hits

dag 1 i Florida

Sponset tur

HEI!

ENDELIG er vi fremme i Cocoa Beach i Florida! Gud, dette har vært den lengste reisen i hele mitt liv. På torsdag ble som sagt flyet vårt kansellert på grunn av dårlig vær i New York (der vi skulle mellomlande), så vi måtte først til København og overnatte der, og såå måtte vi overnatte i New York en natt. Det har vært noen sinnsykt slitsomme dager, men det var virkelig verdt det - for NÅ ER VI FREMMEEE!

Jeg og Veronika havnet på rom, og vi klikker sinnsykt bra - herregud så herlig! Føler vi er helt like, så det at vi skal dele rom i 4 uker er en herlig tanke. Vi bor altså på et hotell rett ved stranden! Hvor digg er ikke det? I dag hadde vi fridag siden det er søndag, så vi startet dagen på stranda hvor vi solte oss. Er likbleik etter å ha vært syk i 3 uker, så gjett om jeg gleder meg til å bli brun, haha.Jeg elsker bussene! Det er disse vi kjører når vi skal forskjellige steder :-)Her er vi klare for å sole oss! På stranden spilte vi beach-volleyball med mange EF-studenter, kjempegøøøy! Det er jo et must når man er på stranden, wohoo. Det er basseng-område her også, og selv om jeg definitivt er et strand-menneske så er det deilig å trekke opp til bassenget i blant.

Dette er utenfor rommene!Etter stranden i går dro vi på Walmart. Haha, så utrolig STORT!!! Følte meg skikkelig voksen der vi kom med en stor handlekurv med massevis av mat og diverse nødvendigheter. Det er inkludert frokost og lunsj som vi får på hotellet her, men vi synes det var greit med litt snacks og slikt på rommet. Og alt er jo såååå billiiiiig! Skjønner virkelig at mange amerikanere er feite...Veronika, Maria og Juliane, utenfor Walmart!

I går kveld var vi på Taco Bell og spiste. Har blitt kjent med SÅ herlige mennesker, fy søren! Er både jenter og gutter her, noe jeg synes er dødsgøy. Sinnsykt gøy å bli kjent med nye mennesker, og jeg har ledd så mye de siste døgnene at jeg ikke har ord. Haha! Skal ta MASSE bilder til dere, så gled dere til bloggingen fremover.

Været her er forresten skikkelig variabelt. Det visste jeg jo fra før av, men at det var SÅ fuktig her hadde jeg aldri trodd! Jeg og Veronika våknet opp med vått hår i går tidlig, og vi må rette det type 4-5 ganger om dagen, haha. Og slik som i dag tidlig for eksempel, så var det sinnsykt mye sol og vi solte oss, og senere på dagen høljet det ned. Har aldri sett så mye regn på èn gang!

I dag starter skolen her! Det blir spennende :-)

21 kommentarer

Førde-fansen

SOL-KREM, SOL-KREM, SOL-KREM.

Du vet det selvsagt, men kan ikke gjentas for ofte.

Solen brenner mye mer der enn i Erdalen. Du er like langt syd som Vest-Afrika. Ikke la en kvadrat-centimeter ligge ubeskyttet.

Dette blir noen lærerike uker. Nyt det!

Ser frem til mange flotte bilder, og omtaler, men først og fremst skal DU kose deg.

Ser kjempe flott ut :)

😆 susanne

Ååååååååååå, herlig!!!!! Jeg misunner deg til 1000. Kos deg masse, masse og gjerne ta en hau av bilder og legge ut hver dag for jeg er gira på dine vegne liksom!✌

Have fun and enjoy the amazing trip💖

Ja husk solkrem :)

likbleik :P:p:p:P:P:p:P

Linn Therese

God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god mandag, og håper du har hatt en fantastisk start på uken :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidelig om morgenen :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com (konkurranse om kjole fra nelly på bloggen nå) ❤

Frida

Åh håper du koser deg masse! Venninna mi er EF-student i california, det høres jo kjempe gøy ut!

Haha, det med været er virkelig sant! Været kan forandres totalt på bare ett par sekunder. Helt sykt! Gleder meg masse til fler innlegg :-D Skal ditt om 14 dager

Martine

Herlige bilder <3

Sarah. M

Dette høres såå spennende ut! Kos deg supermasse, du vil få mange minner og ser ut som om du allerede har fått en del! Gleder meg til å følge med på oppholdet ditt, vurderer sterkt å dra på slik en gang! Ha en superfin ferie fine deg!

♥ Lizbeth Osnes - Hjemmemammaen

Så fine bilder :) Kos deg masse, da! =)

♥ Lizbethosnes.com

Så bra at du koser deg :)

Så kjekt, kos deg masse. Dette fortjener du virkelig :-)

Sabine

Så herlig! Kos deg masse:)

Nikita <3

Kos deg masse :)

Mette

Hvor har du kjøpt t-shorten din og shortsen??😍

♥MARTE♥

Så utrolig gøy det høres ut! Jeg drar til Florida på Torsdag og vi skal bo i Orlando♥ Gleder meg sykt mye! Kos deg masse, Kristine:)

Nicole

Virker kjempegøy! Kos deg kjempemye ;)

Sigrid

Åå høres kjempe spennende og gøy ut!😍 håper du fortsetter å ha det fint! Er det noen som vet hvor genseren på det første bildet er fra????😍😍❤️

Barbora

Good luck at school 2!

Have fun!! It seems like u r sureounded by many amazing people :)))

I am soo happy u bring photos from Florida

Xx Barbora

Hvor har du kjøpt den hvite tightsen du har under shorten? har lyst på sånn en

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no