hits

ukens spørsmål #72

Barberer du bare legger eller barberer du lårene også?
Jeg tar lårene også! Synes det ser litt merkelig ut med hår på lårene, og så ingenting på leggene, haha. Så ja, jeg tar hele benet.

Unødvendig av deg å skrive "depressiv drittunge".. Tenker du ikke at folk som er depressive kanskje leser bloggen din?
(Henviser til dette innlegget) Jeg fikk utrolig mange reaksjoner på den setningen der, og jeg beklager veldig mye for det jeg skrev. Det var åpenbart mange som følte seg truffet og tråkket på, og det skjønner jeg veldig godt. Greia var at det ikke var ment slik - overhodet ikke. Jeg skrev: "Jeg vil ikke at dere skal tro at jeg er en liten depressiv drittunge, for det er jeg ikke." Jeg ser nå i etterkant at det kan bli tolket VELDIG feil. Det jeg mente var at jeg ikke ville at dere skulle synes at jeg syter mye på bloggen, ettersom jeg har skrevet en del litt personlige innlegg i det siste, hvor jeg har snakket om "kjipe" ting og innrømmet at livet ikke alltid er like greit som alle bloggere hele tiden later som. Jeg ville dermed ikke at dere skulle synes det er kjedelig å lese bloggen min, fordi jeg har delt litt mer personlige og ekte ting, gjerne kjipe ting, i stedet for å bare blogget om det "perfekte" og overfladiske. Det var poenget mitt. Men jeg ser jo nå at jeg formulerte meg helt feil, og jeg trekker det tilbake. Jeg er klar over at det er mange som leser bloggen min, og man skal ikke se bort ifra at noen av dem sliter med depresjon - så til dere: jeg beklager ♥ Dere er absolutt ingen drittunger slik det kanskje virket som om jeg mente. Jeg synes utrolig synd i dem som er deprimert, for det fortjener ingen.

Jeg håper dere forstår at det ikke alltid er like enkelt å komme med de perfekte formuleringene til enhver tid.

Hvor er den beige shortsen fra?
Vet du, jeg har prøvd å finne ut av det såå lenge! Jeg fikk den i posten for noen måneder siden, men jeg kan rett og slett ikke huske avsenderen.. De selger slike på ganske mange forskjellige nettbutikker da, så om jeg finner den skal jeg si ifra.Har du vært deprimert før? Hvordan kom du deg ut av det, isåfall?
Nei, jeg har ikke hatt depresjon. Jeg har som mange andre på min alder hatt kjipe perioder hvor jeg har vært nedfor over lengre tid da - hvor jeg bare ikke har hatt motivasjon eller glede ovenfor noe som helst. Det suger virkelig, men det er jo helt normalt og desverre bare en del av livet. Alt kan ikke være bra hele tiden! I slike perioder er jeg ekstra mye med venner, og passer på at jeg ikke blir sittende hjemme uten å gjøre noe. Prøver å trene, omgås folk som gjør meg glad og bare utrette ting. Det er ikke enkelt, men man må prøve - ellers kommer man ingen vei.

Det "bad-este" du har gjort?
Hm, har ikke gjort så mye bad egentlig. Jeg er et englebarn jeiiii :-) :-) Jeg vil heller omtale det som lættis hendelser, men tror jeg holder de unna bloggen, haha! Kanskje jeg forteller de om et par år ;-)

Fester du ofte?
Det har blitt en del festing de siste månedene ja, men det er hovudsaklig fordi det er jo våren/tidlig sommer som er perioden hvor man gjerne fester litt mer enn ellers. Russetid, det blir varmere, avslutning før sommeren og ja, det blir automatisk flere som er ute i helgene. Jeg er definitivt en festløve haha, men jeg hadde ikke orket å holde på slik hele tiden liksom. En mellomting er fint, selv om jeg synes det er gøyere å være ute på fredagskvelden enn å være hjemme i daffeklær. Det varierer fra periode til periode, tipper når jeg blir eldre og for eksempel får meg kjæreste så frister det mer å ta det rolig.

