hits

for å holde styr på ting

Jeiiiii! Jeg er veldig glad i å ha orden på ting, spesielt planene mine, så da kan dere tenke dere jeg ble glad når denne fine saken dukket opp i postkassen min her om dagen. En splitter ny personlig almanakk, som jeg har hatt tidligere også. Det husker vel kanskje dere som har lest bloggen min i et par år? Disse er helt geniale, for når man først har en egendesignet en så frister det mye mer å bruke den. Haha, jeg er i alle fall veldig slik!Jeg klarte ikke å bestemme meg for bare èt bilde denne gangen, så jeg redigerte sammen en kollasj og det synes jeg ble skikkelig søtt. Jeg redigerte bildene sammen i Picasa (genialt program for behandling og sortering og bilder, jeg bruker det hver gang jeg redigerer bilder!), og så brukte jeg pixlr.com/express for å få på litt forskjellige effekter. Det er et redigeringsprogram på nett som er både gratis og dødsbra! Bruker det veldig ofte, faktisk. For å få skriften brukte jeg picmonkey.com, det er samme greia, veldig bra og gratis, bare litt annerledes. Skriften er finere der - maaange fine fonts å benytte seg av!På baksiden lagde jeg en fin quote som jeg synes er veldig viktig å huske på! Hater slike klisjèer, men denne er faktisk sååå sann. Aldri glem den, folkens ;-)
30 kommentarer

Så fin den var.

Nikita <3

Så fin :D

Maeka

Koffor tok du ikkje fly frå Sandane istadenfor Bergen? (Til oslo)

Oog hvilken mascara bruka du?

Digger deg og er innom blogger fleire gonga om dagen!

Nicole

Veldig fin! Jeg har også nettopp kjøpt meg ny Personlig Almanakk, men er egentlig litt missfornøyd. Synes utvalget i størrelser er så dårlig. Jeg trenger en som er større en A5, og "stor" har bare awkward format...

Silje

Så fiiiin <33

Så fin den var.

susanne b

så fin, men er ikke prisen veldig høy?

Du er den beste blogeren jeg har vært borti, du er på vei til Florida og likevell popper det opp innlegg på bloggen din som om du var hjemme og har masse tid. Du er utrolig dyktig og flink å prioritere bloggen din og selfølgelig oss blogglesere.

Gleder meg til et barn å få se bilder og høre fra deg når du er fremme i Florida, stå på og kos deg masse masse! You are the best <3

minlangehistorie

Å så fin :) sånn må jeg få kjøpt meg å! :D litt mer personlig enn bare en helt vanlig en! :)

Mina

Super stilig!

Sølvi Birgitte Wærness

Veldig fin den var :D

Så fin.

Emma E Jensen

Så fin, og ikke minst praktisk! :)

Kunne du kanskje hatt en linkerunde ellernoe sånt igjen? Lissom blogger som trenger mer oppmerksomhet? Siden du er så høyt oppe på topplisten og har mange lesere :)

Stå på, du er kjempeflink til å blogge! :) Har vært fast leser kjempelenge! :)

BLACC.NO

Hei!

Sjekk ut vår nye og trendy nettbutikk, men samarbeidspartnere som Triana Iglesias.

Sjekk også ut vår instagram @BLACCNO for oppdateringer, konkurranser, bilder og annet morro.

WWW.BLACC.NO

Ikke dumt :)

Ida

HVILKEN STØRRELSE HAR DU PÅ ALMANAKKEN?

anonym

gardermoen*****

Du er veldig dårlig på merking av reklame.

Hvis en annonsør har sendt meg et produkt gratis og jeg velger å omtale dette, må omtalen merkes selv om jeg aldri har bedt om å få produktet?

Ja. Annonsøren har sendt deg produktet fordi han ønsker at du omtaler dette, og omtalen regnes derfor som reklame.

Hvis jeg er på ferie og har fått ferien sponset av et reiseselskap, må jeg merke hvert innlegg/bilde jeg publiserer fra turen?

Så lenge du omtaler reisemålet, hotellet, restauranten og lignende, skal innleggene merkes som reklame. Det er ikke nok å merke det første innlegget fra ferien ? alle innlegg må merkes, slik at sponsingen også blir tydelig for de som ikke fikk med seg det første innlegget.

Jeg har et fast samarbeid med en annonsør, og dette er noe følgerne mine vet om. Må jeg likevel merke hvert innlegg/bilde der jeg omtaler annonsørens produkter?

Ja. Ikke alle som er innom bloggen eller instagram-kontoen har nødvendigvis fått med seg dette samarbeidet. Dette er det ditt ansvar å opplyse tydelig om.

Til susanne b

Hun må blogge reisen til florida er sponset og når den er sponset må hun blogge og annonsere produktet

Barbora

KRISSY THANK YOU SOOO MUCH FOR FAVORITING MY TWEET <3 you just made my day and even life better :))) thanks

I love the diary!! So peretty

Xx Barbora

elise

SÅ DEG PÅ FLYPLASSEN :D

Diman

så fint!

Aaron

Have a great trip Kristine! Those clichés like that are actually the best. In English we say "live and learn" and indeed many of those greatest sayings are from folks that have been through the adventures.

Dani

so cute!

det heter fremdeles ikke èt. og flyplassen heter gardermoen

Oi er det ikke litt kleint å ha bilder av bare deg selv på?! Hahah

Lisanne

Super cool diary! I really love it. It's totally 'yours'.

Linda Taylor

Gardermoen*

Kaia IG ❤️✌️

Hvilken nettside kan du lage en sånn bok ? (Kjempe fin)💓👌

julie

hvilken størrelse har du på almanakken??

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no