hits

innlagt på sykehus


Hei kjære blogglesere!

Formen min de siste syv dagene har vært helt forferdelig, for å si det mildt. Jeg har hatt smerter i halsen og hodet - smerter så sterke at jeg aldri har følt noe lignende. Kyssesyken har altså vært er rent helvette for meg. Mamma har hevet i meg smertestillende døgnet rundt, og i går la hun intravenøst på meg hjemme slik at jeg skulle få i meg nok væske. Etter legebesøket i dag var det ikke noen tvil om at jeg måtte innlegges, så nå blogger jeg fra sykehuset. Har fått smertestillende og får intravenøst væske, så akkurat nå føler jeg meg liiiitt bedre. Er ikke så ille her faktisk, mams jobber jo her, og jeg har fått med Macen og alt jeg trenger.

Jeg savner å blogge, å prate, å spise skikkelig, vennene mine, å trene og ha det gøy. Jeg tror virkelig at denne infeksjonenen har satt livet mitt i perspektiv, for jeg skal for faen ALDRI klage på noe igjen så lenge jeg bare er frisk. Verdsett helsen deres, den er viktigere enn alt.

Vel, nå som jeg er innlagt håper jeg at det snur, og at jeg blir bedre i løpet av uka. Satser på det! Har jo vært syk i 2 uker nå, så jeg har håp om bedringer.

Ellers må jeg bare si at jeg savner dere sinnsykt og at jeg skal blogge med en gang formen er komt seg. Håper dere bare er litt tålmodig med meg <3

117 kommentarer

Stine

God bedring <3

line

God bedring! Stå på <3

oda :)

Jeg vet akkuratt hvordan du har det. Hadde kyssesyken for to år siden, og jeg er enda ikke helt frisk. Jeg trodde jeg ble frisk etter tre måneder for da følte jeg meg frisk, men nå er det kommet tilbake igjen. Så jeg er innom legen ofte.

Håper du blir fort frisk, og ikke er like uheldig som meg :)

God bedring kjære Kristine <3

Å Kristine! Jeg syns virkelig utrolig synd på deg! Det må være helt jævlig for deg! God bedring!<3

Susanne

Å shit, huff, ånei så trasig! Ikke for være slem eller noe, men det er vanlig å ha kyssesyken i flere månder. Jeg hadde det i ca 4-5 månder og det tar lang tis. Selføgelig er der forskjellig ogsånt, men jeg unner ingen å ha det for det er helt grusomt. God bedring og ta det rolig, bli frisk! 💕💕

Bli snart frisk❤️❤️❤️

Ida Andreassen

uff, god bedring :)

Carina Lie

Masse god bedring, Kristine! Er noe møkk å være syk, men det går nok forhåpentligvis bare en veg nå, og det er oppover skal du se :-)

Helene

God bedring, stå på ! :)

Lisa

God bedring ❤️ håper du blir frisk fort og at du kan dra til Florida!

Henriette

Gooood bedring<3<3

Mange klemmer fra meg:-)

Åneei så dumt!! Du fortjener virkelig ikke dette:( ble lei meg på dine vegne nå.. Ønsker deg massemasse god bedring, krysser fingre og tær og alt som er (haha) for at du blir frisk fort!! hilsen stor bloggfan<33

Ingrid H

Kan trøste deg med at du ikke er alene! Fikk det påvist på fredag, men har vært syk en uke nå. Det suger å ha kyssesyken nå som det er sommer, hvertfall med tanke på at jeg egentlig skulle dratt til Costa Rica i natt. En venninnetur jeg hadde gledet meg til i ett år... Men legen nektet meg å dra siden jeg er såpass dårlig. Håper du blir frisk fort, og ikke la deg skremme av alle som sier de var syke dritlenge, for det finnes maaange som bare er syke i 1-4 uker! Men uansett, masse god bedring Kristine <3 og god sommer!

Uff,god bedring Kristine <3 Synd at du ligger syk i sommerferien da..

madeleine

god bedring

God bedring <3

Anett

Såg deg på sykehuset idag, har opplevd kyssesjuka sjølv, er ikkje kjekt i det heile tatt...

men du bør prøve te med eple og kanel smak så dæsjer du på en ts med honning, det hjalp mot halsen min (for ei stond) :)

god bedring!

