hits

for et eventyr

Sponset tur

Nå sitter jeg hjemme på rommet mitt med Mac'en på fanget og hører på den offisielle Florida-sangen, altså All The Way by Timeflies. Aah, jeg kjenner sommerfuglene i magen bare jeg hører på den jeg. Det føles fantastisk å være hjemme igjen. På samme tid savner jeg Florida så mye at det svir i hjertet mitt. Jeg trooor det er et tegn på at jeg har hatt det superdupermegaultrafett.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg. Jeg er helt tom for ord. Lamslått er vel det riktige ordet. For en opplevelse. For et eventyr. Selv om jeg har nytt hvert eneste sekund i Florida så merker jeg at det er først nå det går opp for meg hva jeg har gjort de fire siste ukene. Det føles helt uvirkelig å se tilbake på bilder av palmer, Florida-gjengen, beachen, de amerikanske bussene og det fine været.

Å se mamma, pappa, lillesøster og brodern igjen var helt fantastisk. Tacoen stod klar på bordet når jeg kom hjem i går kveld, og jeg har brukte på å pakke ut av kofferten og spise nattmat med broren min. (Minner meg om kveldene i Florida da jeg og Vero satt i hver vår dobbelseng og spiste Nutella med skje ♥) Som jeg har savnet samtalene våres om alt og ingenting! Utenfor hotellet. Good bye International Palms!Veronika, Matthew, Guri, Robert og megMatthew er virkelig den skjønneste personen noensinne!! Han er SÅ søt, kul og morsom *hjerter i øynene*. Savner han allerede åååhHjerteskjærende farvel assTrist å si farvel til rommet vi har bodd på i 4 uker, haha! 1170, we will never forget

Jeg har haugevis av bilder fra Florida som jeg skal vise dere etterhvert, og så skal jeg starte å redigere videoen med alle klippene så fort jeg får tid. Føler jeg har så mye å ta igjen nå etter 1 måned, så nå må jeg bare bruke tiden på å lande litt først, slik at jeg ikke blir helt utbrent, haha. Men ja, stay tuned for mange oppdateringer!

18 kommentarer

Åååå, kjenner at jeg gleder meg til å lese bloggen fremover♥♥♥ Gleder meg super massemasse til videoen av florida også håper jeg på en innkjøps video, håper at det går♥♥♥♥♥

Du er heldig som har fått oppleve dette :) Gledere meg til å se bildene.

Nikita <3

Hørtes koselig ut :)

Elisabeth

Har elsket bloggingen fra florida. Og gleder meg masse til videoen, og alt annet. Jeg har fått sikkelig lyst til å dra på en språkreise nå etter å høre hvor fantastisk du har hatt det.

Diman

va härliga bilder!

goodbye***

minlangehistorie

DU var virkelig utrolig heldig som fikk muligheten til å dra på en slik tur :) minner for livet har du nok :) men sikkert litt godt å komme hjem også vell`?:)

Kan du vise innkjøpene?:)

Så bra du har hatt det gøy nydlige deg<3 hadde blitt glad for innkjøpsvideo :)

Tuva getnameless

Høres ut som du har det sykt kult! Men det er alltid digg å komme hjem også... merkelig egentlig når man har hatt det så bra på ferie.

Kan du ha en innkjøpsvideo?😊

Caroline Corthouts

As always, love your shorts and outfit :)

Det hørtes virkelig helt herlig ut å være i Florida! Åå, så heldig! :-)

Barbora

I think the 4 weeks passed quickly even for us readers

Florida looks amazing I would love to experience such EF moments :))

I am soo excited for more photos but mostly the video :DD

Love you

Xx Barbora

Synne

Innkjøpsvideo fra Florida? Hadde vert SÅÅÅ kjekt<3

Kommer du til å lage en innkjøpsvideo?

Hadde vært veldig morsomt og sett hva du har kjøpt.

Veldig fin blogg! Stå på.

Kommer det en innkjøpsvideo fra Florida? Vil så gjerne se!

Ida

Kan du ha innkjøpsvideo? ❤️

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no