hits

"nye" negler

Sponset behandling

Torsdags morgen hadde vi to timer fri før skolen, så jeg utnyttet den tiden til å pleie meg selv litt. Jeg dro til Din Salong Negler her i Førde (Storehagen 5, ved siden av Best bensinstasjon!), hvor flinke Janne fikset neglene mine. Wow, så utrolig fornøyd jeg ble! Det var utrolig koselig å starte morgenen min der, h

Hun tilbyr akrylnegler, gelish lakk, manicure & pedicure, vippeextensions, voksing, farging av vipper/bryn. Jeg ville egentlig bare at hun skulle freshe opp mine egne negler, så da fikk jeg Gelish lakk. Gelish passer perfekt dersom du ønsker å ha din egen lengde og styrke dine naturlige negler. Jeg fikk da fransk look, og dette holder i 3-4 uker. Det ser faktisk ut som om jeg har falske negler på meg fordi de er så fine, men dette er altså mine egne! :-) Greia med Gelish lakk er at det går ikke bort med neglelakkfjerner, så man kan bruke vanlig neglelakk over og pleie neglene som man ville gjort ellers. Skikkelig genialt, og ikke minst utroooolig fint. Se da:Jeg har aldri vært spesielt opptatt av neglene mine for å være ærlig, men som man sier så blir man bitt av basillen. Jeg er skikkelig fascinert over hvor fine de er, og jeg vil helst bare vise de frem hele tiden, haha! Føler meg skikkelig fin når neglene er på stell.

For å få Gelish lakk med frank look slik som meg, så koster det 650 kr. Hvis man skal ha farge i stedet for fransk look så koster det 500. Dersom du er interessert i noen av behandlingene selv så kan du besøke facebook-siden her.

Jeg fikk også med 3 herlige produkter, + en neglelakk jeg skal vise dere når jeg har tatt den på!Olje: styrker neglbåndet og neglene. Håndkrem: gjør huden silkemyk. Jeg sliter jo en del med tørre hender som jeg har sagt tidligere (heldigvis ikke så mye om sommeren), og denne er som luksus for huden min. Mye bedre enn alle håndkremer jeg har prøvd, så jeg er kjempefornøyd med den. Body butter: kjempegod krem som er fin å ha når man nettopp har shavet leggene. Fornøyd pike! Bare still spørsmål om dere lurer på noe, så skal jeg svare i kommentarfeltet. 

23 kommentarer

:)

Hvordan blir det når neglene begynner å vokse ut? Må man ¨fylle på¨ med noe? Blir det liksom slik som med løsnegler, slik at det blir et slikt merkelig ¨mellomrom¨? Håper du forsto spørsmålet, haha! :-)

Silje

Hvor mye koster den olja og de kremene du fikk?

Kjempefine negler :)

http://rykteflommen.org/2014/06/13/dirty-krisssy/

Kristine Ullebø

:): Vet faktisk ikke helt, tror ikke det blir så veldig rart mellomrom ettersom neglene har "normal" farge slik som resten av neglene. Men kommer sikkert til å ta på nytt om 3-4 uker!:)

Skulle ønske jeg kjente deg! Du er så pen og virker som om man alltid kan ha det morsomt med deg!!!

Hvor lenge varer det om man tar vanlig løsnegler på? På en salong altså. Både på tærne og fingrene.

Når kommer ukens spørsmål?:) <3

Hanna

Vet du om noen andre steder man kan ta på sånn neglelakk, og ikke bare i førde?

Kjempefine negler :)

Kristine Ullebø

Anonym: Akrylnegler er jeg usikker på hvor lenge de varer, desverre.. Send henne en melding på facebooksiden hennes, hun er veldig hjelpsom! :)

Jeg jobber med ukens spørsmål nå <3

elisebr

Så fine de ble! :)

Rebecca

wow my best friend wants to do mine also... can you recomend a colour, which is beautyful but not that attentionseeking? :) you know what i mean?:)

Julia

Kan du lage sminkevideo? Du sminker deg så fint❤️❤️

Blir stygt mellomrom ja.. Men det avhenger jo selvfølgelig av hvor fort neglene vokser. Mine vokser utrolig raskt så jeg kan bare ha på gell-lakk i 1 uke, maks1,5!

Heter foresten ikke gellish, men gell lack eller gellack hvis du foretrekker det

Malene

Hei. Jeg vil si at du virkelig er en veldig god blogger. Og jeg merker vi er utrolig like også nå når jeg blar i arkivet! Liker deg 4x bedre etter jeg har lest i kategorien "meninger"! Jeg kjenner meg såå igjen i så mye av det du skriver, både om skolen, hverdag, press, alt! Stå på, Kristine! <3

Når du tok de på, måtte du ha de under en slags lyslampe sånn att de tørka og varte lengre?

Baremusikk

Ha en fin dag, skjekk gjerne ut min nye musikkblogg. Hadde betydd mye! :)

Linn

Ja, dette så bra fristende ut. Veldig fine negler!! :)

Superfine negler :)

Marte

Hei, jeg har nettopp begynt å lese bloggen din å jeg elsker den. Lurte på om du kan lage et innlegg om trening, hva du trener, armer,mage osv?

Superfine negler! SÅ bra at du har begynt å merke innleggene som sponset, det lønner seg:D

hvor er det ring/armbåndet du har fra ? det var kjempekult :)

Vanessa

Hvor kjøpte du ringen du har på deg med kors armbånd?

Natty

Nice nails :)

korr e det "armbåndet + ringen" fra? Altså det med kors. Sykt fint :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no