hits

graduation og ball

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 00:34. I dag var det mange av EF-studentene her som gradueted! Det er nemlig noen som kun skal være her i 3 uker, så de drar førstkommende tirsdag. Det er faktisk kjempetrist, for vi har nettopp blitt kjent med de italienske. Typisk det altsååå. Men ja, de tok da eksamen i dag, og så hadde de graduation, som vi så på. De fikk slik hatt og ble ropt opp èn og èn, utrolig morro å se på!

I kveld har vi hatt amerikansk prom, og det var overraskende gøy! Jeg synes ikke discoen var sååå gøy liksom, men her var stemningen mye bedre. Jentene kledde seg i kjole, høye hæler og sminket seg, mens guttene hadde skjorte og fine klær. Det var DJ selvfølgelig, og dermed masse bra musikk. De hadde masse stilige stæsj også, som for eksempel solbriller, hatter og fløyter. Haha, morroooo! Så da vi kom inn spurtet vi rett til dansegulvet, hvor vi danset mye og lenge, haha. Nå er jeg ganske så sliten, så jeg gleder meg til å legge meg i den gode senga mi.Guuurls! Hanne, Kaja og meg ♥Promet var i Dolphin-rommet som det heter. Det er her vi er når alle gruppene fra de forskjellige landene samles.


I love italians, they are so incredible kind! These girls are lovely ♥Vetle og meiiii!Mariam!!! ♥ Awesome

ME AND MY ROOOOMIE

Mariam, Veronika, Luca og meg! Jeg har på meg heels på bildene, så det er derfor jeg er unormalt høy

HAHA trutmunn på alle bildene!! :P Jeg er klar over det, beklager om det irriterer noen av dere ass. Won't happen again. Men nå må jeg klappe macen sammen, gå bort til rommet mitt og legge meg, for i morgen skal vi til Disney World og da må jeg være opplagt. Gleder meg dødsmye! Håper det er bra karuseller der, noen som vet om det er det?! Det er Disney Magic Kingdom i Orlando vi skal til.

14 kommentarer

Mo Hammed

Disney world kan du bruke 2 uker i uten å se alt.

Hedda

Jeg husker ikke heelt, men jeg tror ikke det var sånn kjempe mye. Men vi rakk ikke å gå gjennom hele parken da, men kos deg det er utrolig fint og koselig der:)

Det er disney world of course er set bra karuseller! Men jo, set staves graduated

pia

Great photos!

Var nettopp der i den parken faktisk å det var kjempe mange bra karuseller å sann, men noe som var litt travelt var at køene var veldig lange fordi mange har fastpass som gjør at de kommer fram til karusellen med engang uten å stå i kø.. Du burde prøve space mountain! Den er dødsbra!!! Håper du har det kjempekjekt i Florida;) det hadde ihvertfall jeg<3!

-Anne

Jeg har vært i Disney land og dær var det to forskjellige parker liksom<3 Masse karuseller var det :) Men vet ikke om det er likt med der du skal da

Det er sykt bra karuseller der! Du er bare nødt til å da space mountain, den er helt syk! Det er en bergodalbane inni et sort rom, på en måte. Anbefaler den virkelig!

Så ut som dere koste dere "litt" :D

Barbora

Hahah I think it is okay u wore heels! U can!! So why not?

Such a funny party <3

U look pretty

Xx Barbora

Margrete

Jaaa!!!

I magic Kingdom er det mamge "verdener".

Meeeen det er laaaang kø på ALLE de bra karusellene

Hmm...vurdert å ta en kortre kjole eller, pass på stumpen din nå

Måtte du bli henta og pumpa denne gangen og eller? haha

minlangehistorie

Så fine bilder :) ser at du koser deg i usa :D

i de helene der ble du sikkert like høy som meg.. tror jeg! hehe:) men så er jeg jo unormalt høy. 187!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no