hits

city tour

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 01:11. FOR EN DAG!


I dag har vi vært på City Tour, og etter 15 timer er vi hjemme. Jeg er helt død, men for en fantastisk herlig dag! Vi har kjørt buss til Tampa, og underveis stoppet vi på University of South Florida, som er et gigantisk universitet. Jeg har bilder derfra som jeg viser i et annet innlegg, der forteller jeg mer om det. Når vi kom fram til Tampa var det helt SINNSYKT varmt og jeg trodde seriøst jeg skulle smelte bort. Gatene var helt nydelige da, sjekk ut dette folkens:

Hvorfor bor ikke jeg her?

Vi fikk 5 timer til rådighet, og da dro vi først en tur på butikken, og deretter satte vi oss på stranden. Jeg glemte desverre badeklær, så da ble det bare solings på meg, men det gikk fint. Stranden var helt nydelig! Det var utrolig herlig å bare vasse langs vannkanten og kjenne sola steike.

EF ♥Det eneste negative jeg har opplevd i løpet av disse 8 dagene er at jeg blir SPIST OPP av mygg. Det er faktisk utrolig fælt, for hver sommer blir jeg helt full i myggstikk. Tror ikke jeg er allergisk, men myggen liker meg i hvert fall sykt godt - for det er mange av dem og stikkene blir gigantiske. Det er vel ikke noen av dere som tilfeldigvis har noen tips til meg angående dette? Hva burde jeg gjøre? Pleier å bruke aloe vera, men det har jeg ikke, så kanskje jeg burde skaffe meg det? Er bare sååå utrolig lei av å klø, og det er helt umulig å shave leggene fordi beina er dekket av stikk.

Jaja, over til noe litt mer vakkert enn myggstikkene mine.SJEKK solnedgangen! Som lederen sa: "Ta med dere kjæresten på stranden i kveld, kyss og ta en selfie". Vennene mine holder i massevis da, tihi.Fine jenter! Hanne, Ingrid-Sofie og megHanne, Ingrid-Sofie, Hanne, Veronika, meg og Maria. For noen jenter!! Caroline og Henriette - hello babes!Hanne og Kaja, wiiih søtinger

Og angånde tatoveringen: IT'S FAAAAAKE. Seff, haha. Det er altså Henna tattoo, som går bort etter et par uker. Synes det er genialt med tanke på at man slipper å stresse med å bli lei av tatoveringen eller at man angrer. Jeg og Veronika tok en lik diamant - simpelt men samtidig stiliiiiiig.Jeg tror forresten håret mitt begynner å bli en smule vant til fuktigheten her nede nå, endelig! 

37 kommentarer

du bor ikke der fordi du er norsk..

Kkkkk

Prøv sitronelle mot myggen. Du kjøper det på apoteket, også blander du ut med en type olje, sånn jojobaolje eller no sånt som du også får kjøpt på apoteket, også tar du med deg denne miksturen på tur. Bare ta bittelitt på en finger, og ta det på på noen tilfeldige steder på kroppen. Og det lukter kjempegod sitron:) spør på apoteket så hjelper de deg med å forklare! Er ikke sikkert de har det i USA, men spør i det minste når du kommer hjem, så er du berget til neste sydentur:))) fungerer hvertfall supert for meg!

Kristina

Sjeldent jeg legger inn slike kommentarer, men må bare si at du var virkelig vakker! Strålende dag til deg:)

Bruker vanligvis en salve som heter eurax på myggstikkene :) Hjelper veldig bra mot kløe! Kjøper denne i Norge da, så usikker på om de har den der nede, men de har kanskje noe lignende! Du kan jo gå på apoteket og spørre hva de anbefaler mot myggstikk som klør!

