det følger både et ansvar i og med at du godt vet at du påvirker yngre jenter med det du fremviser på bloggen din.

Når det gjelder din såkalte sammenlikning med "overvektige jenter" synes jeg rett og slett at det blir latterlig og useriøs. Du er 17 år og burde faktisk vite bedre. For det første så ville ikke en overvektig jente vist så mye kropp og gått så utfordrende kledd som du gjør på hvert eneste bilde du legger ut av deg selv. Grunnen til det ? Jo, hun vil mest sannsynlig føle seg for usikker, ukomfortabel og ha dårlig selvbildet pga. det urealistiske, sykelig tynne og perfeksjonistiske bildet samfunnet og sosiale media har tegnet som det attraktive kroppsidealet for jenter. Og du mener på fullt alvor at om din mor skulle mobbe en overvektig jente på en blogg at det hadde vært det samme? Det synes jeg mildt sagt er betenkelig.

For det andre så vil ikke en overvektig jente bygge opp under det sykelige kroppsidealet som setter press på unge jenter idag. Dette sykelige tynne og så kalte "perfekte" kroppsidealet er beviselig en vesentlig faktor til at jenter utvikler anorexia nervosa, den nest mest vanlige dødsårsaken blant unge jenter etter bilulykker. Kan du assosiere en overvektig jentes blogg for å underbygge noe liknende?

For det tredje så vet du ( håper jeg virkelig for din skyld ) at det kroppsidealet du glorifiserer på din blogg er noe som er sett på som positivt og etterstrebet i samfunnet idag. Jeg vil her understreke at jeg på noen måte ikke kritiserer din kropp, fordi jeg tror du er naturlig tynn og har denne kroppsfasongen relativt naturlig, men jeg synes din klesstil er kritikkverdig og ekstremt utfordrende. Hvorfor føler du behov for å vise frem kroppen din på denne måten året rundt ? Du har en offentlig blogg, der du selvfølgelig kan skrive hva du vil, men jeg forstår bare ikke at du ikke tenker mer etter hvilke signaler du sender ut.

Jeg hadde aldri gått med så utfordrende klær som du gjør og jeg er en 20 åring med det mange ville kalle en modellkropp. Grunnene til det vil jeg ikke gå inn på , men moral og selvrespekt er to medvirkende faktorer. jeg synes ikke det sender ut riktige signaler. Du har gått slikt kledd i flere år og du er kun 17 år gammel. Jeg synes personlig det er betenkelig både at du får lov til å kle deg så utfordrende av foreldrene dine og at du ønsker å vise deg frem på den måten selv. Det er et faktum at du går i shorts som viser frem halve bakdelen din og alltid magekorte topper. Hvorfor ? fordi du kan ? alle kan vise seg frem slik, det er bare et spørsmål om hva slags person man vil fremstå som.

Samfunnet vi lever i idag er sykt nok som det er. Sosiale medier flyter over med urealistiske kroppsidealer og sykelig press som unge jenter må leve med idag. Hvorfor ønsker du å være en del av det ?

Du har tidligere uttalt deg ganske radikalt om at du trodde grunnen til at du hadde så mange followers på instagram var du var så tynn og hadde så langt hår. Du la også til at om du hadde veid 10 kg mer hadde du nok ikke hatt så mange followers. Utsagnet taler egentlig for seg selv, men jeg ønsker å legge til at etter et slikt utsagn så blir det rett og slett bare useriøst å hevde en sammenlikning med kritikk av overvektige jenter. Helt ærlig hva er galt med din fornuft ? Forstår du ikke at det er stor forskjell på å bli kritisert for å ha en kroppsfasong som AVVIKER fra kroppsidealet i samfunnet idag (som overvektige jenter) enn å ha en kroppsfasong som deg og overdrevent vise den frem på en provokativ måte som SAMSVARER med det glorifiserte kroppsidealet i samfunnet idag ? Tenk deg litt om.

Jeg hadde satt pris på om du leste denne kommentaren på en objektiv måte, og gjerne også om du hadde svart på den på en saklig måte.

Sansha

Wauw echt super hoe volwassen je hier op reageerd Kristine. en laar die vrouw maar lekker, dit laat al zien hoe laag haar eigen leven is als ze zo op anderen reageerd.

