hits

florida or not?

DET BLIR FLORIDA PÅ MEG!!!!

Herregud, dere aner ikke hvor lykkelig jeg er. Den siste perioden har vært så sinnsykt kjip for meg fordi jeg har måtte avbestille hele to turer på grunn av kyssesyken? Vel, jeg er blitt frisk igjen, og det betyr at USA-drømmen min går i oppfyllelse! Jeg føler at dette er så fortjent, etter alle disse ukene. Sommeren min er reddet, og jeg er klar for å ha the time of my life i 1 hel måned i solskinnsstaten. JIPPIIIII. Jeg drar til Bergen allerede i morgen, og på torsdag møter jeg gjengen jeg skal reise med og så setter vi kursen mot USA.

Jeg begynner å komme i mål med pakkingen, men guud så vanskelig det er. Hvor mye skal jeg ta med meg, liksom? Skal jo shoppe der, men føler jeg må med ha med en del klær likevel. Haha, men det ordner seg! Èn ting jeg har lært etter denne forbanna infeksjonen er at det alltid ordner seg for snille piker :-)Bilder fra Rhodos i fjor sommer. GJETT om jeg er klar for skikkelig sommer, sol og varme nå!!

Så, er dere klar for blogging fra USA eller? Dette blir gøy! Bloggen blir selvfølgelig med, og den skal oppdateres ofte med masse bilder fra dagene mine i Florida!

50 kommentarer

Sara

God tur! :)

Mina

God tur, Kristine! Er glad på dine vegne, gleder meg til å lese bloggen din mens du er i Usa <3

Agnes

gud vad kul :)

vad använder du för kamera? vilket objektiv osv? snälla svara!! kram :)

Åååå kos deg masse:)

Kristin Solberg

så bra! skal til florida jeg og, den 20. juli en måned! Hvor i florida er det du skal? gjerne svar her i kommentarfeltet!

Line

Så kult! Skal du ta et direktefly til Orlando? I såfall sitter jeg på samme fly haha:)

Maiken

Nå ble jeg letta!!! Såå velfortjent 😃 Gleder meg til å følge reisen din 😊

Sååå bra!! Gleder meg til å følge deg gjennom hele turen! 😄

Kjempebra Kristine! :D Dette fortjener du virkelig! Håper at reisen går fint, og at du får en opplevelse for livet! :)

Så bra, gleder meg til å følge deg på bloggen :)

Så fantastisk, riktig god tur og kos deg max.

Iris

KJEMPEGLAD PÅ DINE VEGNE :))) GOD TUR :)

Kristin Stålen

Heldig som skal til Florida, kos deg masse:)

Du kommer til å bli dårlig etter turen. Tenk om du får ME ?

Sigrid

Nå ble jeg glad på dine vegner! Kos deg masse søta :)

Camilla Haugen

Wææ jeg bor i BERGEN, og de er kjempe fint vær nå idag. Kanskje jeg får møte deg igjen?

Hilsen Camilla (du kommenterte og likte bildet mitt på instagram) @Camillafei

Emilie

Det er så FORTJENT, Kristine! Jeg vet hvordan du har hatt det, var innlagt på sykehus selv pga kyssesyken i fjor og det føltes ut som jeg skulle dø. Værste ukene i livet mitt. Kos deg masse på tur! Gleder meg til blogging og fantastiske bilder :)

No

Unnskyld meg men det finnes så uendelig mange værre ting i denne verden enn noen få uker med kyssesyken!! Ta deg sammen, bortskjemte jente. Og selv om man er snill pike, er det ikke alle ting som order seg. Det har jeg lært av egen erfaring. Så når jeg ser slike "perfekte" mennesker klage over en tapt sydentur eller to og litt kyssesyke får jeg lyst til å spy. Prøv å være syk i 10 år og leve med kronisk sykdom du, da skal du få oppleve hvordan livet virkelig er, for veldig mange :)

Mia

Du kommer så til å ende opp med ME

Judit

herlig!

http://krifs.blogg.no/1403446595_uforventet_men_ikke_o.html

ana

thanks of god that you are better than one week ago.I want that you know that my dream is the same, i dream one day i will can visit florida because his beach

are fantastic so I wish that you have a fantastic holiday.kisses pretty.

