hits

jeg elsker stranden

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 00:25. (Tidsinnstilt innlegg) GJETT om jeg elsker strandlivet her. Jeg er evig takknemlig for at hotellet ligger på stranden, for hvis ikke hadde det faktisk vært noe helt annet. Vi har liksom noen timer pauser mellom aktivitetene, og da kan man bare hive på seg bikinien og legge seg ned på stranden i en time før skolen begynner for eksempel. Det er helt herlig. Følelsen når man ligger på stranden med en kald boksbrus i hånda, musikk på ørene og kikker utover havet - den er fantastisk den. Det beste av alt er at man er omringet av gode venner, og ikke masete foreldre. Haha ooops, den var slem! No offence to mom and dad, men det er faktisk deilig å være på språkreise alene i en hel måned uten noe mas fra foreldre om ditt og datt. Man passer rett og slett på seg selv og ingen andre, og det er befriende på en sinnsykt bra måte. Tror nok jeg har blitt et par hakk mer selvstendig når jeg kommer hjem herfra.Trond, Maria, Jonas, Veronika, Hanne og meg. Herlige folk ♥Det var mange interessante spørsmål som kom inn i går, forresten. Gøy at dere lurte på så mye forskjellig, jeg skal sørge for å få svart på de så fort jeg får god tid til det. Det er forresten utrolig gøy å blogge for dere mens jeg er i Florida når dere er så snille mot meg, hihi.

Nå skal jeg legge meg. Gleder meg alltid helt sykt til å stå opp her faktisk, vet dere hvorfor? Fordi jeg slipper å sminke meg til skolen, og det er sååå befriende! Man blir jo brun i huden, og så lenge jeg får fikset brynene og rettet litt av håret så er jeg fornøyd. Jeg har gått så mye uten sminke at jeg blir helt sjokkert når jeg først sminker meg, haha. Vi pleier å fikse oss på kveldene her når vi skal ut og spise, da, synes det er mye bedre enn å gå med sminke på stranden. En annen grunn til at jeg elsker å stå opp er fordi hotellfrokosten her SÅÅÅ god. Jeg kan ta bilder og vise! Det er liksom kjempestort utvalg av oppkuttet ananas, jordbær, mango og så videre. Tipper jeg ender opp med fruktoverdose, om det er noe som heter det?

38 kommentarer

Kos deg masse! :D

Barbora

Hahaha so much fruit to eat!! I eat fruit for breakfast today too :))

Beach with friends is the best. Take care and study hard haha xD

Xx Barbora

Mathias Folke Nordby

Ønsker deg en super duper fin dag :D <3

Sofie

Kos deg masse i Florida! Du er en av favoritt bloggerene mine :D håper du får opplevd masse spennende der <3

Du er et skjelett.. Skinn og bein.

josefine

Litt for tynn er du kanskje men flink til å blogg er du. og det er det viktigste :-)

hvorfor piller hun seg i rumpa?

HERREGUD SÅ TYNN DU ER ÆHHHHHSJ. Fyfaen skjeleett... Hun i blå bikini hadde såå fin kropp da

Lisanne

Ah such a beautiful beach! Can't wait to see some photos of your breakfast in Florida. I can always use some breakfast 'inspiration'. Gotta love breakfast!

Sunniva

Det nederste bildet var sinnsykt bekymrende :( når jeg søker opp anoreksi på google er mange av bildene lik din kroppsform.. get better!

Kan du ta fler bilder av rommet dere ligger på? Og maten!!! Så fin og brun du er blitt :-D

minlangehistorie

Å så fine bilder :) kos deg masse videre da kristine <3

Vilde

You look amazing :D Håper du koser deg <3

Okei, må bare nevne til dere som kommenterer at Kristine er alt for tynn og ikke spiser noe at dere tar feil? Hun er naturlig høy og tynn akkurat som at noen er født med gener som gjør det lettere å bli overvektig. Hun nyter livet og spiser ut i fra det det står på bloggen akkurat som hun vil og har ikke noen kropskomplekser. Det finnes faktisk folk som går på dietter for å bli feitere nettopp fordi de er tynne helt naturlig. Kristine må egentlig være utrolig sterk som klarer å holde ut med alt dette maset, iallefall om det ikke er sant. Å kalle en tynn person for anorexiker om hun ikke er det er dessuten like stygt sagt som å kalle noen for feite. Og om det faktisk har seg slik at Kristine har spiseforstyrrelser er det siste hun hadde trengt spydige kommentarer om det, noe jeg tror alle skjønner. det ser altså ut som om dere bare kommenterer for å være slemme og uansett hvilke grunner dere har for å kommentere stygt er det ikke grunn nok.