Keep going love your blog!!

anne

De gangene jeg er innom bloggen din ser jeg bare bilder av at du skal vise alle at du er så tynn.. Du bruker ikke lange bukser eller gensere, fordi du vil at alle skal se hvor jævlig tynn du er. Moren har helt rett! jeg kommer heller aldri til å følge deg på insta!

Er nok enig i det hun skrev, dessverre

Victoria

Krissy, you are such a lovely girl, i don't undersand why she send that to you. she's so wrong, i love your blog and i never think to lose weight or something like that because of you. that women is mad. lots of love♥

Veldig enig i det hun mammaen der skriver. Du burde begynne å ta litt ansvar for deg selv og ditt liv, og hva du legger ut offentlig på en blogg.

Hvor var det du kjøpte alle BH-ene? Kan du kanskje lage et innlegg om det?

Du oppfordrer jo ikke folk til å være stor osv. Husker du når du skrev at om du ikke hadde vært tynn og hatt langt hår så hadde du ikke vært så "populær"? Hva oppfordrer du folk til å gjøre da? Sulte seg. Du virker også ekstremt opptatt av materielle goder, følgere på instagram, likes på bilder og ikke minst popularitet. Du tar sjeldent ansvar for ting som lekker ut på internett eks bildet fra forrige helg

Rikke

Kjenner meg igjenn litte grann der gitt. Det er så dumt gjort av folk å skrive sånt, så unødendig! Tenk all den tiden denne (dårlige) moren kunne gjort i stede for å skrive den kommentaren.

- Hvis man først skal kommentere kroppen til andre folk skal man passe seg, man blir lett såret! (nå mente hun det åpenbart slemt i tillegg da)

Nora

Jeg er delvis enig i denne morens kommentar. Hun begynner saklig, men hun avslutter dog veldig unødvendig.

Men jeg er IKKE enig i din konklusjon hvor du "setter det litt i sammenheng", for det er faktisk ikke sammenlignbart. Vi vet alle at samfunnet (dessverre) er stilt mot et slankere kroppsbilde, så det blir rett og slett ikke det samme, Kristine. I tillegg fokuserer ikke denne moren på det at du er tynn, men hvordan du kler deg og fremstiller deg. Og det må du regne med at mange reagerer på, for du har en tendens til å kle deg i veldig lite klær. Jeg syntes det er veldig bra at du er fornøyd med deg selv, for det har du all grunn til, nettopp fordi du lever en aktiv livsstil, men samtidig har et godt forhold til mat, og du er også et godt skoleeksempel. Og dette er du flink til å fremheve på bloggen din! Men husk å se forskjell på mobbing og kritikk (selvom denne moren dro den litt i lengste laget).

HAHAH skjønner ikke at du i de heletatt gidder å bry deg! Og du svarte jo 100 ganger verre tilbake!

Fokuse hennes var at du kledde deg for drøyt Ikke at du var for tynn! Og ditt fokus var tydligvis å rakke ned på andre feite, men folk som kler seg drøyt MEN faktisk har pupper og Ræv ( former) får jo mye mer hate en deg! for de er jo tydligvis verre for dei å gå med "drøye" klær. MEN uansett poenge mitt var at de var bare sykt barnslig og i de heletatt lage ett innlegg om en kommentar du fekk.

Karoline

Kristine må da få kle seg slik hun vil? Liker hun å gå med korte shortser og korte topper, så la hun gjøre det! Akkurat som at vi skal be folk som går med hettegensere og joggebukser om å kle av seg, det blir like dumt. Kristine har en råbra kropp som hun har all grunn til å være fornøyd med og vise frem, det er på en måte blitt slik nå i dagens samfunn at jenter kler seg lettkledd og vil vise frem kroppen sin, hva er galt med det? Så lenge personen selv trives med det, må det vel være greit?

Kristine har aldri bedt om å få bli en toppblogger eller at hun skal være et forbilde for andre, hvorfor skal Kristine måtte endre seg selv for å være et bra forbilde for andre? I mine øyne vil hun ikkje være noe bra forbilde da fordi hun vil prøve å være noen andre, prøve å være slik andre vil ha henne, og ikke lenger være seg selv. Hun er 17 år, hun lærere enda. Men jeg syns det er tøft at hun er så voksen for alderen, samtidig som hun er ung og har det gøy :-)

Jeg er litt enig med denne damen. På hvert bilde viser du magen eller lårene. Men det er jo ikke galt? Hva er glad i å ha selvtillitt? Så jeg er i tilegg ikke så enig med henne.

