hits

spa day

Heeello!

I dag har jeg hatt en liten spa-dag med meg selv. Har barbert leggene og tatt på fuktighetskrem slik at de er helt smooooooth, og så har jeg tatt på selvbruning og lakkert både negler og tånegler. Feels good! Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet og blogger mens mamma står ved siden og lager middag og kake. Vi skal feire bursdagen til Håkon og pappa (med kaker og slikt denne gangen!), det blir koselig å samle familien før vi drar hver for oss. Er ikke ofte alle i familien er hjemme på samme tid, er alltid noen som er ute og reiser, haha. Jeg og Håkon hadde kun èt ønske til kake, og det var den standard sjokoladekaken hun alltid har laget til bursdagene våre opp gjennom årene. Barndomsminner ♥

Er ikke toppen søt, forresten? Hihi, elsker sløyfen!

Jeg skulle egentlig ta vippeextensions i dag og, wiiiho, men tiden strakk ikke til. Så da får vi ta det igjen senere i sommer! Har hørt så mye forskjellig om det, så er helt ærlig litt redd. Resultatet blir jo sååå fint, men har hørt at man mister mange av sine egne vipper? Tror jeg tar sjansen anyways, men det er jo litt skummelt, tehee.. Gjerne del erfaringene deres hvis dere har vippeextensions selv, det setter jeg stor pris på!

Nå er det middag på verandaen i finværet! Vi skrives snart, ha en super tirsdag enn så lenge :-)

35 kommentarer

Mathias Folke Nordby

Ønsker deg en super duper fin dag :D <3

Blir det at du reiser i morgen? :-)

Amanda

Reiser du til Florida i morgen? :)

skal du til Florida i morra?:-)

Jeg tok på Din Salong Negler her i Førde. Jeg ble superfornøyd. Men de skal jo falle av etterhvert selvfølgelig, jeg mista mangen av mine egne vipper. Så tror ikke jeg skal ta igjen..det ødela litt.

Malene

Reiser du imorgen?

Blir det noe Florida?

marte

skal du til florida imorgen? :)

Jeg har hatt vippe extensions siden i april, og fyllt på to ganger. Jeg mast ikke mine egne vipper mer enn normalt. For de vippene du setter på, de mister du sammen med dine egne vipper. Og alle dine egne vipper er byttet ut etter 100 dager sånn ca. Så det skader ikke dine egne vipper i det hele tatt. Er bare mange som føler de har mindre vipper og de er styggere og sånt etterpå fordi de er så vandt med å ha vippe extensions :) Så jeg anbefaler det veldig, du ser opplagt med en gang du våkner, og det er jo mye finere når du går uten sminke.

pia

Perfect photos!

Trodde du syntes dorco shai var så bra? Høvelen på bildet er jo en annen?

Anna

Du har jo reklamert så mye for Dorco Shai...??

Nathalie

Hva er der du har under shortsene? Hvor har du kjøpt de? :)

Margrete

Barberer du lårene også?

Barberer du beina ute eller inne?

Hvis inne, barberer du i dusjen eller utenfor dusje ?

Connie Natalie

Jeg jobber med å sette på vippe extensions, og du trenger ikke være redd. noen av ens egne vipper kan falle av, men det kommer helt ann på akkurat dine vipper. vanligvis er det lurt å ta en pause fra det med et halvt års mellomrom, og bruke et vippeserum noen uker i forveien av pausen.

Har selv brukt (og bruker nå) vippeextension. Ser sååå bra ut og er så enkelt. Til tross reagerte jeg på limet på ett sted jeg tok på en stund tilbake. Øynene og øyenlokkene mine ble kjemperøde, hovne og blødde noe innmari! Øyet produserte verk som satt seg i limet. IKKE pent! Var syk (ja, ordentlig syk) i typ 4 dager. Til tross valgte jeg å prøve ett annet sted i etterkant, og har ikke reagert noe på det nye limet.

Skal du til Florida imorgen?

