hits

rise and shine

GOOD morning! Gjett hvem som føler seg i supergod form i dag? Jeeeeg! Jeg skal ikke skrive om kyssesyken i hvert innlegg fra nå av altså, fra nå av blir det nemlig normal blogging, men det har jo bare vært slik at de siste dagene har handlet mye om det. Men ja, jeg er så utrolig glad, for i går kveld var jeg i kjempegod form, og det samme i dag. LYKKE! Jeg har virkelig troa på at jeg er en av de heldige!

Kvelden i går bestod av å prate med Julie i telefon i èn og en halv time, haha. Vi er slik at vi ringes ofte og bare prater om helt SYKT randome ting. Samtalene våres består liksom ofte av å diskutere ting som hvorfor det blir produsert akkurat en bestemt mengde penger, hvorfor vi ikke bare kan trykke flere millioner kroner og sende de til fattige land, og vi diskutere også ting som sykdommer og andre heeeelt tilfeldige ting. Koselig det, da!
Noen koselige bilder av meg og Pål-Victor i mai, verdens beste måned. Er alltid så koselig når vi møtes, så jeg gleder meg til neste gang! Jeg blir forresten skikkelig glad av å se tilbake på bilder fra mai - jeg mener, for en magisk måned. Jeg ble kanskje utslitt, men fyyyy så gøy jeg hadde det. Juni og er fantastisk, så det er viktig at vi nyter denne tiden mens den er er. Best av alt: juli kommer til å bli the month of my life, herreGUUUUUD som jeg gleder meg.

16 kommentarer

Jeg har også hatt kyssesyke. Jeg var i relativt fin form i starten, spilte fotball ig var ganske aktiv. Før det snudde og jeg var så slapp jeg ikke orket reise mg opp fra sofaen en gang. I dag er det 4 år siden, og jeg føler meg fremdeles ikke helt bra. Jeg mangler vitaminer og jern som aldri ser ut til å stabilisere seg..

Veeel... Om det hadde blitt produsert ubegrenset mange millioner hadde 1kr hatt så godt som ingen verdi

Carolina

Hi :3 i love your blog ! i never comment before ~ and i don't really know why. I have to translate it or i don't understand a word u say. But your outfits are amazing and you are really pretty good luck with every thing

xx

Du kommer til å få et slap in the face hvis du ikke roer deg ned å slapper av. Det er kroppen din som lurer deg..

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg er jo helt rolig? Bare fordi jeg skriver at jeg har blitt mye bedre i formen så betyr det ikke at jeg springer ut og løper på fjellet. Jeg har vært hjemme de siste dagene, og det kommer jeg til å være fremover også. Jeg skal slappe helt av. MEN det må være lov å være glad for at jeg ikke er sengeliggende og at formen føles bra :)

Andrea

Herregud, så vakker du er!!!

Cathy Anita

I love your Jeans :D

Rebecissima

so nice that you are better now! love xx

Cat

Re: Problems with the archive

Hi Kristine!

I have been running into some problems when consulting your archived posts. In a nutshell, only the second half of any given month is displayed and there?s no option to view the earlier posts.

I have been desperately trying to check out (for a 5th time) your May post on self tanning. Since, the entry dates back to May 12th (according to your Instagram), it falls in the first half of the month which is not being shown via the archive. In the end, I managed to view the entry by googling your name and the date ?12.05.2014?. Unfortunately, that only solves the problem for that one post and, since I am somewhat new to your blog, I want to read ALL your past blog entries.

I hope this issue is easily fixable. Besides this tiny thing, your blog is fantastic!

Thanks for blogging and I hope your get 100% of your health back very soon!

Hugs from Canada,

Cat

Kristine, var jo selvfølgelig ikke vondt ment, bare snakker av erfaring.. Var nemlig akkurat dette som skjedde med min aller beste venninne, ønsker ingen andre det..

Virker bare som du ikke tar det i ro når du ikke er hjemme..

Du bør kanskje lære deg at det faktisk ikke er så verst å ta det helt med ro hjemme.

Netta

Could post your training program or tell us how you workout, like what you do at the gym. I'm a beginner and I'm willing to know :)

Så bra at du føler deg så mye bedre! Anbefaler virkelig at du fortsetter å ta det rolig selv om du føler deg bedre, for om du ikke gjør det kommer du til å bli skikkelig dårlig igjen om ikke så lenge. God bedring <3

Du må fremdeles ta det med ro selv om du føler deg bedre. Hadde kyssesyken rett etter sommerferien i fjor og det var helt grusomt..

hei!

jeg lurer på hvilken modell solbrillene dine er? er det clubmaster calssic?

har så lyst til å kjøpe meg slike for de er så fine!

https://rykteflommendotorg.files.wordpress.com/2014/06/twt.jpg

Natty

Great photos!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no