hits

don't leave us

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 07:42. For noen dager vi har hatt. VI har gjort fantastisk mye morro, men jeg er litt sliten nå kjenner jeg. På en bra måte, da. I går dusjet jeg på kvelden, og så la jeg meg ned med i senga med klær og håndkle-turban i håret, og så våknet jeg av alarmen klokken syv i dag tidlig. Haha, sånn kan det gå. Vi kunne sove så lenge vi ville i dag (snill EF), men jeg, Veronika og Vetle stod opp tidlig kun for å si ha det til de som skulle reise hjem i dag. Så nå er italienerne, franskmennene, svenskene og danskene dratt hjem ettersom de kun skulle være her i tre uker, og det føles helt utrolig tomt på hotellet nå. Skikkelig rart.

Så i dag tidlig tok vi på oss klær, børstet håret i en fei og trasket bort til lobbyen. For meg og Veronika som bor i bygget på på andre siden av resepsjonen tar det kanskje to minutter å gå bort (ikke langt altså), og det var så rart å ikke møte på en eneste person i løpet av den korte distansen. Alle rommene er tomme nå, og det er bare oss norske igjen, pluss de fra Spania og Russland. Det var utrolig trist å si farvel til italienerene, for de er så utrolig hyggelige og morsomme å være med. Synd at vi ikke ble skikkelig kjent med dem før forrige uke :-(

Vel, vi har altså en uke igjen her, og den skal N Y T E S med store bokstaver. Skulle ønske vi kunne være her enda en måned, haha!Veronika, Mariam, Marta, Chiara, meg og Cristina. Denne gjengen er så herlig! De er alle italienske utenom meg og Veronika. Jeg er skikkelig overrasket over hvor sykt hyggelige og imøtekommende italienerene er! Nesten alle av de vi har blitt kjent med er fra Italia.

Her dro de. Ååh, trist :-( Heldigvis har vi sosiale medier, så vi får i alle fall holde kontakten! Det får meg til å lure på hvor trist det blir å si ha det til de norske på Gardemoen neste tirsdag. Orker ikke tenke på det engang, hahah uff.♥ International Palms ♥Vetle, meg, Luca, Marta, Veronika, Chiara, Cristina og MariamHellooo there! Vetle skal gjesteblogge for dere snart, så stay tuned.♥♥

8 kommentarer

Chiara var sykt pen!!

minlangehistorie

Ser at dere koser dere masse :) misunner deg utrolig masse, men du må kose deg og nyte den siste uka :) <3

Angelica

Yes... we Italians are always the best LOL hahahha <3

Da jeg var på språkreise var italienerne noen av de snilleste også:-)

Barbora

Uuhh so sad they had to leave :// :((

I have some family in Italy , Italians are soo cool :))

Xx Barbora

Hei, kjempe bra blogg,

Jeg lurer bare på hvor du har kjøpt den hvite shortsen du bruker under vanlig shorts? Jeg hadde virkelig hatt bruk for den!

Lisanne

Awh it´s always so sad when people like this have to leave. :( But it's good to hear you had an amazing time with them!

michelle

Chiara er sykt pen!! :0

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no