Men jeg synes du snakket til henne litt for mye. Hun burde ikke skamme seg over å ha tittelen mamma? Sier du sånt, er du jo lile ille som du synes hun er? Hun sier meningen sin, det gjør du og. 50/50

Mia

Små barn bryr seg nok ikke om måten personer kler seg på, hun moren er jo helt syk. Kristine gjør meg en tjeneste og ikke la den kommentaren gå innpå deg, du er en fin person som ikke fortjener sånn bullshit

tonje

Dama her gikk over grensen, og det er stygt å angripe en person slik. Men det skal sies at du gjør det ikke bedre ved å kommentere tilbake "Og denne dama som skrev kommentaren til meg burde skamme seg over at hun i det hele tatt har tittelen "mamma"." Da er du ikke mye bedre selv.

savanne

Er ikke rettferdig at hun angriper deg på den måten, hun oppnår ikke stort ved det hun skriver. Synes du tar alt for mye i når du skal argumentere tilbake, du setter både hun og ikke minst deg selv i et dårlig lys. Hun er en voksen dame og burde ikke være så barnslig, men når hun ikke klarer å gjør jobben sin, kan du i hvert fall prøve. Er utrolig urettferdig skrevet at hun ikke fortjener tittelen 'mamma'. Det eneste hun vil er å beskytte barna sine og jeg ser poenget hennes.

Vilde

Veldig enig at kommentaren var for drøy, men jeg kan se poenget hennes. Temmlig upassende å svare for seg på den måten som du gjorde, virker litt umodent.

synes du svarte godt for deg der. antakeligvis er grunnen til at hun ikke har lagt merke til at du oppfordrer folk til å spise at du skriver bloggen din på norsk og jeg forstår det som om hun er engelsk? håper du skrev akkurat det samme til henne på engelsk så hun kanskje fikk innse hva hun nettopp kommenterte.

Altså, denne moren som skrev kommentaren til deg mente nok at hun ikke ville at hennes egne barn skulle se på deg og få lyst til å kle seg likt. For ærlig talt, så har du ofte bilder med veldig lite klær og eg skjønner denne anonyme personen litt i det hun skriver. Når eg tenker meg om, så ville eg sikkert fryktet det samme visst eg hadde hatt barn. Eg hadde ikke godtatt at mine barn gikk kledd slik som du gjør på bildene du ligger ut. Det handler om å ha selvrespekt for seg selv.

Du virker å ha veldig god selvtillit for ellers hadde du ikke lagt ut slike bilder. og det er selfølgelig bedre enn noe annet, at du føler deg bra og fin. Dette pisset med at at det å si til noen at de er veldig tynn er like gale som å si til noen at de er veldig feit er helt på tryne. For vi alle vet at samfunnet ikke er sånn den dag idag. Helt seriøst, vi vet jo at alle supermodeller skal være tynne og slanke, og at man skal helst se beina dies utenpå. Det er satt veldig på spissen, og eg sier ikke at alle modeller er ekstremt tynne.. men det med at alle jenter som er tynne og slanke (kanskje litt for tynne) begynner å sutre for at folk kommenterer at de er tynne er helt på tryne og oppmersomhetssykt.

Men det skader jo ikke å ta på seg en genser som dekker magen av og til

Helga

Tror egentlig ikke det er en mor(eller håper hvertfall ikke det. Tror det er en drittunge som ikke har noe bedre å gjøre som skriver dette. Men uansett IKKE ta det til deg!

Jeg er DELVIS enig i kommentaren hennes. Jeg er enig i det hun sier når det kommer til klærne, men å kommentere maten og kroppen din synes jeg var unødvendig av henne. Dersom døtrene hennes er ganske unge skjønner jeg jo at hun ikke lar dem lese bloggen din ettersom at det er lett for dem å se opp til deg, og siden du kler deg slk vil de også gjøre det - men det er jo ikke greit om de feks er 10 år. En 10åring skal ikke kle seg slik du gjør. Ellers var resten av kommentaren ganske unødvendig, og jeg syntes også det var unødvendig av deg å si at hun ikke fortjener tittelen som mamma engang. Men men, man får alltid kritikk uansett hva man gjør:p Selv hadde jeg ikke latt barna mine kle seg slik uansett alder, men det er min mening.