Er det god plass i vesken din? Kan du ha skolebøker og skolepc i den?
Ja, den er ganske romslig. Jeg fant ut at den ikke passer så godt til skolen da, fordi glidelåsen er akkurat liiitt for smal. Jeg får presset bøkene nedi hvis jeg vil liksom, men den passer bedre å bruke den utenom skolen. Når man skal til en venninne for eksempel, eller når man skal ut og reise. Eller bare om man skal en liten tur til byen :-)Hvorfor forteller du ikke oss leserne om ting i livet ditt, som for eksempel når det kommer til kjærlighet, venninner og slikt?
Jeg får utrolig mange spørsmål i kommentarfeltet for tiden, og jeg forstår at dere er nysjerrige når jeg først forteller èn ting og så dropper jeg å fortelle noe mer. Veeeel, dere må nok bare respektere at vi bloggere ikke kan være for private. Altså, jeg vil gjerne skrive en personlig blogg og dele tanker med dere, for jeg vet at det er gøy å lese når bloggeren lar leserne ta del i litt mer enn bare dagens outfit - men noen ganger blir det rett og slett for personlig. Jeg verken vil eller kan dele alt på bloggen min, og når det gjelder personer jeg kjenner så må jeg ta hensyn ovenfor dem også. Jeg vil rett og slett ikke at alle skal vite absolutt alt om meg. Jeg liker å være personlig på bloggen, men ikke for personlig.

Heisann! Jeg elsker bloggen din, du er kjempefin og jeg elsker at du er så flink på skolen, det har gitt meg mye motivasjon. Jeg bare lurer på om det går det an å vaske Runwaydreamz-shortsene?
Hei søte du! Så utrolig koselig å høre, det gjorde meg kjempeglad. Tusen takk! Angående shortsene: deeet ville jeg faktisk vært litt forsiktig med. Jeg har prøvd å vaske noen av dem, og da har den rufsete kanten blitt mye styggere :-( Det kan være fordi vi ikke bruker tørketrommel da, jeg vet ikke haha. Den ble i alle fall ikke særlig fin etterpå. Denim trenger man jo ikke å vaske særlig ofte da egentlig, så gå så lenge du kan uten å vaske den.

Hvor lenge har du blogget?
Oi, det begynner å bli en del år nå. Tror dette er mitt 5. år eller noe, om jeg ikke tar helt feil? Jeg begynte så smått å blogge i 6. klasse, med webcamera-bilder da vettøø. Haha, det var tider altså. (Nei)Hvor mange ganger i uka trener du?
Akkurat nå trener jeg jo ikke siden jeg er syk, og selv når jeg blir frisk må nok jeg vente med å trene enda litt til. Men til vanlig? Det varierer veldig. Om sommeren trener jeg alt fra 2-4 ganger i uka. Jeg løper jo på fjellet, og når vi har fri så elsker jeg å starte dagen med å ta meg en tur på fjellet - så dermed blir det automatisk mer trening når det er sommer, sol og fri.

Hvordan lager du hull i buksene dine?
Jeg kjøper bare buksene med hull i fra før av. På Bik Bok selger de mange fine.

Hvordan er det å bo i Førde? Er det mye å gjøre det?
Jeg trives med å ha vokst opp her - det gjør jeg faktisk! Jeg er glad jeg ikke har vokst opp på en sånn kjempeliten plass, samtidig ville jeg ikke vokst opp i en storby heller. Førde er liksom en by, bare en litt liten en, så det passer perfekt. Miljøet er bra og jeg har mange gode venner, så jeg trives her med andre ord. Det eneste kjipe er at noen dager føles det helt dødt her liksom, og jeg føler i tillegg jeg går glipp av en del muligheter ettersom når det skjer noe i Norge, så skjer det liksom i de store byene. Med tanke på bloggen hadde det vært mye enklere å bo i Oslo, hvor alle samarbeidspartnerene mine holder til, mange av de jeg kjenner via bloggen bor der og alle events/fotoshoots skjer der. Når jeg tenker over det så er det nok det som er kjipest.. Men det går fint, og jeg trives veldig godt i Førde. Har sånn elsk/hat-forhold til byen. Sier jo alltid at jeg "hater Førde", haha. Så for å oppsummere det: jeg er glad jeg har vokst opp her, men jeg gleder meg siiiiinsykt mye til å flytte bort herfra om kun to år.