Ellers vil jeg si at jeg synes du er en nydelig, smart, vakker jente kristine. Utrolig morsomt å lese bloggen din;*

Okei, du er tynn med det er greit nok, men du er anorexia tynn, dette vet jeg alt om, og du nevner MAT, deg er et tegn. Disser deg ikke men, bare sier det

Malene

Er dere klar over hvor frekt det er av dere aa drive aa kommentere hvem som er finest og at hun er for tynn og skjelett og saann. Skjerp dere!

alice

looks like you're having such a great time!

hjelpes meg.. tvangsföring på mennesker burde vært lov i ditt tilfelle :/

Linda

Legg ut fler bilder av Trond og Jonas please✌️❤️

Only Me.

Hvorfor er det ingen som sponser deg et opphold for behandling av anorexia?? Det er jo det du trenger!

Ville vært en bedre reklame og troverdig hvis det hadde hjulpet.

Skjønner ikke at moren din ikke reagerer!!

Diman

härliga bilder!

til du over:

fordi å være naturlig tynn er da ribbenene stikker ut mens man står opp og ned... det er noe som heter naturlig tynn men det ligner ikke noe på dette

Vilde

Anoreksi... Vet du at de med anoreksi ofte snakker mye om mat? Du gjør jo det hele tiden, vet at det i seg selv ikke er tegn, men det virker som om du er veldig ute etter oppmerksomhet. Du legger jo bare bilder ut av deg selv i bar overkropp, nesten ikke klær. Kan du ikke heller finne en annen måte å få oppmerksomhet på? Bare et tips ;)

Annine

Jeg syns ikke hun er for tynn! Mennesker er forsjellige, noen har former, mens andre kanskje er magre. Bare fordi man ikke har timeglassfigur, så betyr det ikke at man er for tynn eller noe er galt. Ser jo at krisssy ikke har sprettrompe og d-cup, men syns heller ikke det er noen grunn til å skrive stygge kommentarer. Ja, de fleste har nok mer kurver enn henne, men nei det betyr ikke at hu har annorexia eller er styggere enn andre eller whatever. Kan vi ikke akseptere det? Ikke alle passer inn i timeglass samfunnet, om man personlig syns det er penere enn med former enn å være tynn så er det unødvendig å skrive til henne. Kan ikke alle få være seg selv? Jeg sier for all del ikke at man skal prøve å se ut som henne, eller noen andre for den slags skyld. Det er ikke et mål å være så tynn, men heller ikke noe galt i å være det. Noen er sånn naturlig, og det må også være greit. Former er hot jenter, men man trenger ikke ha det for å være hot. Syns det er fint at hun tørr å vise frem slike bilder og vise at hun er konfortabel og fornøyd med kroppen sin. Så lenge hun ikke oppfordrer andre til at de må se ut som henne eller slanke seg, har jeg ikke problemer med at hun legger ut sånne bilder. Hun er bare seg selv, det må være lov!

Caroline Corthouts

Love your bikini!!! Where is it from? :)

Annine:

Men ikke alle som ikke ser ut som henne skal ha timeglass figur.. å være tynn er noe helt annet enn å ha ben stikkende ut!

Hva søren feiler mange av dere over her? Er sjokkert over hvor frekke ting noen sier? Har dere virkelig samvittighet til å skrive alt det slemme dere skriver?

Kristine er virkelig ikke alt for tynn! Hun har en fin trent kropp som IKKE trenger å bli forandret på.

Hvorfor er det frekt å kalle noen feit, men at dere kaller noen tynn/skjelett/spinkel er helt greit?

Kristine du er kjempe pen som du er! Kos deg kjempe masse i Florida, det fortjener du! :)

Om jeg ser noen som er feit, ikke litt former og sånn, men virkelig FEIT, så sier jeg det rett ut til personen at det ikke er sunt å være så feit. Greit, det er slemt, det sårer, men kanskje personen innser at hun/han er feit, og gjør noe med det.

Samme er det med Kristine. Hun er tynn, skikkelig TYNN. Viste et bilde av henne til broren min som trener og spiser sunt, og han fikk grøsninger. En ting er å være naturlig tynn, en annen ting er å være SYKLIG tynn, noe Kristine tydligvis er. Høy forbrenning? I think not. Hun har blitt dobbelt så tynn som hun var for bare en 2-3 år siden, og det er ikke normalt, ikke for en med høt forbrenning engang.