Jeg er bare så lei alle som mener at du må kle på deg. HALLO, vi kan alle gå i akkurat hva vi vil. Selv liker jeg ikke å gå med sykt korte shortser, men meg om det. Det er jo meg, ikke deg. Og jeg kunne ikke vært mer enig med deg i dette innlegget. Kristine, gå i akkurat hva du vil - så lenge du føler deg bra i det. For det å tørre å gjøre det, det synes jeg er et godt forbilde.

jeg er enig med dama, jeg.

Hun skrev ikke noe stygt om at du var tynn, så ta deg en bolle. Er det det viktigste i livet ditt? Du snur alt til å havne om at du er så tynn og buhu, fordi alle er så snille mot feite folk. Du klarer virkelig ikke svare for deg.

Sigrid

Jeg må også så si meg litt enig med damen. Ja, hun tar kanskje litt hardt i, men hun har et godt poeng. Du spiser ikke nok og personlig synes jeg du viser alt for mye av kroppen din. Det er supert at du er fornøyd, selv om jeg håper at du ser at du er undervektig. Det er det samme med overvektige, det er ikke bra for dem å være så store og det er ikke bra for deg å være så tynn. I hvert fall, poenget mitt er at det går an å være fornøyd uten å vise frem alt som er av hud til tusenvis av lesere. Disse unge jentene ser opp til deg og mange av dem vil også bli som deg. Det er farlig i og med at du er undervektig, noe som kan være skadelig. Håper ikke du blir sint, men forstår mitt synspunkt.

Dixi Wonderland

Hi! Im a Swedish blogreader and I was wondering if you could start to translate your posts? :) I dont understand and when I translate to swedish everytings is a mess. You dont need to translate everything but just a little bit would be awesome :)

Benedikte

Enig med Sigrid!!!!

Emilie Oppheim

Fy søren så bra svart av deg Kristine! At det er en "voksen" dame som har gått ut og skrevet dette er bare patetisk! Jeg er selv ganske slank, og synes at det er akkurat likt når noen klager på at jeg er tynn, som det blir når det er omvendt.

Li-m

Jeg vet ikke om du leser alle kommentarer, men jeg håper du leser denne; DU ER VAKKER.

Du er dødsheldig som har det utseendet du har, du virker som en utrolig hardtarbeidende jente, og når du klarer å se fremover etter slike kommentarer...du er rett og slett jævlig sterk. Fyflate, jeg er ett år eldre enn deg og jeg BEUNDRER ditt mot og din vilje! Og du er ikke for tynn, du har en vakker kropp. Og du er et godt forbilde, aldri aldri aldri glem det! <3 <3 Har bare lyst til å gi deg en klem, haha. Du er bra.

Jeg er delvis enig med denne moren. Kanskje hun var litt sterk i sin mening på sluttet og gjorde det på en usakelig måte.

Måten du "hever" deg på av denne kommentaren fra en bekymret mor er latterlig. Du velger å nevne dette med overvektige? og som mange andre før har sagt, tror jeg du har opfattet det feil.

Måten du kler deg på sender feile signaler, du er et forbilde for mange og burde ta mer ansvar. er ikke mye tøy du bruker og kropsfokus er meget sentralt på bloggen din. det er din blogg og du velger selv hva du vil fokusere på, men tenk litt før du stripper foran kamera.

du virker som en kjempe hyggelig og fornuftig jente, og jeg har fulgt med på bloggen lenge. men dette ble for dumt av deg.

du har en kjempefin kropp, hadde jeg hatt din kropp ville nok jeg også vist den fram. men ikke på hvert eneste bilde. er ikkje mye mote av de 20 cm av tøy..

bloggen din må være av den mest selvopptatte jeg har lest.. men det er min mening.

kle på deg

det er ditt liv Kristine:) du skal kle deg og leve livet ditt slik som du vil!

K

Jeg er nødt til å si meg enig med dama. Hun er jo en mor som beskytter barna sine, hvordan er det negativt?

Du vet jo selv at du er tynn, andre vet ikke hvorfor, men de vet at de ikke vil at andre skal bli motivert av kroppen din og utvikle et usunt forhold til mat for å se ut som deg. Hvordan er det negativt? Får ikke mødre beskytte barna sine mot spiseforstyrrelser?

