hits

body chain

Shorts fra Runwaydreamz, topp fra sheinside.com, sko fra Dune (lånt av Veronika, thanks bby), body chain fra en eller annen butikk her i USA som jeg ikke husker navnet på

Dette smykket kjøpte jeg her om dagen! Vet ikke helt om jeg bruker det riktig egentlig (hahaha), men det var stilig synes jeg. Her ser dere forresten at jeg har blitt litt solbrent. Ikke digg, men heldigvis blir det brunt til slutt da! 

27 kommentarer

Emily - Student i Australia

Kjempefint antrekk :)

Mathias Folke Nordby

Ha en super duper Lørdag :D <3.

Caroline Corthouts

Suits you so well! Looks super nice! :)

:)

Du er utrolig flink å oppdatere!!! Og så er jeg sykt glad for at du faktisk leser kommentarene og tar tips og ønsker til deg! Du skulle vært lenger oppe på lista❤️

vi er lei av innlegg med bilder bare av deg selv. Du skal liksom reklamere for turen, men vi vet jo nada om den.

Diman

snyggt:)

Judit

kule bilder!

Man ser ikke skoene da... Men fint smykke :) Kan du ta mer bilder av stranden og deg og d andre? Mye av det samme... (bilder av deg på det samme stedet)

Nicole

Haha, jeg også reagerte på at vi ikke ser noen sko :P Men bodychainen var kjempestilig!

Lisa

Hej! Jag undrar vilken storlek du har på dina levis shorts från imso? Jag funderar på att köpa ett par men vet inte riktigt hur deras storlekar är? Jag är rätt liten och levis shortsens storlekar brukar variera mycket. Tacksam för svar!:)

Ser ikke skoene:p men kan du ta flere bilder av hva dere gjør og ikke bare antrekk?:)

Van L

Herlig antrekk :)

Monika Engeseth

Bodychain er vakkert! Det var veldig fint på deg! :)

Øhm, ser ikke skoene, smykke var litt rart, men fint:)

Bianca

Du ser såpass bra ut at det spiller ingen rolle hvordan du bruker smykke, haha.:)

Tenke de fleste av oss vil se litt av campus og butikker, kanskje litt gater og litt strender og turist atraksjoner enn bare bilder av deg og vennene dine. Ikke at vi ikke liker og se litt bilder av deg men vil liksom vite litt mere om dagene på skolen og litt sånt. Så vi lærer litt om dette itilfelle noen vil på en sånn reise. Ellers ha en fin tur!

du har nok rett i at det blir brunt til slutt, for det blir du, først brun.. men så flasser det av siden du har skada huden din noe som er overhodet ikke bra. Om man blir rød og det ikke gjør vondt er det ingen fare, men om man blir rød og det gjør vondt så har du skada den.. just saying

Hvorfor skrev du hvor skoene var fra når man ikke ser dem engang hahahah

Jeg er enig med de over, du kan godt variere innleggene dine mere. Folk blir for lei av kun bilder av deg og vennene dine på dem samme parkeringsplassen.. Jeg vil gjerne se bilder av shopping, mat, strender og steder, og flere bilder mens dere gjør ting i stedet for å bare stå å pose! Ellers er det flott at du oppdaterer så mye, og de bildene du bruker nå er veldig bra, men jeg blir litt lei i lengden :)

Vilde

Jeg lurer på hvem du ligner på i familien? Jeg ser at lillesøstern din ligner på moren din iallfall.

Men hva med deg og broren din?

Er det noen i familien din som er så høy og slank som deg?

Jeg syns du er en flott jente med gode verdier og et godt forbilde. Fins ingenting vondt i deg, så fortsett å blogge og være den du er.

Klem!

Barbora

Stunner :))) ✨

U look fab!! I mean the shirts are life

Xx Barbora

Janniche

Kjempe fine bilder, du er såå pen!

Foresten, når trekker du vinneren av den konkuransen om å vinne triangl bikinien?

Laurie

Så fint smykke :)

XOX LAURIE

minlangehistorie

Så kult antrekk :D digger smaken din :)

Maria

Folkz skriver lissom at "VI liker ikke ditt og datt, og du tar dårlige/kjedelige bilder", men det er bare dem!De skriver det fordi de er missunnelig på deg!Ikke hør på haters, du er super nydelig!! Kan du hilse Veronika og si jeg synes hun er kjempe pen?Og bare forsett sånn som du tar bilder!!!!Du er en stoooor inspirasjon!

Åååå elsker skoene dine!!:) de var såå fine!

You are so vain!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no