hits

shopping

Sponset tur

Dagen i dag startet med beach day, og etter lunsj hadde vi skole. I morgen er siste skoledag!! Vi har eksamen på fredag, og jeg tror vi har graduation på samme dag. Gleder meg utrolig mye til det, wiiiho. Blir så bra! Skolen i dag var faktisk sykt gøy, for vi skulle gå sammen to og to og så skulle vi lage en reklame for et produkt som vi skulle fremføre. Jeg og Vetle valgte Diet Coke, og den ble så lættis, hahaha. Filmet den, så dere får se når Florida-filmen kommer! Vel, etter skolen var det rett på rommet og fikse seg, og jeg gadd faktisk å sminke meg for første gang på en uke. Det er så deilig å gå uten sminke her, jeg føler liksom ikke at jeg er sminkefri lengre, hvis dere skjønner? Når man blir brun så ser man så mye freshere ut uten sminke enn hva man vanligvis ville gjort. Men det var deilig å føle seg litt meg igjen også, så i dag pyntet jeg meg litt ekstra. 

Vi har nemlig vært på shopping. Vi dro til det kjøpesenteret vi var på en av de første dagene, som kun ligger 20 minutter unna hotellet. (Bedre det enn å reise helt til Orlando som tar en og en halv time!) Vi kunne velge om vi ville se kino der eller shoppe, og jeg valgte selvsagt? shopping. Sjokk.

Første obligatoriske stopp:

Jeg har egentlig ikke shoppet så sykt mye her nede, mest fordi jeg ikke føler behovet for det. Jeg har jo egentlig "alt" jeg trenger fra før av, så jeg føler det er unødvendig å bruke penger på ting jeg ikke har lyst på engang. Men jeg benytter meg av de butikkene vi ikke har hjemme, som for eksempel VS! Det er jo kjempestas å shoppe der, det er liksom ikke hver dag. Eller her i Florida er det sånn ca. hver dag, haha. Føler jeg kan gå i alle VS-butikkene i blinde her.Fine fine Sigrid, Vetle og meg!FIne blondinene! Ingrid-Sofie og Hanne

Etter en stund satte vi oss på Friday's. Koselig :-)Nydelige Florida. Jeg har en greie for palmer, altsåå. Gruer meg så sinnsykt til å reise hjem herfra, herregud. Skal ikke tenke på det engang!!Har flere bilder fra dagen, men jeg tipper det er litt slitsomt å lese et innlegg med 50 bilder så jeg sparer de til de kommende innleggene, jeg.

10 kommentarer

Jlb- Janne Bodin

En smule misunnelig kjenner jeg! Kos deg masse den siste tiden <3 Du er så fin!

Nydelig Kristine!

Hvorfor bruker dere tid på Fridays egentlig? Har dere vært innom Olive Garden, Cheesecake Factory, Ruby Tuesdays, Jhonny Rocket, Hooters engang? Fridays er liksom ikke til å måles

Emilia Angergård

OH SO NICE!!

Har du hørt nyheten om Norge? Vi har fått trussel om terror angrep og alle flyplasser,togstasjoner,båthavner og bomstasjoner er overvåket med politi 24/7. Huff, skikkelig fælt!

Mia

Så fine bilder! Aldri vært i USA, men har vært 4 uker i Thailand nå nettopp, det er noe du virkelig burde oppleve. Ser ut som du koser deg masse på språkreise. Blir utrolig gøy å se video fra Florida, spesielt når du snakker om alt det morsomme dere har gjort. Ha noen fine siste dager i varmen :)

Fine bilder :-)

hvordan er prisene på VS i usa? er det billig eller ikke?

Caroline Corthouts

Ahhh i'm so jealous! It really looks like the most perfect trip!

Hvorfor er ikke Veronica med?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no