hits

walmart love

Sponset tur

Her kommer noen bilder fra den ene gangen vi var på Walmart. Vi pleier å få dra dit et par ganger i uka, slik at vi får handlet inn mat og andre nødvendig ting som vi kan ha på rommet. Walmart er så STORT!Det som sjokkerer meg mest er det sjuuuuke utvalget av usunn mat. Har alltid visst at USA har masse junk, men jeg ble faktisk overrasket likevel. Det er liksom svære, lange hyller med kaker, donuts, kjeks, chips og fritert take away så langt øynene kan se. Det er helt SYKT! Jeg skjønner faktisk godt at det er mange overvektige amerikanere, for skal man ha sunn mat må man faktisk lete litt. Ikke på Walmart da egentlig, for der er det så stort utvalg - men må vanlige supermarked for eksempel. Jeg og Veronika kjøper for det meste inn jordbær, blåbær, yoghurt, nøtter og ciabatta-brød med pålegg, for tanken på å leve på fritert mat i 30 dager gjør meg faktisk uvel. Så om dere vil leve sunt på språkreise er det null problem så lenge dere bare har Walmart :-) Og Walmart er?. overalt!Haha, seeeee så mange kaker liksom. Slikt får man ikke tak i på Rema 1000 i Norge liksom!Selv om utvalget av godteri og usunnheter er stort, er heldigvis utvalget av frukt og grønt (nesten) like bra! Det er jo veldig mye genmodifisert mat i USA, så her snakker vi svære, knallrøde jordbær, gigantiske vannmeloner og kjempegode blåbær. Nam, nam, NAM! 

18 kommentarer

Barbora

Hhahahah loool! When u showed the unicorn cake :D

Keep the healthy lifestyle :)))

Please visit my blog :) I made a fashion game and you included it is so hard to expalin but i would love you to see it

Abitconfusing.blogspot.com

Lisa

Det ser litt sykt ut med alle de kakene på en dagligvarebutikk, men med alle de godsakene hadde jeg følt at jeg hadde vært i himmelen. Ikke bra! :p

Carina Chanel

mmm, så jo fantastisk (usunt!) ut ;) kakene tok kaka. flotte, men sikkert 90% sukker..!? uansett, kos dere mase!

Maren

Å så koselig:) jeg vil til USA!!<3

Emilie Eriksen

Whoa, ja, det er virkelig stort! Kos deg masse videre :-)

maria

woooow, enhjørning kake(haha)

Lisanne

Woow, Walmart is HUGE! So many unhealthy food, but it looks so cool. Haha! Oh man, you really have a healthy lifestyle. I should eat little bit healthier too! You inspire me to eat healthier Kristine. Thanks! ♥

Emilie

Jeg digger bloggen din!!! Jeg har nettopp fått blogg, håper du vil ta en titt! Det hadde betydd utrolig mye<3

Josefine

Heh, fikk plutselig en intens lyst på å spise kake nå :-)

Du er en superblogger :-)

Du trenger ikke å få oss til å tro at du spiser som en hest ved å knipse bilder av mat i hvert innlegg. Jeg/vi skjønner at du har en spiseforstyrrelse. Du vet det kanskje selv? For du prøver å motsi anoreksia kommentarene ved å fortelle om hvor mye mat du har spist den siste timen. Du trenger ikke kjempe så for å skjule det, vi blir ikke forbanna på deg om du har en spiseforstyrrelse. Bare kom ut med det? Få hjelp :)

mo hammed

Dra til Sprouts i stedet, bedre matvarer der.

Only Me.

Så enig med deg over. Du tar bilder av masse mat, du burde heller ta bilder av at du SPISER.

På det øverste bildet blir jeg nesten skremt over at ingen forteller deg hvor stygt det er når ribbeina står ut. Kan telle ribbeina dine på ryggen, og du ser mer ut som et pyntet skjellet.

Skjønner ikke at du kan bli sponset så mye, du kan jo falle om og det burde de som sponser deg og sender deg avgårde tenke på. Du burde heller blitt sponset noen måneder på Gaustad.

Caroline Corthouts

Walmart is the absolute best! I want to go back :(

Nicole

Haha, selv om jeg har lyst til å bo i USA tror jeg det er bra jeg ikke gjør det, for å begrense meg i forhold til mat er ikke min sterkeste side, haha :P

Mat mat mat mat mat mat mat, det er klart du har en spiseforstyrrelse

UFF ;/ !

Uff det ser så forferdelig stygt ut når ribbebeina dine stikker ut,å du smiler ? klart du sliter ser sånn ut ivertfall ...Du trenger hjelp.

Ida

Hvor er den svarte toppen din fra?!! Fin!

Plis svar..

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no