Bruker du bare mascara? Sykt fin øyesminke!
Ååh, takk for det du! Jeg bruker mascara, og så bruker jeg våt-eyeliner for å lage den streken på øyelokket, og på våtlinjen bruker jeg en tørr-eyeliner for å markere øynene. Her kan man også bruke hvit eyeliner, da ser øynene større ut og man ser mer våken ut.Gleder du deg til skolestart med tanke på valgfag?
Haha NEI! Jeg blir nok å velge bort r-matten I think. Hadde helt glemt bort skolen her i en periode, og da jeg innså at jeg har valgt 4 realfag til høsten var det som om noen slo meg med en knyttneve i magen, haha. Det er kanskje mest fordi jeg er ute av skolemodus nå da, så jeg tenker det skal gå fint. Men r-matten valgte jeg kun fordi da kunne jeg gå over til s-matte om jeg skulle angre.

Har du vippeextensions?
Nei. Er heldig og har ganske lange vipper (i tillegg til verdens beste mascara da), så jeg har holdt meg til naturlige vipper frem til nå. Men jeg har fått tilbud om å teste ut extensions, så jeg har veeeeldig lyst å kjøre på! Er bare litt redd for at mine egne skal bli ødelagt og slitt, det er nemlig det som har holdt meg tilbake. Kan man egentlig bruk mascara når man har vippeextensions? Har hørt at man mister syyykt mange vipper når man skal fjerne mascaraen da, hmm. Vi får se hva det blir til, jeg vurderer det i alle fall sterkt. Virker så deilig å slippe å stå med den forbanna mascaraen hver morgen, haha!

Hvor er den lyseblå skjorten din fra? Den som du knyter rundt livet?
Den er fra Zara! :-)Hva lurer dere på til neste gang?

55 kommentarer

Chriss

Hvor er de bikiniene fra? De som ligner litt på Victorias secret sine, men er i en lit lavere prisklasse. Du skrev om dem i et innlegg en gang, men jeg har ikke funnet det innlegget :/

Ingrid

Bra svart! :) Hva tenker du å gjøre etter vgs.?

Rebekka!<3

Hei, elsker bloggen din og synes at du er fin fra innsiden og ut!<3 Jeg har veldig lyst å bli like skoleflink som deg til høsten når jeg begynner i 8. klasse<3 Mor forventer 6'ere, og jeg håper jeg ikke skuffer hun altfor mye:( Men jeg har spurt før, og lurer fææælt på hva den første sangen i Hellas 2012 videoen din heter?<3 Og hvor mye koster Runwaydreams hvis du ikke får de sponset?

siden du fester sier du, drikker du alkohol og slikt da? mange på din alder som ville gjort d i så fall .. flk begynner no som 99ere med snus osv ;) galskap, så håper ikke du gjør det selv om du er nærme 18. for du er vell 97er?

Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din btw, synes du står fram som et veldig fint forbilde!Stå på videre! Åsså lurer jeg på hvor gammel er lillesøsteren din og har du et like godt forhold til hun som til Håkon?

minlangehistorie

Så bra svar! :D lærer stadig vekk noe nytt om deg :)

Agnes

hi, what camera do you use? please answer, i love your blog! :D

Mina

Så fine svar, lurer egentlig ikke på noe spesielt (:

Sabita

Bra svart :D

Erle

Wow, for et forbilde du er!! Ser så opp til deg

Linn Therese

God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god morgen, og håper du får en fantastisk lille lørdag :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidlig på morgenen :-)

Vil også tipse deg om konkurransen jeg akkurat åpnet på bloggen min der du kan vinne en helt ny, ubrukt kjole fra nelly.com! Den var dessverre for stor for meg, men da kan jeg heller glede dere med den :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com ❤

Hvor har du kjøpt veska? Kan du legge til link til den? :-) den var kjempe fiin! Er det en etterligning av Celine veska?

Andrea

Bra svart! Du er et forbilde. Lurer på to ting som jeg håper du kan svare på! Hadde blitt så glad :-)

Hvor vil du flytte når du flytter fra Førde og hva skal du gjøre? Studere? Jobbe som modell? :-)

Hva slags merke på mascara, våt eyeliner og tørr eyeliner bruker du?

Helene

Hva skjedde med han Joackim (viss jeg husker rett) ? Han du holdt på med? :)

Hvem anser du som din aller beste venn? Gutt og jente? :)

Syns du selv at du er populær?

Er du fornøyd med kroppen og utseende ditt? Kunne du tenke deg å fikse på noe? Har du noen komplekser for eks?

Favorittdyr? :)

Sylvia Hildegard

Hei kristine!

kan du gi mote tips og litt sanne ting?

Fine blder av deg :)

Hva er motivasjonen bak bloggen?

Nathalie

Du pleier ha noe under shortsene dine, hva er der og hvor har du kjøpt det? :)

Loove u

Nikita <3

Fine svar :D

Ida

Hei!

Dette er et spørsmål til neste spørsmålsrunde:

- Kunne du tenke deg piercing i navelen?

Håper du tar dette spørsmålet med!!

Synne

Hei ,jeg bare lurte på om den rosa Victoria secret bikinien med blomster fortsatt er online ?Har sett, men ikke funnet den .Hvis den er der ,har du en link til den ,eller noe annet som gjør den lettere å finne?Elsker bloggen din forresten!Du er kjempe flink til å blogge :)

Bra svart :)

Anna

Jeg lurte på hva du trener når du trener, er det styrkeøvelser det går mest i eller kondisjonstrening?:)

Sofie

Hei, først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din :) jeg leser mange blogger, men din er den aller beste! Jeg håper du snart blir helt, helt frisk og at du får en super tur til Florida! Så til spørsmålet mitt, hvilken maskara bruker du? <3

Marthe

Hvor er skoleveska de fra?

Nicole

Når du har vippeextensions trenger du ikke bruke mascara ettersom de er lange tykke og svarte pga extensionen allerede :) Jeg skal få satt på vipper på onsdag og gleder meg til å slippe å styre på med mascara hver dag :)

Hei, bare lurte på om du kunne lage en videoblogg snart? <3

Angående Vippextention - man kan bruke maskara, men man må bare fjerne den med vann har jeg hørt - limet tåler ikke olje.... Tror ikke man mister mange av sine egne vipper. Extentionen er festet på selve vippen, så når vippen detter av, detter den falske også av <3 Dette er hvertfall det jeg har hørt, så tror det skal gå fint! du burde bare ta det - det er så sinnsykt fint <3 deg masse i FLORIIIIIDAAAA

Andrea

Du er syyyyyyyyykt vakker!!!!!!

Helene

Hvilken størrelse har du runawaydreamz shortsene dine i? er de stor eller små i størrelsen?

irene

hey¡ I had a question for the next round... all that your measure?

Nora

Nå er jo hele poenget med vippeextencions at man ikke trenger å bruke mascara da...

Men du får kjøpt en spesiell mascara som kan brukes sammen med vippeextensions. Også må du fjerne sminken med vann, ikke oljebaserte produkter. De ødelegger limet til extencionsene.

Hvor er kimono din fra?