Bare måten du svarer på det innlegget viser godt hva slags person du er, hun mobber deg ikke, hun sier meningen sin, og siden du har en offentlig blogg som du tjener penger på fortjener du all kritikk, både negativ og positiv. Som alle andre mennesker får i arbeidslivet.

Anna

What kind of mother post such a stuff in the Internet? Honey, no one cares of YOUR opinion. If you don't like Krissy, just shut up and go back to your pour childs.I mean, they can't decide themselfes who they like? Does realy YOU as their mother can decide what they like?Just think!Philistine!

Sanne

Godt sagt!!

sarah

dont listen to those kind of people kris! you are the most inspiring girl i have ever seen. your confidence makes me happy and confident, because i have the same body shape as you, and some people makes it very hard for me to live in my own skin, but when i look at your pictures my attiitude changes and i feel more happy and confident.

love you

Du legger opp til det selv, mener nå jeg

Kjære Kristine

Hun sier aldri noe om at du er for tynn... jeg tror kanskje at det er vanskelig for henne å følge opp bloggen din og vite hva du tenker om skole og lignende dersom hun ikke snakker norsk. Som sagt, hun sier ikke at du er for tynn, men sikter til at du har på deg for lite klær. (Der kan jeg være enig i enkelte tilfeller.) Jeg beklager å måtte skrive dette og hper det ikke gjø deg vondt å innse at denne kommentaren ikke er helt feil etter min oppfattning. Jeg liker bloggen din veldig godt å har lest den lenge. håper du innser det dersom du blir opplyst om noe nytt i denne kommentaren. Håper du fortsetter med bloggen din.

Hun sier jo ikke at det er fordi du er fir tynn?? du tar det ut av sammenhengen. Greia var klærne dine, og at du kun snakker om overfladiske temaer. Førstnevnte kan du jo ikke si imot, det med overfladiske temaer stemmer jo ikke helt da (selv om det kan bli mye fest, meg-selv, sminke, meg-selv og mer fest).

For de som lurer er bh-ene fra H&M og e bombshell bh som skal gi deg pupper opp i halsen ;)

Barbora

I think the anonymus comment was very inappropiate and I totally agree with u Krissy! I am so sad people are writing u such things!

In my opinion u are a very good role model and u focus on the good!

Ily

Synne

Jeg elsker bloggen din!! Leser den hver dag. Jeg synes at det en person skrev er bare helt feil!!!!!! Du skriver jo om alt som er bra jo! Ha et godt kosthold (sunn mat) , trening, være flink på skolen.... Du må ikke bry deg om hva de sier Kristine, du er best!!!<3333 eller som vi sier på trøndersk " du e bæst"!!!<33

HELT enig med deg!!!<3<3

Nora

vedder 1 mill på at det er Emilie som har skrevet det :P lol

hvor er bhene fra? de var utrolig fine! hadde vært fint om duu kunne svart

Så er du også bare fuckings 17 år da! Påvirkningen yngre har den dag i dag er helt latterlig i forhold, og det sjokkerer meg over hvordan du viser deg frem. I dagens samfunn ber du om kommentarer som dette når du fremstiller deg som en offentlig person med så mye personalia om deg selv og ditt hverdagslige liv gjennom bloggen din. Jeg vet ikke engang hva jeg føler når jeg leser gjennom bloggen din, men jeg håper du forstår bedre når du blir eldre og når du er ferdig med fjortisperioden. Det er tydelig at du ikke er helt ute av den perioden for å si det sånn. Sorry not sorry

enig i at den kommentaren var helt vannvittig og innlegget ditt er veldig bra, helt til slutten hvor du velger å rakke ned på henne tilbake.. Du har mange fine punkt og jeg er 100% enig med deg, men føler du ødelegger slike innlegg ved å slenge noe usaklig tilbake på henne som at hun "burde skamme seg over at hun i det hele tatt har tittelen mamma". Veldig uprofesjonelt etter min mening, pluss at nå er du frekk og usaklig og har satt ting helt ut av proposjoner, det betyr ikke at hun ikke fortjener å ha barn eller må "skamme" seg over å ha det selv om hun skrev en ufyselig kommentar. Tenk deg litt om før du setter ord på ting eller slenger noe tilbake til mobberne.