Maren

Haha, leser du overhodet kommentarene dine? Aner ikke hvor mange ganger folk har påpekt at du bruker ordet "simpelt" feil, men det er i hvert fall vanvittig mange. ;-)

http://tuvaw.blogg.no/1341812758_arrestert_for__g_i_bh.html

Barbora

I think against mosquitos u have to use repelent. You can buy that at your local drug store :) it really helps

Or for your room there are eletric things against them.

And don't have an open window and light because they will come to your room.

And if you want to kill mosquitos then switch iff the lights in your room and light only something small and they will come to see the light and that is when u kill them

Ahahha I guess u alreeady knew this but yaa :)) just to help u anyway

Xx Barbora

Emilie

Jeg er og plaget med mygg men prøv å få fatt i zyrtec, det hjelper mot kløen!

Ingvild Sætherbø

Det enkleste du kan gjøre er å dra til et apotek, vise de myggstikkene og kjøpe salven de viser deg. De er vant med myggen som er der, og "lokale" hjelper alltid best mot "lokal" mygg hvis du skjønner:-)

Anna Charlotte

Den tatoveringen er veldig stilig, er personlig veldig glad i diamanter. Jeg er forhandler i Forever Living Products hvor vi selger Aloe Vera produkter. For mygg anbefaler vi å blande Aloe First og Aloe Heat Lotion og blande det i en liten grønn sprayflaske. Sprayflasken får du også tak i hos oss. Og selvfølgelig anbefaler vi jo også Aloe Vera kremen vår - ren Aloe Vera på tube. Vi har også 90 dagers fornøyd kundegaranti. Bare til å ta kontakt om du er interessert . Om du vil kjøpe fra en som bor nærmere der du bor, så kan jeg hjelpe deg med å finne en forhandler i nærheten av deg om du ønsker det :)

Anna Charlotte

Kjempefine bilder, forresten. Det ser utrolig fint ut der! ^^

Jeg bruker ikke å legge igjen komentarer til vanlig men jeg syns du har vert utrolig flink å blogget mens du har vert i Florida, selvom du ikke har så velig god til! Stå på!!

Lisanne

Aaaah, beautiful photos! It must be amazing there. The streets, the beach, it´s all beautiful. I wish I was there too right now! Looks like so much fun. I really like your henna tattoo. Enjoy the rest of your time there! ♥♥

ronja

Okei, jeg skriver ikke dette for å være ekkel, men mer for å være morsom så da håper jeg du ler når du leser denne kommentaren. Det har seg sånn at mygg, knott og andre irriterende insekter går etter de kåteste! Ja det er nå du skal le, haha. Det er faktisk helt sant, men jeg ville kjøpt alovera ja, og kanskje spørre om tips på et apotek!

Stå på og lykke til med stikkene, du er herlig og flink med bloggingen 😆😊😊💖

herregud. Hver gang jeg sjekker bloggen din er det posta et nytt innlegg. Hvordan får du tid til å blogge så mye der borte? Haha. Det er jo kjempebra for oss da:) Veldig spennende å høre om hvordan du har det der;)

DIGGER BLOGGEN DIN<3

Vis innkjøp underveis da.... Det er jo så spennende!!

Ikke vent til du er hjemme med å poste alt du kjøpte... Vis i hvertfall LITT underveis... Skal dit nå om to uker, vil gjerne se hva du kjøper osv....

Camilla

Vet ikke om du får tak i samme krem i USA, men den heter Eurax hjelper veldig mot kløe, selges i hvert fall i Norge, ikke at det hjelper så veldig når du skal være i USA i et par uker til da:P

Ingvild

Hærlig å se at du koser deg. Hadde vært utrolig gøy å fått se innkjøp og slikt underveis :-)

Pauline

Smør deg inn med fersk ingefær, det skal holde myggen vekken :D

Saraaa

Eurax, mentholatum og tea tree olje hjelper mot kløen! For å forhindre stikkene kan du kjøpe lavendelolje og smøre det der huden viser:) ellers finnes det masse myggsprayer, både til å spraye på huden og i rommet! HATER mygg, jeg får også massr stikk hvis jeg ikke sprayer og smører hver dag før jeg legger meg... :/

anniken

du kan dra på apoteket å spørre om de har noe krem for å stoppe kløe

Ragnhild

Om stikkene hovner opp og væsker kan du spørre på et apotek i USA om de har krem med antibiotika eller pencilin, det hjelper mot betennelsen man ofte får fordi man klør i stikkene, og får bakterier på de. Da klør det litt mindre og hevelsen går ned.

