hits

skolestart!

Sponset tur

I går startet skolen! Vi har blitt delt inn i forskjellige klasser, og i løpet av dagen har vi èn aktivitet + 4 skoletimer. Jeg var faktisk veldig spent - vi er jo tross alt på gruppe med folk fra andre land. Vel, gårsdagen var utrolig gøy! Man blir liksom automatisk kjent med folk, noe jeg synes er kjempeherlig. Læreren min er faktisk helt SINNSYKT kul, haha! Hun heter Amy og er dødsmorsom.

Vi startet med frokost som vanlig, som bestod av jordbær, ananas og rundstykker. Nam! Frokosten her er sunnere enn forventet. Man får liksom både usunne og sunne ting. Etter vi hadde spist dro vi på dagens aktivitet: Ron Jon Surf Shop. Det er en svær butikk med masse surfe-greier. Jeg kjøpte egentlig ikke noe spesielt, tenker heller jeg sparer pengene til VS, Forever 21, Nike og slikt, hehe. Men det var gøy likevel. Det var helt sinnsykt varmt, så vi benyttet tiden til å sole oss ute på benkene. Digg!Her ser dere Ron Jon!

Liten drikkepause i varmen, puuh..Vi kjørte også pennyboard, wooohoI dag bestemte vi oss for å ikke dra på middag på kvelden, så vi dro heller på supermarkedet og kjøpte mat selv. Koselig å sitte på rommet med masse digg og bare slappe av litt.Det er jo tidsforskjell som dere vet, så nå er klokken halv 11 på kvelden her. Derfor blir det litt rart når jeg skriver "i dag var jeg på skolen", men dere skjønner vel? Jeg kan gjerne tidsinnstille innleggene da, slik at dere ikke blir forvirret.

Vi har nettopp spilt beach-volleyball med en svær gjeng - så gøøøy! Det er skikkelig sommer-idyll, herregud. Det er blitt mørkt, vi har musikk på Music Angel og det er mange folk fra forskjellig land som spiller sammen. Trives så utrolig godt her, gruer meg allerede til hjemreise haha.

25 kommentarer

Barbora

Floridaaaa <3 everything looks soo perfect!! I am soo happy even your teacher is FAB 💕

Ahh Krissy I wish u the best!!

Xx Barbora

Joanna

I love you girl. Your bloge is so cool. Every single day I visit your webseite.

Julie

Åhh, høres helt fantastisk ut ! Du må kose deg masse!!

Maren

Gleder meg masse til bilder derifra :) kos deg masse :D

Cathrin

Åh, dette høres såå herlig ut! :)

Men du kan jo for eksempel starte innleggene med "Lokal tid: xx.xx"? :)

Karoline

Ser utrolig gøy ut der, nå har jeg lyst til å dra dit selv. Gleder meg til flere bilder :)

Åh, så koselig, ikke tenk på hjemreise, bare nyt tiden du har der☺

Må bare si at jeg virkelig er imponert over bloggingen din fra Florida - det er fine bilder, mye tekst og jevnlige oppdateringer <3 STÅ PÅ, kos deg og nyt hvert eneste sekund <3

Mina

Koselig, nyt dagene <3

Du trenger ikke tidsinnstille innleggene men du kan skrive øverst i innlegget dato og tid i Florida og dato og tid i Norge☺

Kristin W

Hei :) Jeg lurer på hvordan du har fått den fine brunfargen og hvordan du holder den ved like?

Maria

Kor er shortsen til jenta med blondt hår på det nederste bilde frå!? Den var super fin! Elsker bloggen din Kristine og bur faktisk I Førde også...!:)

Det du kan gjøre er feks å skrive øverst i innlegget "mandag 16.30" feks, så skjønner vi at du skrev dette innlegget når klokka var 16.30 på mandag i Florida:)

KOS deg uendelig mye, og prøv å smak på forskjellige ting de har i butikkene som vi ikke har i Norge, feks moonpie osv (har det hvertfall INGEN plasser hvor jeg bor og det er sååå godt)

Du er klaget inn til forbrukerombudet nå.

Du må huske å ha med i ALLE innlegg fra denne turen at den er sponset, hvis ikke vil du nok få en saftig bot.. det er masse tragiske mennesker der ute som klager/anmelder deg :/

Malene

Du kan mye heller skrive hva klokken er hos dere, også poste innleggene som vanlig, for vi er jo klar over tidsforskjellen og det er bare rart at du skriver i går når vi vet at det var i dag.

Går 98 og 97 på samme skole? Henger du bare med de som er like gamle?

Sarah. M

Wow Kristine, du er sykt flink med bloggingen! Høres så gøy ut og du ser og høres ut som en person man blir lett kjent med! Kos deg masse :D

Sabina S

Hej Kristine! :) Vad är det för märke och modell på din systemkamera? Ska snart köpa en och bilderna du tar med den ser riktigt bra ut!!

Camilla

Du og Vetle har matchende antrekk:P Kos deg masse i Florida!:D

Husk å merk innleggene med sponset :-) ellers kos deg masse. Gøy å lese innleggene dine fra Florida

Nicole

Åh, ser ut som om du har det helt supert!!! Kos deg masse videre :D

Hvor i Florida er du? :) Og hvor ligger skolen? Adresse :D SKal til Florida på torsdag

rebekka

USA virker som en herlig plass å være på om sommeren! Kos deg masse videre :)

Celine

Ååååh, så perfekte bilder! Gleder meg til å lese bloggen din framover.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no