Jeg støtter absolutt ikk denne kvinnen, men da jeg bladde nedover bloggen din, fant jeg toppen 5 innlegg hvor magen din IKKE syntes,og på de innleggene hvor du ikke hadde magegenser eller du ikke løftet hendene så magen din syntes, var det endten rygg eller føtter du syns! Jeg sier ikke at du ikke får gå i shorts eller utringet topp eller magetopp eller hva du vil, men har hørt rykter om at du har blitt kalt inn til rektor forid du gikk med for dristige klær, det sier vel litt? Ikke ta dette feil Kristine, er en daglig leser av bloggen din, og er missunnlig på både ditt utseende og kropp, sier bare at alle bildene som du poster på bloggen din ikke er like passende eller er like nødvendig! En siste ting er at tidligere når du har skrevet innlegg om kroppspress osv, har jeg sett du har nevnt at "dagens" kroppsideal er å være tynn osv, og det er vel ikke noe man bare kan anta, tenk å være en leser som leser dette på bloggen din, som kanskje ikke er så tynn som du er, det føles sikkert ikke bra å lese fra sitt store idol at idealet er å være tynn! Bare tenk over hva du sier, hva du legger ut og ikke minst hvor mange som ser opp til deg Kristine. Takk for meg!

by the way mamma hadde heller ikke likt om jeg gikk slik som du går kledd, magen er med på alle bilder, til og med som i dette innlegget der du faktisk har en stor genser på deg, bare tenkt litt over det sier nå jeg :)

Unnskyld, men jeg synes dette blir for dumt. At du begynner å skrive om overvektige når det ikke har noe med saken å gjøre. Det moren mente var måten du kler deg på.

Det er tydeligvis helt greit å være tynn, men å være overvektig, det er tydeligvis ikke lov!

Heelt enig med deg! Jeg selv er litt undervektig og blir kategorisert som en "tynn person". Ordene jeg hører fra andre som "hærredud du er så fryktelig tynn" og "du ser ut som et skjelett", sårer AKKURAT like mye som det gjør til overvektige personer. (bare at de selfølgelig får høre det omvendte da). Det virker som det bare er helt greit å si stygge, sårende ord til undervektige, men hvis man sier noe styggt om overvektige er det heeelt krise.

Jeg er 100% enig med den anonyme kommentaren.

Jomalu

Jeg er enig med kommentaren. Og som mange har påpekt over, så handler den ikke bare om at du er tynn.. Du ser nå vel selv at du er kler deg lettkledd og hvordan tror du to små jenter vi kle seg om vinteren og i to minus grader når du går i shorts?!

Ingvild - Foto og hverdag med ME

kunne ikke vert mer enig med deg, virkelig! Aaaa, vetikke hvordan jeg skal beskrive frustrasjonen jeg får av å lese det hun skrev, og generelt ofte de negative kommentarene du får! Det er såå feigt, hvordan vi "tynne" blir behandlet. Og jeg er såå enig i det du sier at hadde det vert omvendt, og en overvektig person som hadde fått slike kommentarer, hadde vi virkelig fått haat. Men til tynne folk er det liksom ok å skrive dritt.. Nei, har ikke ord for det. Verden er ikke alltid rettferdig. Og hun moren der må være syyk!

Uansett, stå på videre, jeg eelsker bloggen din og digger stilen din ikke minst! :D

ella

sorry,but for a lot of girls-you are not a good excample cause your too tiny. i know that you exercise,but.. eh.

Jeg forstår veldig godt hva du mener i dette også, Kristine. Men poenget hennes er nok ikke ene og alene at du er for tynn, men måten du fremstiller kroppen din på her på bloggen. Jeg er faktisk helt enig med henne, og det handler ikke om at du er et dårlig forbilde FORDI du er tynn, men fordi du viser det frem HELE tiden. Du virker veldig stolt over kroppen din (noe som i utgangspunktet er bra), men du kan ikke ærlig mene at du selv syns du ser sunn ut? Ingen andre bloggere går i shorts kortere en mine hotpants, og ingen andre bloggere går i magetopp hveeer dag. Og det gjør faktisk du. Uansett værforhold, er du alltid å se i enten superkort shorts eller magetopp som rekker rett under puppen. Jeg skjønner bare ikke behovet ditt for å vise frem så mye hud så konstant som du gjør. Du skrev jo selv på twitter at du og ei venninne ble sendt til rektor fordi der kledde dere for lettkledt (jeg vet ikke om det var tilfelle eller en spøk), og det skjønnner jeg godt. Det tar seg rett og slett ikke bra ut. Det ser bare dumt ut, og i tillegg får det deg til å virke dum. Det gir bare ingen mening at du skal gå rundt i så lite klær hele tiden. Se på venninnen din Ingvill - hun er også slank, men virker ikke som hun har konstant behov for å vise seg frem hele tiden. Det er nettopp dette som gjør at folk blir kvalm av deg. Beklager å måtte si det på den måten, men det er sant. Jeg har snakket med så mange mennesker som syns du virker helt blåst pga måten du kler deg på, og jeg skjønner godt at foreldre ikke vil at barna deres skal hente inspirasjon hos deg. Du vokser nok opp en dag, ser tilbake på bildene og tenker samme tanken selv. Jeg håper i vært fall det :)