Andrea

Hva er målene dine rundt midje, hofter og bryst?:)

HAHA, du har så utrolig fine bein :P Men hvor ofte barberer du beinene dine? jeg føler jeg må gjøre det hele tiden ellers så er di så stikkete?

d eina augebryne ditt e lengre enn d andra ka fan

Lea

Har du vært mye i Sogndal?

T

Hvordan gikk det på T-matematikk eksamen? Tror aldri du sa noe om hvordan det gikk, haha

Elise

Kan du ha salgsblogg så snart som mulig?:)

Lise

Heiii! Fant deg på Lookbook, visste ikke at du var modell?? Stod også at du bodde i Bergen? :P Elsker bloggen din, du er så inspirerende!

Nina

Hei!

Hva slags planer har du med håret ditt fremover? Blir det en tur til frisøren snart?

Nina

Siri

Vil anbefale deg å ta S-matte dersom du ikke tenker på å ta R2. Det blir lettere ettersom du får ta det over to år, og i tillegg får du et halvt poeng for hvert år, som vil si at du får 1 poeng istedet for et halvt. Har selv tatt S1, og skal ha S2 neste år. S1 ligner veldig på t-matten.

Barbora

Hey!! I am from Slovakia :)) middle Europe and I love you so much! Your posts always make me happy :D haha idk why... i guess this whole blog is just floating with positive energy.

I wanted to ask how is your stomach so flat? Even when you bend it seems like you have no fat at all.

Do you think you have fast metabolism?

Xx Barbora from Slovakia

Maria

gjør flex du beina dine når du tar et bilde?

Ingerid

Hvordan mål anbefaler du på runwaydreamzshortsene på de ulike str? Midje og lår omkrets? Og kanskje hofte? :)

Drikker du Alkohol? :)

Hvordan hudsminke bruker du?

Har du en våteyeliner du anbefaler? :)

Går det fortsatt ann å kjøpe den svarte kjolen din fra Bikbok? Den er så fin!

Har du noe tips til å bli brunere, haha?

Elsker bloggen din btw !! <3

Víctor

Hey dear! What lends you use to take your pics? I hope that u can respond me! Take care xxxx

Lisa Berntsen

Hei!

Hvor er denne toppen ifra som du har på bilde? http://krisssy.blogg.no/1394746059_13032014.html

Håper på svar!

Anna

How can I get fit like you? How can I get your body? Sometimes when I'm really sad I watch your blog and cry about my life because it sucks!

Linda

Hi Kristine. I'm on holidays and since its beginning I don't go out. I have no friends and nobody asks me to hang out. (I've never been to parties or stuff like that.) Or I go out with my mother or I go out alone. I hate my life. Yours is perfection seriously. I talk to nobody, the same step to my brothers and sisters because we are like "enemies", we NEVER talk together. I guess I'm known as "the stay-at-home girl. The error of the family and of life. The black sheep. The big problem. The useless person". I should maybe die. It's useless that I live. Nobody worries about me even not myself. Sorry for this comment but you are the only person with whom I thought I could talk to since a long moment. You are lucky to be perfect and have friends you can count.

et lite råd :-)

når man har vippeextensions så mister du endel av dine egne vipper, dessverre. det er heller ikke lurt å bruke maskara, i og med at når du fjerner den, så mister man enda flere vipper. om du har naturlige lange vipper, så anbefaler jeg at du holder deg til det, for vippeextensions sliter veldig på dine egne.

Hvorfor skriver du på bokmål og ikke nynorsk, når du blander inn nynorsk i språket ditt uansett..

Ina

Vil du ha hund?

hva synes du om selvskading? (kutting, risping osv)

:)

Hvilken størrelse har du i den hvite 3D-rose-toppen/genseren?

Amalie HL

Du har jo hatt noen innlegg der du har hatt sånn DIY-prosjekt, hvordan kan jeg finne de på bloggen din?

Kristine

Før la du ut et gratisdesign. Kan du legge ut kodene på nytt?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no