God bedring! Skal du til språkreisen i Florida forresten, bare lurer? :)

Klem

Maria

Uff:( synes virkelig synd i deg som får dette nå når du skal til USA og det er sommer. Ønsker deg god bedring og krysser alle fingre og tær for at du skal bli frisk igjen raskest mulig. Stooor klem:)

Kroppen er ikke skapt for å være ekstremt undervektig, nå kommer konsekvensene!

Amalie

Masse, masse god bedring!

Alexandra

åå, masse god bedring til deg Kristine! håper du blir frisk til Florida turen :o Når reiser du forresten?

Natty

I wish you soon recovery!

Helene

God bedring, Kristine <3

Hanna

God bedring! Du er så vakker! Ønsker deg alt bra

Kinga Wieckowska

OMG!!! That's so horrible, I'm so sorry. We're so trhankful that you're blogging even if you're totally sick ^^ You're amazing! Thumbs up, everythink will be ok :))

Lise

Åå, god bedring, søte Kristine💜

viiiic

hi kristine! I have a question! how do you make a blog? andwhat does your mom tell you about your parties or your clothes?? pleeeease respondddddd!!!! love youuu<3

Masse god bedring Kristine! <3 Elsker bloggen din, håper på at du blir fort frisk! <3

mathilda

hoppas du mår bättre snart!!

Tonje

God bedring, kjære Kristine <3

Håper du kommer deg fort :)

Michaela

Hope you get better soon Kristine! All the best wishes from Germany:)

Michaela xx

Lina

Stay strong Kriss <3 Sommeren er så vidt begynt, du har god tid til mangen seine jentekvelder og turer, gleder meg til du er frisk igjen. Food dates coming up - loveu!

Karen

Masse god bedring til deg! <3 Uff, var selv innlagt på sykehus i 4 uker (ikke pga. kyssesyken da) og vet at det noen ganger er det eneste riktige for å komme seg fortere :)

Ååå god bedring vakre deg ♥♥

Førde sentralsjukehus e toppen! :)

Louise

Take all the time you need søde Kristine ❤️❤️

Tina

God bedring!!

Helene Nedgård

Hei vil bare si at jeg har funnet en fake profil av deg på instagram som heter: kristine_ulleb

Den har ikke så mange følger men tenke å si i fra til deg!

Håper du blir bedre, Kristine! Mest sannsynlig får du ikke lest denne kommentaren, men uansett ønsker jeg deg god bedring. Vet hvordan det er å ligge der med store og ikke minst j***** smerter. Har også hatt kyssesyken i følge legen min, men merket det ikke da jeg hadde den, så trente og gikk på skole osv. som om ingenting var skjedd. Fikk beskjed for noen måneder siden av legen min at jeg hadde hatt den.. helt sykt, men jeg håper legene ikke tok feil, sånn at jeg slipper å tenke mer på det.. Men, tilbake til smerter.. I september tok jeg mandlene, og det var helt SINNSSYKT ille. Kunne ikke spise eller drikke noe, til og med ikke en youghurt og juice som de fleste kunne etter å ha fjernet mandler. Men, det kunne ikke jeg, dessverre.. Så måtte holde meg uten mat .. .Det er forsåvidt ikke like ille som deg, men uansett .. skal ikke fortelle hele livshistorien min her, hehe! God bedring søta, håper alt går bra og du får en vellykket sommerferie! <3 Tenk positivt, selv om det kan være veeeldig vanskelig

sikkert fordi du har anoreksia

Mina

God bedring Kristine (for hundrende gang), bli frisk! Savner bloggingen din <3

Lisanne

I'm so sorry for you. Hope you'll get better soon! ♥

Emilie

Fy søren, så kjipt.. Jeg har hatt kyssesyken jeg og, men ikke i nærheten av så ille som dette. Jeg fikk bare omgangssyke noen ganger. Men tenk hvertfall på at når man har hatt kyssesyken, får man det ikke igjen, er jeg ganske sikker på hvertfall..Haha!! Uansett god bedring Kristine<3 <3 bli fort frisk!!

God bedring ❤️❤️❤️

Jeg hvirkelig hvordan du har det! Hadde kysse syken i ett halvt år i fjor! Var sengeliggende i 6 måneder!!!! Var helt sinnsykt! Hadde smerter hele tiden! Var ett rent helvette og er helt enig når du sier verdsetter såå mye mer å være frisk nå! Var ett halvt år vekke fra skolen fy søren var forferdelig!

alice

really hope you get better soon! sending you lots of love

God bedring❤️ Vet hvordan det er, har selv vært innlagt flere ganger på Førde sentralsjukehus. Skal faktisk innom til overlegen i morgen, 3. året nå. Mitt beste tips er å ta det med ro mye lengre enn du tror, ikke begynn igjen for tidlig fordi det vil bare slå tilbake på deg senere.