Og nei, dette handler ikke om sjalusi. Tro det eller ei, men det trenger faktisk ikke handle om det hver gang noen har noe negativt å si. Hadde vi andre ville gått rundt i byen i hotpants og magetopp og sett helt latterlig dum ut, hadde vi selvsagt bare gjort det.

...

alle har sine meininger!! og vi bør respektere det! eg ville aldri ha kled så lettkledd som kristine gjør, men eg respekterer at hun gjør det! eg ville aldri ha skrevet en sån melding til kristine som ho dama gjorde, men eg respekterer at hun gjorde det og meiner det. vi er alle forskjellige og har ulike meininger. vi bør respektere kver andre sjølv om vi har ulike meininger! ingen er perfekte! det er min meining, håper dere respekterer det!

Juliane Buer Tupsjøen

Utrolig respektløst av denne anonyme personen, som jeg er helt ening i deg, ikke skulle blitt kalt mamma i det hel tatt!! Hvordan har samfunnet blitt?? :/

Jeg syns du skal være glad for den du er jeg, og være fornøyd med hvordan du ser ut, du er kjempe pen Kristine <3

Michelle

Jag är lite förvirrad, att mamman är anonym och inte står för det hon säger är ju helt fel och fegt. Det är ditt liv och din kropp, din blogg och jag tycker du gör ett fantastiskt jobb. Det spelar ingen roll hur man ser ut så länge man mår bra och det gör du ser det verkligen ut som. Du sprider positiv energi i din blogg och gör dina läsare glada och intresserade och det är det som är meningen med en blogg. Du ÄR en förebild och om mamman inte tycker det så bry dig inte om det. Det kommer ALLTID finnas haters hur bra man än är. Du är oerört duktig Kristine och fortsätt med det du gör!

Emilie

Jeg måtte nesten le litt av det denne anonyme moren har skrevet til deg. For en barnslig oppførsel! Jeg mener at en mor skal være et godt forbilde for barna sine og det er man ikke om man driver å slenger dritt til andre. Og det er feigt av denne moren å skrive under navnet anonym. Nei, jeg synes du er et godt forbilde jeg :) Stå på Kristine! Jeg mener at du kun oppfordrer leserne dine til å gjøre positive ting og jeg synes at den anonyme moren kan lære seg litt respekt.

Siden ingen gidder å lese dette her, så skriver jeg sånn: HUN HAR JO RETT, OG DU VEIT DET SELV DERMED FØLER DU DEG TRUET. KLE PÅ DEG, SELV OM JEG ER TYNN SÅ FLASHER JEG IKKE HELE KROPPEN MIN FORDET. HAHA.

For et jævla dårlig eksempel, du er jo ikke noe forbilde. Skriver om mote? Haha, dette er ikke noe moteblogg, dette er vise-seg-fram-mest-mulig blogg. Ja, du har jo en veldig trent, fin kropp, men det er INGEN unnskyldning for å kle seg så uanstendig som du gjør. Det er ikke så jævla varmt her i Norge at du har noe behov for å kle deg slikt som du gjør? Lurer virkelig på hvordan moren og faren din lar deg kle deg slik i offentlighet.

Liv

Jeg vil bare si at du er SÅ sterk og at du er et bra forbilde!

Dette var utrolig dumt gjort og det du sier er helt sant..

Herregud, det du må forstå er at hun som skrev denne kommentaren ikke sier noe om helst om kroppen din, men om klærne du selv velger å gå i. Det er ikke kroppen som er problemet her, det er det at du er nesten obsessed med å vise så mye som mulig av den på hvert ENESTE bilde. Det er ikke sunt, du fikserer over kroppen og utseende ditt, det er det som er sykt her.