Josefine

Myggen stikker fordi den blir tiltrukket av sterk kroppslukt. Du må huske å vaske deg skikkelig, spesielt der du vet, haha. Det holder de fleste myggene på avstand. Ha det kost i Florida :-)

Hildemor

Jeg bruker antihistaminer, det hjelper mot kløende myggstikk hos meg i allefall.

caroline Corthouts

Looks like such an ideal and dream-like vacation!

Så utrolig flotte bilder!:) Håper du koser deg mye:)

Mygg tiltrekkes av varmen og fuktigheten i menneskets utpust, og den bruker dessuten luktesansen til å navigere seg frem til byttet. Mennesker har hver sin individuelle duft som avgjør hvor interessante de er for mygg.

Menneskets spesifikke duft har opphav i at vi utsondrer flere hundre organiske stoffer i lukten fra utpusten og fra huden. Lukt er delvis genetisk betinget og delvis påvirket av individuelle mat- og alkoholvaner. I tillegg endres kvinnens duft under menstruasjonen og blir også en annen under graviditet.

Studier av malariamygg har vist at den særlig tiltrekkes av gravide og av øldrikkere, men at tiltrekningskraften for øvrig er betinget av matvaner og genetiske forhold.

-Illustrert vitenskap

Andrea

Du komme sikkert te å få skille etter "tatoveringen" så du komme te å ha ein "lys" diamant på armen når den går vekk😬

Bianca

Det funker med sitronsaft på huden, men det svir og klør helt djevelsk. Måtte ta det på rumpa en gang jeg var liten, hwhe!

Kristine

Hei! Jeg har et spørsmål. Hvilken størrelse bruker du i BikBok bukser? (: (Lengde og størrelse)

Marie

ååå, det ser så digg ut!! Er så morsomt å lese bloggen din, når du er i USA! Også er det så bra at du faktisk klarer å blogge når du er der, liksom at det ikke dabber av!:))

Håper du tar en spm når du kommer hjem, eller noe! kos deg masse videre! :)

Anna

xylocain er en slags "bedøvelses-salve" som du bare smører et tynt lag på huden, så slutter det å klø :) hele familien bruker det her i gården, veldig vanlig salve uten bivirkninger, billig og enkel :) det er en liten salve som er hvit og lilla, og jeg vil tro den finnes i USA også :)

Syns du har fått så mange sjuke rykter på deg, og synes veldig synd på deg :( husker en periode hvor tcmn fikk mange rykter som var ganske så syke, men ikke så " drøye " som dine.. slik som at mange sier du måtte blitt bært til akuttmotaket for å blitt pumpet engang du var ute, og hvis ikke du hadde fått hjelp av vennene dine hadde du dødd? men det er alt for syke rykter, vi hadde jo lagt merke til det om du hadde blitt pumpet, fordi det da hadde du nok hatt en pause.. og det hadde du kun når du hadde kyssesyken.. kos deg vidrre <3

Em

du er så heldig som er i Florida! Og håret ditt er så utrolig fint!

Ingvild - moldvarp

Håpe du ikke sliter med spiseforstyrrelser, men viss du gjør det vil jeg anbefale å snakke med noen! Ellers kan du sjekke ut nettros.no

Håper det går fint med deg.. :)

Alergitabelett👌

Det skjer akkurat det samme med meg! Jeg dro bare til et apotek og de ga meg et eller annet og det hjalp veldig!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no