Hadde vippe extensions ifjord, og når vippene begynte å falle av, falt noen av mine med, men jeg merket ikke forkjell på vippene uansett, og det er bare å vente litt så vokser alle ut igjen! Skal selv ta på nytt om 2 uker :)

Kan du legge ut oppskrift for den sjokoladekaken? Kos dere<3

Sarah. M

MIN vippeextensions-erfaring er veldig bra! Mistet VELDIG få vipper. Etter jeg tok dem av så de ca.helt like ut som da jeg tok dem på, over all forventning. Må bare si at jeg setter utrolig stor pris på at du bruker så mye tid på bloggen og blogger hver dag, og av og til flere om dagen. Leser blogger som sier at de skal oppdatere hver dag, men ender opp med hver 3. dag, eller mindre. Og det at du har blogget så mye når du har vært syk er jo utrolig. Tusen takk Kristine, du er så bra♥

minlangehistorie

Det hørtes godt ut :) kos deg kristine :) Ha en fortsatt fin kveld :)

drar du imorgen???

Anonym

Du er mitt idol, du er perfekt osv. Du har mykje fint sånn som klær ps: sminke. Ønsker jeg haddet dine klær helt serr. Jeg også elsker Pepsi Max det er den beste brusen jeg vet om:)

Ønske: kan du pliiiss!!! Lage eit innlegg om ditt rom:)

Vippeextention er såå fint! Begge sørtrene mine har/har hatt og tror ikke de mistet noe mer enn det som er vanlig!

Hvor lenge skal du ha på det jævla plasteret

E

Har brukt vippeextension en gang, og kan bare si at det var syyykt digg! slapp å styre med mascara :) men abefala og ta påfyll ca kvar 4 veke! viss du har dei på lenger begynne dei å dette av og ja, dine egne blir endel kortare, men kjem fort ut igjen :)

alice

love your top

Maria

Første gang jeg tok vippeextensions følte jeg meg superfin! Var kjempedeilig å slippe mascara. Etter ca tre uker måtte jeg fylle på, men denne gangen falt flere av vippene av ganske fort, inkludert mine egne! Jeg mistet masse vipper, og har brukt vippeserum som en gal etter dette. Det begynner å komme seg, men var utrolig kjipt.

Nå har jeg nettopp forsøkt vippeløft (nesten det samme som permanent vippebøy), og er kjempefornøyd foreløpig!

Lykke til :)

Christina i London!

Du mister dine naturlige vipper hele tiden, så når vippeextensionsene faller av, kommer dine egne vipper med :) Så det er helt naturlig. Men jeg har opplevd at vippene mine knekker litt og blir kortere etter jeg har brukt vippeextensions.. Allikevel så bruker jeg det fast, og så lenge du fyller på jevnlig så merker du jo ikke noe til at dine egne vipper blir annerledes!

Nicole

Du mister ikke vipper, og de blir ikke skadet dersom de som setter på kan jobben sin. Har sett mange stygge resultat når jenter har gått til folk som ikke kan å sette på lash extensions skikkelig, men går du til noen som er flinke blir det bra ;)

Barbora

Ohh yes your top is soo amazing :))

Such a nice spa day wooho!!

Xx Barbora

disse bildene viser kun at dine meninger om Dorco Shai er kjøpt og betalt.

Bruker vipperxtension selv, har hatt det siden begynnelsen av Mai og kun fylt på én gang. Jeg er superfornøyd! Så lenge du ikke røsker og drar i dem, bruker masse mascara på dem eller gnir deg hardt i øynene mister du overhodet ikke fler vipper. Jeg mister faktisk færre, siden jeg slipper alt styret med å ta på og fjerne mascara som sliter veldig på vippene :) Så lenge du går til noen som kan det så går det heeeelt fint, haha. Mine holdt i 1 mmd og 3 uker før jeg fylte på, men nå var jeg veldig forsiktig med dem også.

hva er det du har på deg under shortsene? er så vanskelig å finne shortser nå som du ikke viser halve ræva på! så lurte bare på om du kanskje kunne svare meg på solcorneliakolstad@gmail.com tusen takk på forhånd! :D

where is this top from please ?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no