Folk er bekymret, fordi vi BRYR oss om henne.

Hva har skjedd med Veronica? Hun har jo revnet opp huden på noen av bildene, kanskje hun ble solbrent?

Og Kristine, VÆRSÅSNILL å oppsøk en lege! Du ser virkelig ikke ut, og jeg skjønner ikke hvorfor du er så tynn, høy forbrenning er det nok ikke. Vi sier ikke dette for å såre deg, men fordi vi bryr oss om deg :)

Fie

Veronica har mest sannsynlig en hudsykdom som heter vitiligo. Dvs at huden mister pigmenter enkelte steder, og der blir huden helt hvit. Naturlig nok vises dette best når resten av kroppen blir brun. Kjæresten min har akkurat det samme, og det er ikke farlig. Ikke finnes det noe behandling som er effektiv heller....

Amalie

Unnskyld meg til dere over, men jeg blir bare så jææævlig provosert av å lese sånn. Altså, hva oppnår dere egentlig av å pirke på absolutt alt? Det er ingen fasit på hvordan menneskekroppen skal se ut, noen har litt ekstra på kroppen, noen er akkurat på et stadie midt i mellom imens andre har litt mindre igjen. Alle er like fine fordi om, og det er faktisk like frekt å påpeke at noen er for "tynn" som at noen er for "feit". Jeg skal ikke komme med hele regla om høy/lav forbrenning osvosv, men ærlig talt. Kristine har helt tydelig en kropp som er BYGD for å være slik den er, og det er jo det som gjør mennesker så unike, at alle er ulike? Og jeg vil overhodet ikke si at hun ser ut som å være en som befinner seg i en spiseforstyrrelse. Tro meg, jeg har vært på så nært hold med det at jeg ser på lang vei at Kristine er sunn som bare det. Har dere tenkt på at når man lider av anoreksia så er det ikke bare vekten det går utover, men også hår, negler, hud, og ikke minst energien? Vel, ut i fra slik jeg tolker det Kristine skriver så har hun langt, fint hår, fine negler og hud, og om dere ikke har lagt merke til det så har hun gitt uttrykk for at hun har lagt mye vekt og jobb på skolen og ting som har med skolen og gjøre, men også trening og å være med venner. DET er hva jeg kaller overskudd og en kropp som er sunn og tåler såpass mye. Så sjekk opp i litt fakta før dere kommer og uttaler dere. Plis a

Mia

Dere som sier vi er frekke, vi sier ikke dette for å være slemme men fordi vi BRYR OSS om Kristine og er bekymret. Se på jenta da! Er det rart i hun kommer opp når man søker på anorexia på google? Jeg håper vikelig hun snart slutter å late som alt er rosenrødt og oppsøker hjelp, jeg kan ikke fatte at foreldrene ikke gjør noe, hun knekker jo snart i to. Og det er sant som mange andre her også skriver, hun snakker HELE TIDEN om mat og er blitt dobbel så tynn som hun var for bare ikke lenge siden. Husker jeg ikke hadde lest bloggen hennes på en stund og så bare klikket meg innom for å se hvordan det gikk med henne, fikk SJOKK over hvor tynn hun har blitt. TYNNERE.

Du er dårlig forbilde, slutt å blogg:D

Mette

She is not too thin. Obvi she has some meat on her outer thighs and bum.

Herregud å tynn!! Det er rett og slett ekkelt! Det ser ikke bra ut!

Emma

ååå elsker kroppen din!

Du er farlig tynn, selv om du trener og spiser normalt som du sier så ser det ikke slik ut. Det ser ut som du har anorexia eller ortorexia. Du legger ikke på deg om du spiser kun frukt og trener, greit og være sunn er bra men så mye frukt og bær som du spiser og trener eg ikke bra. Se på deg. Ja, før så var det sett på som nydelig av mange og se slik ut som du gjør, altså at man har slanke bein, kragebeina å andre div bein viser og stikker ut men det er slettes ikke vakkert. Vært i fella og fått anorexia på hjernen å litt presset full av at man må være så å så tynn for å være perfekt. Så godt råd, ta til deg det med at folk sier du må spise for du e vireklig farlig tynn og du ser ekstrem overvektig ut.

du er et skjelett off fyfaen

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no