Kathrine

Til "No" litt lenger oppe her; Uffameg, du høres ut som et bittert menneske. Selv om noen av oss lever med kroniske sykdommer og daglige smerter, betyr ikke det at andre ikke får lov å ha dårlige dager eller perioder! Hvis man er dårlig og har vondt, ja så er det lov å kjenne på det. Det er da vel naturlig! Vi er alle forskjellige. Noen med kroniske sykdommer har blitt vant med smerter og klager nesten ikke. Mens andre igjen blir bitre og lar det gå ut over andre. Sånn er det med de som til vanlig er friske også. Ha litt empati med andre mennesker! Du har ikke eneretten på å klage når du er dårlig. Og ja, jeg har levd med kroniske smerter i mye lengre tid enn 10 år. Tro meg, livet blir ikke bedre av å angripe andre ;)

God tur til USA, Kristine! Jeg håper du får en kjempeflott opplevelse som du aldri vil glemme :)

👧 susanne

Supert, unner deg dette! Gleder meg så mye til å få være med til florida bak pc da, haha. Kos deg, ta biler, ha det gøy og nyt hvert eneste minutt!!!! Du er mega heldig !!!!!!! God tur :-) husk å oppdater😃😃😃💖💖💕💕👌👌👌

Student i England

Åh, så bra at det ordnet seg for deg. Kos deg masse!! Reiser selv til Florida på ferie om 25 dager :)

Kos deg masse i Florida 😎

Nikita <3

God tur :)

såå bra!! men husk å ta det med ro dersom kroppen din sier det, ikke bli med på alt dersom du føler deg slapp og sliten en dag, da er det bedre at du roer det litt ned slik at du ikke får et tilbakefall!! Men dette er du sikkert klar over, men vil bare passe på at du ikke blir syk igjen, god tur og kos deg masse <3

minlangehistorie

Kos deg masse, og ha en kjempe fin tur :) hør på kroppen din som noen sier før her, ikke gjør noe du ikke skal! Men igjen kos deg masse, det er jeg sikker på at du kommer til å gjøre! gleder meg til å se bilder og lese bloggen din nå fremover :D

Nicole

God tur, og kos deg masse!

im so excited for you going!! im going next wednesday so i hope i meet you! im not going with the language exchange program by the way, just family vacation :) love you blog and waiting for your packing post so bad!!

Var i USA med EF i fjor. Et tips vil være å pakke med deg noen lange shortser ettersom vi ikke fikk lov å gå med di vi hadde med. Opplevde faktisk å måtte bøye meg ned forran en leder for at hun skulle se at rumpen ikke viste.

Hedda

Jeg er i Florida nå :)) Håper jeg får se deg! DU ER FORBILDET <3. Hvor i Florida skal du?

No

Kathrine;

Ja, du har et poeng der! Men det er lov å ha en dårlig dag også, og da kan man fort la ting gå utover andre. Var ikke meningen å være så sur og bitter, men når man ikke har det greit selv alltid er det lett å lire av seg noen ord man egentlig burde formulert annerledes.

Disse bloggerne har jo så perfekte liv, virker det som iallefall. Og problemene dems virker så overfladiske. Men det betyr ikke at jeg mener jenta er et dårlig menneske eller ikke fortjener å ha en fin tur, for det er ikke det jeg mener. Ønsker henne en fin tur, og beklager om kommentaren var litt vel krass.

Aaron

I miss Florida, I didn't make it down there this winter or spring, and it was the coldest winter ever. One thing that's guaranteed is that it will be very hot and humid. The humidity is extremely high this time of year, hopefully you will have access to air conditioning nearby, which is necessary. There is also the first tropical-named storm on the east coast right now of the season and will hit the northeast for the 4th of July celebrations. If you stay for a month, you should get quite a lot of sun, there can also be rainy periods in the summer and storms, but should alternate with sun a lot also. I'm so glad you're healthy now Kristine, I hope you enjoy your trip to the max.

