hits

outfitShorts fra Runwaydreamz, topp fra Abercrombie and Fitch, sko fra Converse

Hva synes dere? 

15 kommentarer

hei! du har sikkert fått spørsmålet 72910625 ganger, men hvor får du kjøpt sånn hvit greie du har under shortsen? syns det er litt fint med sånn under :) takknemlig for svar!

Ingrid

Superduperfint!

Julie Nagel

Så fint! Kos deg de siste dagene :-)

Det er så godt å se deg så glad og sprudlende som du har vært i det siste! Nydelig er du, virkelig! Kos deg de siste dagene i USA!

Fine bilder kos deg Max de siste dagene i Florida 😎

Barbora

Krissy u look soo perfect!! Absolutely srunning <3

I can't

Xx Barbora

pia

Awesome photos! You look amazing, I love your body!

Caroline Corthouts

Those shorts are so perfect!

minlangehistorie

det var kjempe fint :)

Miria Karima

So simple and beautiful!

Catharina

Hei! Når jeg har søkt på ef språkreise til California 14-17 år (har så lyst til å dra dit eller til Florida ellernoe, men får nok ikke lov), så går det bare ann å bo hos vertsfamilie? Vet du noe om man kan bo på sånn hotell lignende i California også? Florida ser også himmelsk ut, drømmer meg bort i bildene dine!

Lisanne

Lovely simple outfit! It looks good on you! It's like you hair gets longer every minute haha. No I'm kidding, I just love your hair. It's so beautiful!

Kristine Ullebø

Catharina: Det er campus i California, så du trenger ikke å bo hos vertsfamilie hvis du ikke vil det :) De tilbyr campus/hotell til alle reisedestinsjoner!

Mej

Åå det er sant det folk sier om smilet ditt! Du ser virkelig frisk, glad og herlig ut på bildene dine for tiden! Det er så mye mer naturlig og sprudlende! Keep it up, Sunshine!

Elin

Ok greit, for mange bilder av bare ett antrekk. Hva er det du prøver å bevise? En eller to bilder bare av deg "modellering" antrekket ditt, takk.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no