hits

en tur ødemarka

Sponset tur

Sist lørdag var en litt annerledes dag her i Florida. På ettermiddagen hoppet hele gjengen på bussen, og vi kjørte til en badeplass hvor det var helt klart vann og skikkelig fint tilrettelagt. Det var helt greit, men det var utrolig mye mygg der siden det var så fuktig, jeeee. Vel, etter det kjørte vi til vi kom til en ganske så øde plass - nemlig en slags dyrepark, Det var ikke en park liksom, bare et område langt inni skogen hvor det var massevis av dyr inne i bur. Haha, jeg tror aldri jeg har vært såå glad for å komme hjem igjen til hotellet. Altså, det var utrolig mange fascinerende dyr der (leopard, tiger, slanger, edderkopper, aper og mye mer), men for et rusjent sted, haha. Det er jo utrolig morro å se tilbake på det nå, men hahah - jeg tror ikke jeg er den eneste som synes det var ekkelt der og da. Vi tente bål til slutt da, hvor vi grillet hotdogs og s'mores, så det var faktisk ganske koselig når det ble mørkt. Spesielt med countrymusikk på musikkanlegget!! Haha, når jeg tenker tilbake på det så er det faktisk et veldig bra minne. Meeeen ja, det var deilig å hoppe i dusjen når vi kom hjem igjen. De som jobbet der bodde i et hus (eller en hytte??) der, og det var liksom toppen av rusjenhet. Haha, holdt på å le meg ihjel når vi skulle inn og låne doen. Jeg og Veronika har jo planlagt å flytte sammen når vi blir eldre, og da tenker vi å bo en slik plass ass. I et skittent hus med slanger, edderkopper og dyr overalt ♥ Søren at jeg ikke tok bilde av det!! Det er liksom så vanskelig å forklare med ord.

Det var en fin dag da, som alle andre dager her i Florida! Det var faktisk gøy å oppleve noe annet enn shopping, karuseller og beach.

11 kommentarer

gikk dere barbeint?

Caroline Corthouts

You look great! Love the shorts as always!

Barbora

Wow congratz on choosing your dreamhouse with Veronika :)) xD cottages with snakes are cozy

Xx Barbora

What an amazing place to be!

Fabrizia ? Cosa Mi Metto???

Ååå, kommer til å savne Florida når du drar hjem :( Det gøyeste å lese på en blogg er jo når bloggeren reiser rundt til nye steder. Og jeg som aldri har vært i Amerika, men mer enn gjerne har lyst til å dra dit, til Florida, har hatt en stor opplevelse av å se på bilder og lese det du skriver ! Tusen hjertelig takk for så bra oppdateringer i løpet av turen! Det er fy søren meg en av de mange grunnene til at du burde og bør ligge på første plass på topplisten! Du er min favoritt.

pia

Awesome photos!

minlangehistorie

du har virkelig opplevd mye på de fire ukene du har vært i usa! :) gjør så jeg får enda mer lyst til å dra dit selv :)

Edel Kristina

Haha æsj, hørtes bedre ut med beach og hotellrom, ja!

Soooooooooo smug. You remind me of Kim Kardashian!

Hørte at når du kom ditt så spurte dere en mann om dere kunne reise hjem elle rom det var lenge til dere skulle hjem , Hahahahaha og at dere ikke hang med så mange en Veronika og at dere var sikkelig overfladiske

Madeleine Holm

Der var jeg for ikke lenge siden!!✋😍

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no