Blir vel ikke noe Florida-tur på deg nå.. Er vel ikke noe smart å dra uansett formen din på avreisedagen, med tanken på hvor syk du er nå!

Gla'pia

Stakkars. Du kommer sikkert opp på beina snart. Spis og drikk så mye du klarer så går det fortere :-)

bob

I hope you feel better!

rebekka

God bedring, Kristine. Synd at du må bli syk når det er sommerferie :(

solfrid dullum johansen

Da er vi ganske likt... har mest sannsynlig også kyssesyka og har blitt lagt inn for en natt nå for å få i meg væske.... god bedring!! <3

kristine

Masse god bedring!

Juliane

God bedring kjære Kristine <3

Ems

bli frisk fort krissen min, komme på sjukebesøk når eg har tid! i slutten av sommeren skal vi ta igjen alle jentekveldane, og festane vi ikkje kan ha no;));)));))) masse love til deg bby<3333

Hufsa

Så trasig å være syk nå på sommeren når du skulle nyte livet. God bedring. Håper du blir fort frisk <3

Jeg har jobbet på det sykehuset hvor kristine er innelagt. Hun ligger jo på barne og ungdsom psykatrien, pga hennes anoreksia...

98-bærum

Hei jeg fikk kyssesyken akkuratt samme dag som deg, har hatt det i 2 uker nå. Jeg hadde den uken du har nå helt i starten av min kyssesykenperiode (forige uke) før jeg viste at jeg hadde kyssesyken, føler virkelig med deg, går ikke an å svelge nesten :/ god bedring, vi blir nok friske til slutt haha ;)

Dette ordner seg. Men du kan glemme Florida-turen denne gangen. Du som er litt hyper, og springer opp og ned fjell, trener o.s.v.

Du må ta det R-O-L-I-G. Ikke stresse. Blir vanskelig for deg det, men du klarer det også.

Dritkjedelig å ligge på sykehuset, og så er det noe du mangler. Er det noe du vil ha?

Kristine Ullebø

Anonym: Er du stygg? Jeg er innlagt på voksenavdelingen, jeg er for faen ikke innlagt for anoreksi. Livet ditt er mer tragisk enn mitt jo - jeg vil faktisk heller ligge på sykehus enn å ha et så tåpelig liv at jeg må slenge falske rykter rundt på nett. Jævla taper. Karma tar deg, bare vent lillevenn ;)

Kristine Ullebø

Lina: SKAL bli frisk, og food dates og jentekvelda får vi til! Ty kjære <3333 loveu!

Kristine Ullebø

Ems: det høres bra ut <3 skal bli frisk nooooo!! masse love tilbake gull <3333

Silje

God bedring! Du må bli fort frisk igjen! Du fortjener virkelig ikke dette! Huff :(

Glad i deg <3<3<3<3<3<3

God bedring! Håper du blir fort frisk!💕💕

Linn Therese

Fin tirsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤

Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig gangsperr i hele kroppen. Er akkurat som en gammel mann her jeg vagger meg bortover gulvet, haha! Jeg la nettopp ut en film i mitt siste innlegg der du kan se hva som gjorde en slik enorm forskjell. Det er dette som virkelig er god trening! Du må gjerne sjekke det ut, fine du!

❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

Om hun hadde vært innlagt pga spiseforstyrrelser hadde hun hatt slange ned nesen, ikke i armen. Og det hadde vært næring i den posen, ikke kun vann. Og det virker som moren passer på hun, så hun hadde nok ikke latt henne hatt anoreksi.

poptigerwow

ååå stakkars deg Kristine :( Håper du blir bedre snart og god sommer :) og Lykke til

Alvilde

Huff :c God bedring da!

Henriette

Håper du blir bra fort Kristine! Hørtes virkelig ikke noe godt ut :( god bedring <3<3

Sarah.M

Masse god bedring, du fortjener virkelig å bli frisk!<3

Thora

God bedring💗

Tonje

God bedring!!

