hits

en stk. syk kristine

Hei og god 2. pinsedag, tror jeg? Jeg har faktisk ikke peiling, alt jeg vet er at vi har fri fra skolen.. Haha. Rett på meg om jeg tar feil.

Vel, gårsdagen kunne ikke bli mer søndag-ish egentlig. Som dere kanskje vet er jeg aldri syk, jeg tror kanskje ikke at jeg har vært syk mer enn to-tre dager sammenlagt siden åttende klasse. På fire år! Jeg er selvsagt sjeleglad for det, men i går virket det som om jeg skulle ta igjen alt det tapte for de siste årene. Våknet, følte meg liiiitt dårlig bare, men trodde kanskje det skulle komme seg. Nei da :-) Utover kvelden ble jeg sengeliggende og det endte med at jeg la meg 22.00. Kaldsvettet og hadde mareritt hele natta, og klokka fem stod jeg opp og var kjempesulten, så da satt jeg meg på kjøkkenbenken og spiste det eneste som fristet: nugatti. Haha, så da satt jeg der i alene i undertøyet, på kjøkkenet, midt på natta og spiste rett fra nugattiboksen. Må ha vært litt av et syn.

Sett bort ifra enorme poser under øynene og en anelse hodepine er jeg ganske så frisk og rask i dag, heldigvis! Jeg sitter for øyeblikket i skyggen på verandaen og blogger. Sminken er komt på og planene for dagen er å møte Julie og noen andre senere. Tror det blir volleyball på oss!Ellers fikk jeg plutselig for meg at jeg vil ta en spontantur til Bergen i dag siden vi har fri i morgen, men bruttern tar jo selvfølgelig ikke telefonen. Kanskje jeg bare skal ta bussen og banke på døra til leiligheten? Ville ikke deeeet har vært en koselig overraskelse? :-)

14 kommentarer

hhahah søte deg! begynte å le litt av det første du skrev, kjenner meg godt igjen i det å sitte alene midt på natta og spise sjokolade !

<3 digger deg

kan ukens spm komme snart? gledermeg <3

Hvordan har du klarer du å være så brun året rundt? :)

Amalie

Du er så pen Kristine! Kos deg masse <3

Maria

Hei, stor fan. Bare lurte på om du vil ha percing i navelen? Og bra at du ble frisk. Elsker måten du er på og virker som du er en herlig person. Hvis du vil kan vi ha kontakt på kik. Selfie_maria heter jeg.

Liker du mango ? haha, bare lurer ;)

Aleksandra Marie

du er såå peen <3

pia

Awesome shorts!

Natty

You look so good!

Sara Pedersen

hvoor kjøpte du undershortsen??

Rebecissima

oh wow please give me your legs!!!

det ser ut som om du har på det bokser, lol

Barbora

I luv your shorts!!

I hope u will be feeling better soon !!

Xx Barbora

Når du må bruke shorts under shortsen fordi den er for kort så blir det litt for dumt. Det er bare min mening da. Du er kjempefin uansett. Elsker håret ditt :)

Kor er t-skjorten fra? Du er elsk btw

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no