hits

glade barn leker best

I dag har vært en rolig og superherlig dag. Jeg og Ingvill har nettopp vært ute i timesvis, og vi har egentlig ikke gjort annet enn å gå rundt, prate om fremtidsplaner og drømmer - vi har kost oss med andre ord. Vi gikk bort på barneskolen vi gikk på, og herregud, sååå mange minner vi har derfra. Jeg har jo faktisk tilbragt hver ukedag der i syv år. Har faktisk kun gode minner fra den skolen. Er så glad for at jeg hadde en bra barndom, åå.

Så det ble en del turning og leking på oss mellom all pratingen! Haha, så morro. Fant en line der, og det var faktisk sinnsykt gøy! Veldig vanskelig vel og merke, men kanskje jeg blir god hvis jeg øver mye. Min nye hobby, ass!Jeg og lillesøster duket også til med vafler til familien i dag, er ikke viiiii snille unger eller hva. De ble supergode! Brukte oppskriften jeg delte med dere for ikke lenge siden, bare søk på kategorien "mat og oppskifter".

Så ja, det har vært en kjempefin dag! Fikk nettopp besøk av Joakim og Ruben en liten tur, koseliiiig. Nå sitter jeg og sjekker ut datoer jeg kan reise til Oslo i løpet av juni, for jeg og Håkon må nemlig en tur dit før måneden er omme. Stresser liiiitt med det, ja! Er ikke så lett å finne dato som passer for begge, og hele neste uke har jo vi trekk i muntlig eksamen så jeg kan ikke ta sjansen på å dra da. Det suger skikkelig, for mest sannsynlig kommer jeg ikke opp uansett - er jo bare noen få på trinnet som blir trekt. Hehe, noe sier meg at jeg kommer opp bare fordi jeg skrev dette nå? Satser på at det IKKE skjer!!

N y d e l i gDet ble et bildefyllt innlegg i dag! Håper dere liker det :-)

29 kommentarer

Karen

Ta en titt på mitt nyeste innlegg om kroppspress, ønsker tilbakemeldinger!:)

Så koselig ♥

FashionPlanet

Nå kan du være med i trekningen av Ray-Ban solbriller på bloggen min :-D

Vilde

Hvordan får du såå fine øyenvipper? herregud, de er jo perfekte. Kan du lage videoblogg der du sminker øynene dine? Om du synes det er klint å lage videoblogg, trenger du jo ikke å snakke, å hele deg trenger jo ikke å vises engang. Nærbilde av øynene dine, der vi bære hører musikk? Regner med du synes dette var en SUPER idè, og at det er på neste "må-gjøre-liste"? hah deal. Da var vi begge enige, og jeg venter i spenning på videobloggen der du sminker øynene dine i detal:) haha suss og muss

Koselige bilder!!

ingvill er såå eksotisk og vakker!! :-O kan du spørre henne om hun kan dele noen treningstips på bloggen din? hun har så fin kroppe - så om hun har noen favoritt øvelser for noe så hadde det vært supert! :-D

Liv Solveig

WOW! du har jo six-pack<3<3<3 haha!

Christiane

Hvor er toppen fra? Veldig fin 😊

Barbora

U look wonderful!!

I think u have such a beautiful body :)

U and INGVILL ARE really good friends♥

xx Barbora

nydelige bilder!! virket som en veldig fin dag :-)

Julie

Så nydelig dere er <3

hannah

jeg har skrevet om treningen min på bloggen min.♥

Rebecissima

wow looks really cool! have fun hun :)

INGVILL, du er seriøst noe av det vakreste jeg har sett, hehe

håper ikke det høres for creepy ut, men det er sant!! du er nok kanskje ikke enig i det, siden du er vant til å de fine ansiktet ditt hver dag, at du rett og slett ikke synes det er noe spesielt ved det. Men du er liksom som fin på en unik måte :)

kaja

Ingvild er så pen, æææ får helt hetta av og se på bilder av henne! <3 fortsett å legge ut bilder av henne,haha, elsker bloggen din<3 wopwop have a nice day

Natty

Crazy photos :) i love the scenery and houses in your country! It looks so good!

???

Hvor søker man på ting (f.eks. "mat og oppskrifter") på bloggen din?

Elsker kroppen din! Ønsket jeg var som deg!! Six-pack😍😍

Shiit, ingvill er såååå pen !!!

Ingvild er sååå pen, fyfaen!! Hun ligner sykt på shakira faktisk:-) hun er jo perfekt!

Aidana -

så fine bilder!

may-teresa

kan e få fregnene dine kristine faen :-(

hey i was wondering which shampoo and conditioner you use to keep your hair healthy but not greasy? thanks!

Syns kroppen din er vakker, du kler den og den passer perfekt til stilen din! Ikke la noen andre si noe annet, som den syke mora som du skrev om tidligere! Alle er jo vakker på sint egen måte, det gjelder bare å finne ut hva som passer en :) god sommer!

Emil

Kjempe fin blogg! Stå på:)

Celine

Bloggen din er perfekt, herregud!

pia

Perfect and cool outfit!

alice

looks like you guys had a lot of fun

hei kristine! lurer på om du kan utdype hvorfor moren som skrev den kommentaren "ikke har rett til å kalle seg mamma"? Skulle likt å høre det. Synes svaret ditt på den kommentaren var utrolig barnslig av deg, som jeg ellers pleier å ta seriøst, men det ble rett og slett for dumt.

Hilsen en ellers stor bloggfan

miinemor

Så fine bilder ♥

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no