Maren

Åå nei hva med Florida-turen? God bedring da :)

Bli frisk snart! Digga bloggen din å du e den peneste jenta æ noen gang ha sedd♥ fra mamma 22år

Ida Martine

Masse god bedring og håper du blir frisk snart!! <3

Ingvild

Masse god bedring! Håper du slipper å være syk særlig mye lenger!

bekymret

du må IKKE trene på minst 6 måneder og du burde være sengeliggende i minst 4 måneder. En venninne av meg døde for akkurat 1 år siden av aplastisk anemi. Som ble en ettervirkning av kyssesyken. Hun ble dårlig i Februar og døde i juni. Så pass på å være i så lite aktivitet som mulig.

Laurie

<33333333333333333333333333

Bahh.. Jeg har prøvd å vente litt med å kommentere i tilfelle jeg skulle komme på noe bra å skrive men jeg har ikke så mye noe annet å si enn at jeg håper at du blir frisk igjen snaaaaart!! Selv om jeg vet at dette ikke er så veldig lett med tanke på at det er kyssesyken det er snakk om her, men likevel...

Blir så trist når jeg leser at du ikke har det bra.. <333 Og jeg blir helt sånn at jeg ikke vet hva jeg skal skrive så jeg sitter kun der med tårer i øynene. . . . Men denne gangen her så måtte jeg bare kommentere noe <3 Jeg tenker nemlig kjempe mye på deg i løpet en dag, spesielt fordi at dette var et JÆVLIG kjipt tidspunkt å bli syk på.. Det gjør meg liksom så sur! Du som skal skal så mye fett i sommer, FLORIDA og hele pakka hihi!! Man er frisk året rundt men akkurat når det endelig er sommerferie så blir man med syk.. Nei faen ass, det gir ingen mening spør du meg. Og du Kristine? Husk å få i deg nok mat, selv om matlysten kanskje ikke er der så er det dødsviktig å få i seg iallefall en banan, en yoghurt eller litt frukt. Bekymret hønemor sa du? Haha. Jeg vet nøyaktig hvordan jeg er selv når jeg er sengeliggende: Jeg nekter som regel og spise også blir jeg rastløs etter 3-4 dager :) Hehe.

Nei.. Du må ha masse god bedring vennen.. <333

STOR BAMSEKLEM FRA EN JENTE SOM DIGGER DEN PERSONEN DU ER, og som er din BLOGGFAN #NR1!!! <3

XOXO

Laurie

Emilie

God bedring! <3

Marte

God bedding fine deg!! Håper virkelig du blir fort frisk <3

Emilie Eriksen

Uff! Masse god bedring, Kristine! Håper du blir frisk så fort som mulig :-)

Ana

I hope you feel better. You're the best, kisses.

LillefrkAnonym

Blir sjokket og overrasket over folk som sier de jobber på sykehuset og sier det er psykiatrisk avd. hadde det vært fakta burde en jo kanskje holde kjeft eller revurdere yrket sitt ? Ingen som jobber på sykehuset skriver at de jobber der og at en vet, for da er du med på å skape rykter og på den måten tråkke så langt over streken taushetsplikt som det overhode er mulig. . Men for dei som kan fargekodene på sykehuset ser enn at det er i 6.etg kirurgisk avd/øre-nese-hals/auge avd. . .

god bedring:) håper du blir frisk snart

Miria Karima

Get well soon lovely!

Anonym

Det er ikke rart at du blir innlagt på sykehuset når du er så tynn, og veier sikkert kjempe lite også..

Nathalie

Du er så tøff Kriss! Tenker masse på deg!

Synne

Masse god bedring!!

Astrid

God bedring kjære deg Kristine, håpe du snaaart blir frisk igjen <3

FORBILDE MITT!

Så kristine går i fullt forsvar. Det må jo være et tekn på at det stemmer, og at hun ikke vil at det skal være offentlig. Men igjen så har kristine alltid ønsket oppmerksomhet, da hun ikke har venner. Og du kan jo bli dehydrert ved aneroksia, og da må man jo fylle på med intravenøs væske. Intressant at kristine går til angrep på sine leser. Hun er ikke intressert i oss,men berre sponsorpenger.

Masse god bedring til verdens beste blogger!! Dette fortjener du ikke, meeeen slapp av og så blir du snart frisk, lover deg.

