hits

get your glow on

Reklame

Hej heeeej! I dag skal jeg vise dere hvilke produkter man kan bruke for å få en look som gløder :-)

Glamglow ansiktsmaske ♥ Ansiktsbehandling på boks - utført på 10 minutter! Dette er by far den beste ansiktsmasken jeg har prøvd. Du påfører den på rent ansikt, lar den tørke og deretter skyller du av med varmt vann. Den stivner skikkelig, og du kjenner at den virkelig funker! Resultatet er en kjempefresh hud som gløder.Lash Curler ♥ I tillegg til glød trenger vi èn ting, og det er: fine vipper!! For å få best mulig resultat bruker jeg alltid vippetang før jeg påfører mascara, og her bruker jeg en fra gloMinerals. Kastet den jeg kjøpte på H&M i syvende klasse og byttet den ut med denne - skal si det var litt av en oppgradering!Tousche Eclat For å kunne gløde må de svarte ringene under øynene bort - og det er her denne lille saken kommer inn i bildet. Dette er en concealer-penn som kan bruker til både highlighitng og til dekking av mørke områder. Denne fra YSL falt rett i hverdags-sminkemappa mi! Nå har jeg en reddende engel de dagene jeg er litt trøttere enn vanlig ;-)Balm Shelter Tinted Moisturizer SPF 18 ♥ Noen ganger orker man ikke å ha på seg tykk foundation, og da er dette den perfekte løsningen: dagkrem med farge i. Denne fra theBalm har solfaktor 18, så her får man både fuktighet, lett dekkevne og beskyttelse.Bahama Mama ♥ Dette har vært mitt favorittsolpudder de siste månedene. Jeg sverget til Too Faced-sjokoladepudderet tidligere, men ettersom jeg er ganske brun så trenger jeg et enda mørkere solpudder for at jeg skal se noe forskjell. Dette fra theBalm er uten shimmer, så det passer perfekt til hverdags, og hvis man vil ha markerte kinnbein er dette det ypperlige produktet. Jeg bruker en tynn kost og påfører det under kinnbeinet, det skaper nemlig kontur i ansiktet og man ser 10x bedre ut. Aldri en dag uten Bahama Mama!Rabattkode: "KUSMINKE" gir 20% på all sminke på coverbrands.no frem til 13.06. Tilbudet gjelder ikke nedsatte varer.

13 kommentarer

Sabina Kristiansen Steene

så ut som et bra resultat :-D

se gjerne mitt nye innlegg

eb

Har så lyst til å prøve det solpudderet !

pia

Great items!

astrid

har du rødt hår mellom beina og??

Tonje

Skal det ikke stå at det er reklame øverst i innlegget, og ikke skjult under alle bildene??

huden din er veeldig skjoldete, bare sier i fra!

Nina

Søtt :D

Fint sminkeinnlegg

Det er jo nesten komisk at man skal ta i mot sminketips fra en 17-åring som overhodet ikke har peiling på å sminke seg :).

Det sier jo litt om hvor lite kritiske sponsorer og forhandlerene er.

Er ikke ofte jeg ser folk med så lite pen sminke og bruk av solpudder som i den bloggen her.

Forøvrig skal det reklamemerkes på toppen av innlegget slik at vi selv kan vurdere om vi ønsker å lese et reklameinnlegg eller ikke.

Takk for tipsene!

Jeg så nettopp et bilde av deg og caroline roxy på instagramen hennes, hvor traff du henne? syykt heldig <3

Tuva

Det er ikke en concealer, men highlighter. Kan fint brukes under øyenene likevel da!

Natty

Pretty :)

Hva farge har du i Balm Sheter Tinted Moisturizer'en din?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no