hits

let me show you: international palms

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 00:47. I dag har vært en superavslappende dag, noe jeg virkelig trengte. Vi kunne velge om vi ville dra på Wet 'n Wild (en vannpark med sklier og slikt), men jeg følte mye mer for å tilbringe dagen på stranden og ved bassenget, så da gikk jeg for det. Startet dagen med frokost selvfølgelig (vi står opp klokka 7 hver dag forresten, men utrolig nok går det fint!), og etter det dro jeg rett på stranden med en fin gjeng og der ble vi liggende litt før vi flyttet oss opp til bassenget senere. Har ikke hatt noe program hele dagen, og guuud så deilig. Vi har bare gjort som vi selv ville, så i kveld spilte vi volleyball med mange folk fra forskjellige land. Det er så gøy!

Jeg gikk en liten runde rundt på hotellet i dag for å knipse noen bilder av området, slik at dere kan se hvor vi bor. Det er så sjarmerende her! Hotellet har litt campus-preg over seg, men det er altså et hotell og det bor folk som er på ferie her også. Jeg føler meg skikkelig hjemme, som jeg allerede har sagt et par ganger.Tha poooool. Trives her, ja.Her er pakeringsplassen, som er utrolig stor. (Alle parkeringsplasser i USA er store) Her står bussene som vi bruker hver gang vi skal på utflukt og diverse aktiviteter.Området er utrolig stort!Her ser dere rommene. De hadde laget klart slike lapper med navnet våres på når vi kom - skjønt!! Det må ha tatt sinnsykt lang tid med tanke på hvor mange vi er...Koselig, eller hva? Elsker at dørene går rett ut, og at vi ikke bor INNE på hotellet, hvis dere skjønner.Dette er rett utenfor lobbyen. Pleier alltid å sitte her om morgenen slik at jeg får både sol og internett, hehe! Vi har desverre ikke nett på rommet, eller vi har - men det funker som regel bare klokka 5 om natten når ingen andre bruker det. Jaja! Det er faktisk ganske deilig å ikke kunne bruke internett hele tiden.Enda litt mer parkeringsplass. Syns det er så fint her av en eller annen rar grunn!Dette er i andre etasje, hvor vi bor.Digger skiltene!Her er lobbyen. Vi pleier å sitte oppe og blogge, der er det koseligere synes jeg, med teppegulv, piano og gode stoler. Haha, koseliiig as.Det er tennisbane, basketball-bane og volleyball-bane her! Har SÅ lyst å teste tennis før jeg drar, for det er dødsgøy! Husker når jeg var i Mallorca med Håkon i fjor sommer og vi spilte det hver eneste dag.

18 kommentarer

HEI! JEG SPØR DEG PÅ HVERT INNLEGG MEN FÅR ALDRI SVAR ELLLER VILJEN MIN FOR Å SI DET PÅ DEN MÅTEN:) haha.. aner ikke om du leser komentaren min engang, virker egentlig ikke sånn..

LURTE PÅ OM DU KUNNE LAGE ETT INNLEGG SOM HETER " MY IPHONE" TRENGE EGENTLIG IKKE SKRIVE NOE, BARE LEGGE UT BILDE AV IPHONEN DIN , BÅDE BAKGRUNNEN OG HJEMSKJERMEN:) ER IKKE SÅ MYE Å BE OM:*

Aaron

I think that might usually be called a "motel" as opposed to a "hotel". Motels are like that, usually just like one or two stories high and connecting to the outside balcony. Fun to have a basketball court also. I like the lobbies when they have a nice place to sit like that and then newspapers and coffee and cookies and all that.

Kan du vise bilder av rommet også? Og bad

💛 tekla

Herlig innlegg😊

Digger at du gir oss litt innblikk og bilder om hvordan dagene dine er der nede i Florida. Kos deg masse💕

minlangehistorie

ÅÅÅ du er så heldig som er en toppblogger som får sponset slik tur, alltid hatt lyst til å dra på språktur :) kos deg masse videre da :)

Caroline Corthouts

Looks like such an ideal vacation!

økonomidama

Heia, flotte bilder! :-)

Følg gjerne bloggen min om smart økonomi for unge og gamle!

Mvh Økonomidama :-)

Lisanne

Aaah, its so beautiful there! And the weather looks amazing. I can't wait till I go on vacation!!

Uff ..

Har du anorexia ? Uff du ser ut som ett beinrangel :(

Sofie

hvilker så herlig, har så lyst på språkreise til California eller Florida! Hadde vært gøy å se rommene dere bor på, og badet

Eline Holhaugen

Herregud så koselig det virker! Nå fikk jeg også lyst å dra på språkreise!

Jana

The place looks amazing! Enjoy and have loads of fun :)

Kristine Ullebø

Anonym: Ja, jeg man legge ut bilde av iPhonen min når jeg er hjemme! :)

Det der super kjekt ut å reise til Florida på språkreise. Du er heldig :-)

Barbora

Yaa looks like a pretty nice area

Xx Barbora

:)

Så fint det så ut! Jeg personlig ville heller tattbilder utenfor lobbyen eller på veien ved lekeplassen (?) i stedet for på parkeringsplassen, mye lysere og penere bakgrunn der :)

Nicole

Det ser skikkelig fint og koselig ut!

du tok bilder av en parkeringsplass, seriøst?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no