Cassie L.

I totally agree with this mother. So many of your photos are sexually provocative and look as if you're trying to be Victoria's Secret model. Young teens need better role models than someone like you who promotes skinniness and anorexia, sexual clothing, and self-absorbed attitudes. You are not accepting responsibility at all but simply acting like a spoiled brat. Grow up and learn to take constructive criticism and responsibility for your actions. Do you realize how many young teens follow your every move?

Lizzy

Your logic does not hold up, miss know it all. Skinny people are revered in society, whereas fat people are not. Anorexia is a serious issue with teen women because the modeling industry promotes skinniness as a beauty ideal. You promote skinniness and encourage girls to lose weight when they are already thin. Just awful.

Alia

Denne moren har all grunn til å være opptatt av hva barna leser på internett. Jeg beklager å si dette, Kristine, men bloggen din og bildene kommer over så veldig selvsentrerte og selvgode, for ikke å nevne den tynne. Jeg applauderer dette mor for å snakke opp. Vennligst prøv å ta det hun sa med konstruktiv kritikk i tankene og hva unge jenter står overfor i dagens samfunn.

dette her blir for dumt. se det fra hennes perspektiv også, istedenfor å bare tenke på ditt sårede ego. du er naturlig veldig tynn, og selvfølgelig er det helt greit. du er slik du er. men, denne dama er en mor. hun er bekymret for sine barn. det er nok omtrent umulig for noen av oss å bli så tynn som du er, uten å utvikle en spiseforstyrrelse e.l. håper du forstår det. du er kanskje bare en 17 år gammel blogger, men du er høyt på topplista, og dette gjør deg til et forbilde for mange. mange jenter leser bloggen din fast og ønsker å bli som deg. dette tror jeg du vet allerede. hun vil bare beskytte barna hennes fra spiseforstyrrelser og vrangforestillinger. du vet ikke hvor unge barna hennes er. kanskje de er 12 år og ikke vet bedre?

samtidig ser jeg poenget ditt. ja, hun burde holdt seg konstruktiv. ja, hun burde ikke sagt slemme ting. men igjen, hun er bare redd og bekymret. alle gjør/sier dumme ting når de er redd.

"fler likes enn det sjalu trynet ditt xDDD" - krisssy

HUN HAR JO RETT DA, DU BRUKER SHORTS PÅ STØRRELSE MED TRUSER HALLOOO LIKSOM

Dette innlegget gjør at du ser dårlig, min kjære. Ved offentlig shaming denne moren og hennes kommentar, du bare kommer over som sytete og bortskjemt. Jeg foreslår at det i fremtiden, håndterer du kritikk privat og på en konstruktiv måte. xo

lol

jeg har på følelsen at det er voe selv som har sendt den mailen hahahha! seriøst

Inger

kjære kriss, jeg beklager å si dette - jeg elsker deg - men dette innlegget bare gjør at du kommer over som pouty og ute av stand til å ta imot kritikk. Skylde denne moren gjør ikke ting bedre. Du ville være bedre å fjerne dette og prøve å forstå hvor denne personen kommer fra. Jeg tror ikke det er sant at mange av dine bilder og kommentarer er veldig seksuell - vandre rundt i undertøy, for eksempel - og så det kan være lurt å roe ned og lytte til folks respons på hvordan du kommer over. Jeg er ikke hatefullt, men prøver å hjelpe deg med å komme over den best mulig. <3

Inger

Ginny

I can't help but be reminded of Kim Kardashian when I read your reaction to a valid complaint about your posts: typical "Who, ME? I can never do wrong" prima donna self-entitled response. Very sad. I feel sorry for the poor mom who is only trying to protect her young teens from an overly sexed and skinny beauty ideal.

Ine

LOL Kristine! Du har akkurat lagd det værste agrumentet på denne jordas overflate, og flere enn halvparten av de som har komentert her, er enig i denne beskyttende moren.......

anonym

du er ikke "tynn", og du er ikke "slank. Du er sykelig tynn. Når folk skriver at du er for tynn, er de ikke misunnelig, de sier det fordi det ser helt sykt ut. Skjønner at du bryr deg om å holde deg i form, det gjør jeg og, men nå er du blitt så tynn at du ser ut som en utsultet narkoman.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no