Kristine-fan

Hva skjer? Er bekymra jeg. Er du bedre eller dårligere? Hva sier legene? Savner tekstene og bildene dine. Håper det er den milde utgaven av kyssesyken. Det er heldigvis den i 95% av tilfellene iflg. Wikipedia. Så kanskje er du snart ute igjen? Men ta det rolig. Florida-turen må utsettes til neste år, men som du sier selv. HELSE betyr alt.

Ikke bry deg om tullet noen 5-10% skriver. 90-95% liker deg. Derfor leser de bloggen.

Tar en liten kveldsbønn for deg i kveld.

Høres ikke noe bra ut, håper du snart blir frisk :) god bedring

God bedring, til verdens sterkeste og flotteste jente. Stå på dette greier du. Stor klem fra en som beundrer deg😍💙💚💛💜💓💖

alexgjoroy

God bedring, Kristine :)

Litt gøy når broren din blogger, men ikke fullt så kjekt at han gjør det pga du ikke har mulighet.

Kjære Gud la jenta bli frisk 💜 Ikke tenk på Florida turen, den kan du ta igjen neste år. Helsa og fremtiden er det viktigste nå. La hun bli frisk snart Amen. 💚💚💚�

God bedring 💖💖💖💖💖💖💖💖

Hedda

Noen få av de som kommenterer er jo så hjerneskadet og idiotiske at jeg ikke vet om jeg skal le eller gråte.

Masse god bedring kristine, krysser alt jeg eier for at du rekker Floridaturen :( Ville vært så kjipt for deg om ikke... Uff, men det får du helt sikkert tatt igjen. Du er en bra jente!

God bedring🌸

Silje

Mye mat for Aschberg på denne bloggen.

God bedring ☺️

Har hatt kyssesyken selv, og vet hvor jævlig det kan være! Håper du blir frisk nok til å dra på språkreisen.

Sofie

Åneeeeei, bli frisk snart<3<3

Stay Strong ;*

xoxo

solfrid dullum johansen

håper du er på bedringens vei! Jeg har også kyssesyken og har blitt mye bedre selv om det ikke var helt med i planen min. Du er sikkert som meg utrolig lei legebesøk og forskjellige medisiner og(kanskje) sol ute og du er inne... god bedring!! <3

Blir seriøst oppgitt over dere som mener at dette er konsekvensene av at hun er undervektig? hvem som helst kan få kyssesyken, og det er veldig synd på kristine fordi kyssesyken er helt jævlig! God bedring <3 ikke hør på alle de drittungene som bruker ferien sin til drittslening

Tiril

God bedring da

metallicatrollet

Uff. Masse, masse god bedring. Kan ikke forestille meg hvordan du har det. Og vær veldig forsiktig når du begynner å føle deg litt bedre. IKKE press deg selv, typ begynn å trene og gjøre masse med én gang, har hørt om flere som kan få ME som en konsekvens av det. :(

Eksen min hadde også kyssesyken (før vi møttes), og han sa at han etter å ha blitt bra plutselig ble skikkelig dårlig igjen (hadde da levd som normalt). Da hadde han skyhøye leververdier. Heldigvis gikk det bra, men det er ikke noen tullesykdom... :x

Masse god bedring, og oppmuntrende tanker og klemmer til deg. Håper du føler deg bedre snart. :)

åå føler litt med deg!

Jeg har fått hovne bryn og det svir så sinnsykt! jeg skal reise bort på lørdag, så må forte meg å bli frisk :(

GOD BEDRING

will

take care. You're amazing, and everyone cross fingers!.

Du synker veldig lavt Ullebø ved å hakke tilbake

Gina

Uff! God bedring kjære deg <3

Julie

Hei Kristine. Håper du snart blir bedre, savner blogginga di og bildene dine! Du inspirerer meg virkelig

Henriette E

God bedring kjære deg. Håper du klarer deg fint, og at det ikke varer så mye lengre. ♥ Krysser fingrene for at du rekker Florida turen! ☺♥

kristineonexchange

Masse god bedring!!! Håper virkelig at du blir frisk fort så du rekker turen din til Florida!! <3

Du klager som om du skal dø, jo.

Dear Kristine:

Du bør gjøre deg selv en tjeneste og ikke svare på kommentarer som du ikke liker. Du kommer over som uncivil, mener, bortskjemt, smålig, og umoden, qualitites at jeg er sikker på at du ikke ønsker å bli assosiert med. Slutte å kalle folk navn og begynne å reagere med modenhet. Du er ikke alltid rett. Vokse opp.

Kamilla Haaland

God bedring <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no