hits

brunfarge i sommer

Reklame

Helluuuen! Nå som det er sommer er det vel mange som er opptatt av brunfarge? Jeg er i alle fall det, tihi! Jeg er jo i Florida nå hvor jeg får min dose sol, men for dere som kjører norsk sommer i år - frykt ikke. Brunfarge kan alle få, og dette er mye billigere enn en sydenferie eller dyre timer i solarium:♥ Selvbruning ♥

Så, her kommer min guide til hvordan dere kan få den perfekte brunfargen ved hjelp av selvbruning. Dette er mine absolutte favorittprodukter som jeg har brukt i lang, lang tid nå!Skrubb: XEN-TAN Body ScrubFor å få best resultat, er det veldig lurt å skrubbe huden først. Denne skrubben her fjerner døde hudceller og etterlater huden ren og klar for selvbruningen. Du slipper at selvbruningen "flasser" av sammen med gammel hud, og det mye mye mer jevnt. Jeg vil absolutt anbefale å skrubbe huden først. Denne bruker man bare enkelt og greit når man dusjer :-)SunSpa Fitness: Begge disse to produktene her har airbrush påføringsteknikk, noe som for det første gjør det utrolig enkelt å påføre selvbruningen. Du slipper å styre med måtte smøre den utover, her bare sprayer du i vei - og spør du meg er det ganske gøy, haha! Vel, Fitness er for deg som er aktiv og svetter. Denne sitter lengre på huden, og den forsvinner ikke like enkelt som andre selvbrunere når du trener og da svetter. Veldig genialt! Den passer vel gjerne for mange nå som det er sommer. Sola steiker, man bader og slikt - da passer denne perfekt :-) Jeg er veldig fornøyd med SunSpa Fitness, og denne bruker jeg over hele kroppen. 

SunSpa Chocolate: Fitness kan brukes i ansiktet, men jeg foretrekker å bruke Chocolate. Denne bruker jeg altså bare i ansiktet, og sprayen etterlater en nyyyydelig brunfarge. Null oransjefarge!! Her ser det ut som om man kommer rett hjem fra syden, rett og slett. Jeg er så utrolig glad for at jeg oppdaget SunSpa Chocolate haha, for det er virkelig et av mine favorittprodukter. Must-have #1!!Dersom du vil prøve deg på en selvbruning som ikke har airbrush påførselteknikk, som for eksempel krem, vil jeg absolutt anbefale å kjøpe en hanske som du kan påføre den med. Da blir det mye mer jevnt, og det beste av alt: du slipper å gå rundt med skjoldete håndflater i 1 uke etterpå, haha. (Haaaater det!)

Hanske finner du HER.

Rabattkode: Bruk "KUSUN" for å få 20% på alle produktene fra SunSpa på Coverbrands! Den varer ut hele juli, så enjoy your shopping!

15 kommentarer

Eline

Hei

Hvor lenge har du flaskene før de er tomme? :)

Eline: jeg hadde den rosa flasken og den varte i ca et år når jeg tok selvbruning ca en eller to ganger i måneden

Caroline Corthouts

Where can you buy this? :)

lurer på hvor mange innlegg du har skrevet om sunspa nå, lol

Nicole

Dessuten det beste: du risikerer på ingen måte å høyne risikoen for å få hudkreft ved å bruke selvbruning, tvert i mot viss en bruker selvbruning i stede for sol. To tommler opp fra meg!

Barbora

You look wonderful so tanned :))

I think these products are so high quality!

Thank you for showing

Xx Barbora

Vilde

Hei Kristine, eg lurte veldig på om du kan si noe eller en video om hvordan du påfører dette siden jeg prøvde sunspa choclate over hele kroppen en gang men var veldig usikker på hvor nærme jeg skulle spraye og sånne ting. Men når jeg srayet i ansiktet fikk jeg brune flekker, det var kanskje fordi jeg spraya for langt unna??

Sunniva

er masse sol her nå, vært det lenge.. og er meldt fint framover også :-D vært langt over 30grader på det meste. hihi

Dere bloggere altså, tror dere er så jævlig bra på å selge!

Hei.

Lurer bare på om denne holder når man er i klorvann, opp til flere ganger i uken?

alicefredrikseen

takk for tips! :-))

Dessverre har jeg ikke råd til å kjøpe disse produktene nå, men etter jeg har fått meg ordentlig jobb skal jeg nok prøve hehe! :D

Kan du lage en blogg hvordan man tar på den selvbruningen? skal bestille den, men aner ikke hvordan? hvordan får du dekket over alt, bak osv? er det noen som hjelper deg ? skal man dusje rett etterpå?hvor lenge tar det før man kan sitte og gjøre normale ting uten at det går over på andre ting?

alice

love your sweater

Hvorfor ikke bare sole seg :P? Her i Bergen er det jo 30 grader og sol, hihi.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no