hits
29 kommentarer

Josefine

En typisk narkistatto dette. Håper for din del at det er en tatovering som ikke er permanent. Tatovering må være veloverveid og skikkelig utført med unike motiver, ikke tilfeldige standardtattoveringer gjort på impuls i en eller annen bakgate.

Julie

haha, "kjenner" deg godt nok til å vite at den er fake :p

du er for ung til å ta tatovering i usa å den er fake, men den ser ikke så bra ut :O tror du ville heller passet til en eller annet quote

Lett å se den er fake:p

Nora

Håper den er fake, for den var skikkelig stygg...

nei :)

20 år må man være for å ta tattoo i usa uten tillatelse fra foreldre. Men den var fin :) Fake; men fin.

Edel Kristina

Er den ekte? Var uansett utrolig fin!

caroline

...ææ Kristine, vi blogg leser er nok smartere enn som så. Tror vi alle og da mener jeg virkelig alle kjenner deg nok til å vite at denne typiske tatoveringen er heldigvis fake. Men ha det artig i usa og vær forsiktig😊

fifthharmoony

Heisann, Ville stikke innom en liten tur, for å fortelle deg hvor bra bloggen din er. Ståpå!. Hadde vært hyggelig om du kunne stikke innom min å.

Nicole

Fake ;) Ser det langveisfra :) Jeg har 5 tatoveringer, og det der er ikke sånn en ny tatovering ser ut.

åneihuff liker ikke tatoveringer og for all del IKKE skaff deg en det er ikke pent og man angrer på det etter en stund !!!

Sara

I got my first tattoo a few months ago and it's like an adiction, you can't stop haha. I have forbidden to get another tattoo soon, otherwise I'll be a living colouring picture by the time I'm 50 years old. Although this one may be fake, enjoy it while it lasts and maybe you get a real one some day. :)

Sara

Oops, *I have forbidden myself to get...

var litt fin da, men du ække gammel nok så.. :) så fine negler, forresten!

Ser ut som en bongotromme

Kos deg masse i Usa <3

Siri

Åå så fin! Jeg har også tenkt litt på sånn diamant tattovering, men vet ikke helt hvor enda.. :)

åå, så fin :-)

Em

Ser at den er fake, heldigvis. Dessuten har ef en regel mot å ta tattoveringer og piercinger på reisene de tilbyr.

Haha, fake!

Emilie

Uansett om den er ekte eller fake så er den ihvertfall søt og enkel! Jeg liker ikke så mye skygger og dill.

Skal jeg fortelle noe heeeeelt sykt?? Språket "norsk" funker i overskrifter også

Martine

Så fin!

Haha så stygg, flaks at den er fake.

Strekene på diamanten er jo skjeive... Fake:p

Ida

Den tatoveringen er falsk, ja. Men enkelte av dere kommer med så latterlige kommentarer at jeg får lyst til å kaste opp. Du "Josefine" med første kommentar. Hvem er du til å bestemme at impulstatoveringer ikke er lov? Tenk på hvor mange som har like tatoveringer, det er ingenting som tilsier at man MÅ ha en unik en. Også du som ikke turte å skrive inn navnet ditt: at DU ikke liker tatoveringer, og derfor må hun ikke skaffe seg en og ALLE angrer... At du ikke liker det er greit nok, men hvorfor skulle hun bry seg om det??? Kristine dropper ikke en tatovering fordi en tilfeldig bloggleser ba hun om det. Og nei, det er ikke ALLE som angrer. Det er sjeldent jeg kommenterer, men der som kommer med slike latterlig idiotiske fraser burde skaffe dere en hobby og tenke dere om 1, 2 eller 100 ganger før dere trykker "kommenter"

Em

Jeg personlig likte ikke tattoveringen, men jeg synes den passet deg. Enkel og grei. Heldigvis klarer jeg å se at den er fake. Kunne du tenkt deg en ekte tattovering noen gang? Og hva?

Yo

About the mosquito bites, you should try garlic pills. Disgusting but the mosquitos won't like your blood if you eat garlic pills.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no