hits

Pepsi Max tastechallenge

Reklame

Hey! SOM dere garantert vet er jo jeg the biggest fan ever av Pepsi Max. Det trenger man ikke å være trofast leser for å vite, for det er ikke få bilder på bloggen min hvor man kan skimte en Pepsi Max-flaske i bakgrunnen. Haha! Når jeg tenker over det kan det jo se ut som skikkelig skjult reklame, men det er det altså ikke haha - dere vet jo at jeg elsker denne brusen fra bunnen av hjertet mitt ♥Jeg tenkte å fortelle dere om noe kult Pepsi holder på med nå. Denne våren og sommeren har Pepsi startet den største og mest dristige smaksutfordringen i Norge - de utfordrer nemlig den mest solgte sukker-colaen PÅ SMAK! Jeg mener det er veldig modig av Pepsi, for det er jo en stor risk. Målet er å oppnå et resultat hvor folk sier at Pepsi Max smaker like godt eller bedre enn den mest solgte colaen på smak, og dette vil jo da bekrefte Pepsi Max sitt løfte: Maximum Taste, No Sugar!

For å delta på tastechallenge, så er det satt opp ulike event slik at dere kan smake og gjøre opp deres egne mening. Dette blir GØY!

Bergen: 
♥ 15. juli - 17. juli - VG-lista Bergen

Oslo:
♥ 20. juni - VG lista Oslo
♥ 26. juli - 2. august: Norway Cup - Jernbanetorget og Aker Brygge
♥ 6. august - 9. august - Øyafestivalen/Tøyenparken

Kristiansand:
♥ 28. juni - 4. juli - Hove - testchallenge gjennom hele festivalen
♥ 4. juli - 6. juli - Palmesus

 

Stemmer det med Pepsi Max sitt slagord at du får maksimum smak uten sukker, eller er den mest solge colaen bedre? Det er viktig at du tar ditt eget valg!

KONKURRANSE!
Pepsi Max har også en superfet konkurranse på instagram nå. Last opp et bilde av Pepsi Max, hashtag #maxtastechallenge og du er med i trekningen av et års forbruk av verdens beste brus - Pepsi Max. ÆÆÆH, gjett om jeg skal være med da! Et års forbruk hadde faktisk vært ren lykke for meg. Gråter om jeg vinner, haha!Så, still opp på tastechallengene i Oslo, Bergen eller Kristiansand om dere har anledning, og vær med i instagram-konkurransen!

22 kommentarer

Wow. Blir du virkelig sponset av pepsi max?

må man ha åpen profil for å være med i pepsi challengen?

Alexandra

Wher are your outfit from?? I love it so mutch❤️

Kristine Ullebø

Anonym: Man må ha åpen profil regner jeg med, ellers kan de jo ikke se bildet :)

Kristine Ullebø

Alexandra: The skirt is from ivyrevel.com and the hoodie is from Bik Bok <3

Blir faktisk kvalm av pepsi max jeg, haha. Pepsi kan jeg drikke, men synes ikke det er noe godt - men det går om det ikek er andre alternativer. Cola derimot, det er det beste jeg vet! Pepsi kan nok aldri slå Cola.

Cola fan forever!!!

Skjønner ikke hvorfor du elsker pepsi såå mye ahha, det smaker rart og er ikke noe godt akkuratt..det går jo men cola er bedre

alena

hove er i arendal ikke krsand

Silje :)

Syns du har så mange sponsede innlegg for tiden :(

Anuqi

how are you kriss? kisses

Det var jo nettopp i Bergen også da?

Agnethe

OMG:D

Natty

There is lots of suger in Pepsi :D i don´t drink it

Pepsi max 4thewin

Holy moly!! I am a hell of a jeslous biatch Right know!!! Hahahaha... Like are you really getting sponsored by pepsi max!!? I want your sponsors. Maybe I should start a blog? Lol all I would write about is food and drinks.. And probably whales too.. This is getting wierd! Have a nice day and well.. Cheers in Pepsi max.. If I had some.. This comment is really depressing.. But also inspiring! Like I have to go buy me some Pepsi max now!

Skulle gjerne vært med om det hadde vært i nærheten av hvor jeg bor. Min mening er absolutt at original coca cola er den beste på smak. Det blir faktisk stoor forandring fra cola til pepsi max. Pepsi smaker absolutt ikke det samme, og er i min munn ikke bedre heller.

hahaha og forresten så er hove i arendal:)

Kristinelaa

ELSKER outfiten! G! <3

Tankenes Frihet

Åh, pepsi max <3 tror ikke jeg kunne deltatt.. drikker for mye allerede, haha ;)

:)

Det er kanskje ikke sukker i pepsi, men det er aspartam i, og det er direkte gift :)

Emma Hå

Jag har aldrig stött på en dryck som smakar så gott och gör så många människor beroende, undertecknad inkluderad. Kan fan inte leva utan Pepsi Max!

//Emma Hå

Mette

Hvor har du kjøpt den genseren?😍

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no