hits

just hanging out

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 19:26. I dag er det 13 dager til hjemreise!! Panikk. Jeg føler tiden her går altfor fort her nede, samtidig som jeg føler jeg har vært her i 2 måneder allerede. Jeg er liksom blitt kjempegodt kjent med folk her - det føles som om vi har kjent hverandre mye lengre enn 2 uker. Det er bra det, da!

Vel, i dag begynte vi på skolen igjen. Det var helt greit :-) Etter skolen dro vi på shopping, men jeg kjøpte ikke noen ting. Har faktisk kjøpt utrolig lite her, men vi skal på et stort kjøpesenter en av de siste dagene så da tar satser jeg på å finne noe. Har egentlig ikke noen stor intensjon om å shoppe mye her, så det gjør ikke mye for min del.Det er så deilig å bare chille rundt på hotellet på ettermiddagene. Vi har skole og aktiviteter, men likevel har vi en del fritid også, noe jeg synes er utroooolig bra! På kveldene kan man forresten bestemme om man vil dra ut og spise eller ikke, og da pleier jeg og Veronika som oftest å bli på hotellet. Tror jeg har spist middag her type 2 ganger, fordi jeg ikke gidder McDonalds og Taco Bell, ewww.. Vi har kjøpt inn mye digg mat som vi har på rommet - så da lager vi tidenes middagsmåltid bestående av brød med ost og skinke, bær og sjokolade-nøtter. Haha, eeeelsker det! Glad vi er så like. Mathylla vår er et pent syn ♥Yeah, jeg bare chiller litt i palmetrærne jeg!Nå sitter vi i lobbyen og blogger. I kveld er det Fashion Show her på hotellet, og jeg og Veronika skulle egentlig være modeller men vi feiga ut, hahah. Det hadde nok vært gøy, men jeg har mer lyst å se på egentlig. Det blir morro! Tror det blir utdelt priser for beste posé og antrekk, så det blir spennende, haha :-)

16 kommentarer

Tok du bare med deg et par shorts?

Celine

Om det store kjøpesenteret du prater om er Sawgrass Mills anbefaler jeg deg og planlegge hvor du MÅ innom, det er DIGERT! Du kan laste ned kart på hjemmesiden deres, og så anbefaler jeg deg og bruke tid på Saks Fift Avenu og Bloomingdales! :)

hvorfor bruker du den samme shortsen hver dag? blir lei av å se deg i undertøy og shorts på alle bilder

anna

har du bare med en shorts du eller?

I have a few things that bothers me about you...

- you "only" wear one shorts, why dont you have different outfits as veronica for example ?

- you "have to" mention food, I clearly see the same pattern as when I suffered from anorexia. Even though your family and friends say you dont, we all know, Kristine! Get some help, please.

1. har ikke du brukt den shorts-snikkerbukse-tingen pretty much under hele oppholdet? hahahah

2. ryktet sier at folk i klassen din sier at du har anorexia, fordi du spiser typ. 1 knekkebrød om dagen. sant?

Lisanne

So good to hear you're having such a good time in Florida! I hope the Fashion Show was cool, but I'm sure it was haha. :)

plis kast shortsen

Digger shortsen! Og wtf er det med dere guys? ? Om hun liker den så kan hun gå med den så mye hun vil. Man svetter ikke der nede for å si det sånn;)

Hahaa, digger bloggingen din Kristine!!!! Du har så syk humor :D Btw, kos deg resten av tiden, og du har så SYKT fin kropp!!!! Hadde jo lett vunnet moteshowet med DEN kroppen. Du passer jo alt!! Synd dere ikke gjorde det

Kast shortsen og begynn å spis, ditta blir dessverre for gale

Margit

Hvor er shortsen fra?? :-)

Stine

Tydeligvis noen som aldri har hørt at dersom man ikke har noe fint å si, kan man holde det inni seg :)

Du er nydelig Kristine!!! Kos deg masse på ferie, det fortjener du <3

Caroline Corthouts

Looks like such a perfect trip!

Kikki

Mange av kommentarane her gjer meg berre flau på avsendar sine vegne. Ver så snill å ta dykk saman og hold dei barnslige, stygge og vonde meiningane for dykk sjølv!

Hvor kommer Veronica fra?

herregud kan du SLUTTE Å SNAKKE OM MAT jesuz

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no