Jlb- Janne Bodin

Det er godt å høre at du er bedre, og at det blir tur på deg! Du må kose deg utrolig masse, det fortjener du :-) God sommer <3

Julie

Åh, nå ble jeg så glad! Jeg unner deg dette, Kristine! Ha en fin tur og håper det blir mange bra innlogging med masse bilder, outfits og insirasjon!

Barbora

🙈🙈🙈 cant wait Krissy!! Enjoy it there so much and have fun!! Take photos of everything please!! 💛

Ily

Xx Barbora

Kathrine

Til "No" - alle kan ha en dårlig dag innimellom. Det skjer den beste :) Ønsker deg en fin dag!

Rebecca

Jeg var i Florida i fjor, det er mye å glede seg til, god tur :)

Charlie

Where did you buy the bikini top? It's gorgeous!

Mari

Hei!

Du er sikkert helt klar over dette fra før av, men føler jeg må si ifra uansett. Anbefaler deg på det sterkeste å ta det veldig med ro framover. Tenk at kroppen din skal du ha hele livet og hvis du ikke lar den få "heale" seg selv godt nok kan du få plager du sliter med i lang tid framover.

Jeg hadde kyssesyken for 4 år siden, og din sykdomsperiode minner meg veldig om min egen. Jeg begynte dessverre å trene for tidlig, og lyttet ikke nok til kroppen min. Siden da har jeg har problemer med milten. Når jeg trener og pulsen går opp hovner milten opp, noe som fører til så store smerter at jeg bare må avslutte alt av aktivitet der og da. Dette kommer jeg sikkert til å slite med resten av livet. Det er kanskje en småting, men jeg kan ikke delta i løp, spille fotball, volleyball eller noe slikt.

Bare lytt til kroppen din, ingen kjenner den bedre enn du. Ellers nyt ferien din :)

Hedda

Jeg må si at jeg er veldig glad på dine vegne! God tur og kos deg masse:) Jeg er veldig misunnnelig også:)

Silje

Supeert! Jeg er utrolig glad på dine vegne <33 Dette har du virkelig fortjent etter kyssesyken. Bare husk å lytt til kroppen din, for den vet best ;) Gleder meg til å lese bloggen din fra Florida!

God tur!!! <33333 :):):):):)

Malin

Du er klar over at det er regnsesong i USA nå? Ahhaha😂 har vært der to uker (miami,Orlando) og det har regnet nesten hver dag.. Og da høljer det som oftest ned

Du må lytte til kroppen din!!!!!! En lang reise til Florida tro meg, jeg har reist fra nord til sør fram og tilbake på en dag flere ganger i året, jeg blir helt utslitt uansett hvor lite jeg gjør. Jeg sitter på en flyplass en hel dag fra morgen til kveld. Reising tar over kroppen. Hvordan kan du være frisk nå? Jeg tror nok du har bare en bra dag for i morgen kan det være helt annerledes vet du! Du må heller høre på bloggleserne dine som har erfaring!

Har du tenkt på hva du skal gjøre hvis du blir syk i Florida? Det er ikke så enkelt og komme seg innpå et sykehus i utlandet. Men husk på Kristine hvis du blir syk i Florida eller etter du kommer hjem er det din feil, det er ikke noen andre enn deg selv du bør takke. Du burde planlegge reisen bedre, høres mer ut som at du har tatt reisen sånn kjapt uten planlegging. Du sa jo at du dro hvis du følte deg bra denne dagen, men du kan ikke bli frisk på en dag. Selvom kroppen din er fin i dag, kan den være annerledes i morgen eller to dager. Kroppen tåler ingenting etter kyssesyken, du kan ikke presse deg... Men du hører tydeligvis ikke på oss blogglesere heller? Jeg vil iallefall ønske deg lykke til da hvis det blir en fin reise!

Tydeligvis vet du ikke hvordan man tar vare på en kropp?

can you make new video on youtube??

julie

hvor er toppen og shortsen fra på det bilde nederst til venste? sykt fint ilag!

Hvor er bikini toppen fra??

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no