hits

VEET hårfjerningskrem

Reklame

Husker dere at jeg hadde en konkurranse før sommeren, hvor noen av leserne mine stakk avgårde med den nye hårfjerningskremen fra Veet? Nå har både jeg og leserne mine testet dette produktet, wihooo!

Sommeren er kanskje over, men hallo - vi skal ikke la hårene vokse ut på beina av den grunn! Jeg synes det er utrolig viktig å føle seg vel året rundt, er dere ikke enige? Det er lett å snike seg unna hårfjerningen fordi vi bruker bukser og ikke shorts, men så kommer gymtimen ikke sant, og man bare "shiiit.. skulle kanskje ikke latt hårene vokse ut likevel". Haha, det der har skjedd for mange ganger! Men altså, det er så undervurdert å ha glatte legger. Bare tenk på de gangene du har lagt deg i nyoppredd sengetrekk og helt glatte legger. Aaah? Vi fortjener å føle oss som prinsesser, folkens!Mange synes kanskje barbering er litt tiltak, så her har jeg et genialt alternativ til dere som er blitt lei av høvelen. Jeg synes barberhøvel er helt greit jeg, men å teste ut nye måter å fjerne hår på er jo bare gøy! Det er her Veet Hair Removal Cream kommer inn i bildet.

Fremgangsmåten er veldig enkel. Påfør kremen på leggene, og sørg for at området du vil fjerne hår fra er fullstendig dekket. Nå lar du bare kremen virke i 3 minutter, og bruk "spaden" som følger med til å fjerne kremen forsiktig på et lite område. Hvis håret følger lett med, tar du spaden og fjerner all kremen. Om det ikke funker etter 3 minutter så venter du 6 minutter, som er da er total virkningstid.Snøtt, som jeg kaller det! Synes dette var en kjempegenial måte å fjerne hår på. Her slipper man i tillegg å kutte seg, som jeg gjorde forleden i går. (Dere ser kanskje det lille kuttet jeg har på høyre kne? Utrolig at man kan blø mye fra et så lite kutt, haha)Her er noen av leserne mine som vant konkurransen, og de har samlet venninnegjengen for å teste Veet sammen. For et herlig bilde, tihi! Ser ut som dere koste dere, jenter. Leggene deres ser i alle fall smashiiiing ut nå :) 

Har dere prøvd en slik type hårfjerning før?

23 kommentarer

Sara Heymans

Mener ikke å være frekk, men ser ut som leggene er redigert. He he :-)

ingrid

mega cameltoe på hun med grå shorts... og både du og de har jo airbrusha beina til de grader.

Sarah

du kan jo ikke reklamere for både Shai og Veet....

Nikita <3

Den er bra :D

Hårete hobbit

Hater hvordan du får det til å virke som om det ikke er greit å la hårene gro. Mange foretrekker det, og vi er like mye prinsesser likevel

Julie

Er det bare jeg som ser feil, eller har hun jenta nest til venstre hårfjerningskrem over leppa? Fjerner barten kanskje? haha

haha

haha de jentene er naoene mine hverfall hun med krem over leppa:) ser litt ut som de har redigert leggene egentlig...

Nathalie

Hei! Jeg har utrolig fornøyd med VEET, som jeg har brukt en stund nå. Jeg ville bare si at du er en stor inspirasjon for særlig tynne jenter, som ikke helt tørr å vise kroppen, fordi idag så er det for mange som sier æhh, så tynn du er osv, det er ikke noe hyggelig, når det blir satt i negativt fokus. Jeg er så å si like tynn som deg og på din alder. Og har fått ganske mye kommentarer opp i løpet av årene, og det er irriterende hver gang, jeg kan ikke noe for det, og noen ganger påvirket det meg, og jeg prøvde å styre unna høyehæler, for da ble jeg for tynn og lang, eller ikke topp uten en cardigan, for da følte jeg meg for tynn. Men DU har fått meg til å egentlig være fornøyd med kroppen min akkurat som den er, og at tynne jenter er fint! Tusen takk Kristine!

verste retusjeringen jeg noensinne har sett

Ronja

haha, den kremen lukter helvete

Bruker VEET på lår, legger og bikini. Veldig greit å slippe høvelen!

Julie

Jeg bruker VEET (: Det stinker dritt egentlig (så dusjer ALLTID etter barbering) , men jeg har så følsom hud så det er så deilig å slippe røde merker på leggene etter barbering haha. Jeg anbefaler den virkelig :)

Kjempe kjempe bra innlegg, skal teste ut!! :))

så fin redigering da :) :)

Har prøvd sånn krem før, men endte opp med at jeg måtte barbere likevel, fordi den ikke fjernet alt? :s

Når du reklamerer for et produkt så burde du kanskje ikke redigere lårene til deg og jentene slik at huden ser bedre ut! Det synes veldig godt! Du er flink til å blogge å sånt, men vil bare at du skal vite at det synes veldig godt når du redigerer bildene dine!

Stå på!

Ine

Jeg syntes ikke du burde reklamere for dyretestede produkter...

Bianca

Dette er den verste redigeringa jeg har sett på lenge! Skal ikke bruke dette produktet om leggene mine blir så blurry! hahah!

MEGA CAMELTOOOE PÅ HUN I GRÅ DA!!

Ronja

Har alltid likt deg og bloggen din Kristine. Men synes ikke at du bor reklamere for dette produktet. Jeg har selv testet denne for et par år siden. Den funket helt ok först, la senere merke til at hårene krollet seg og fikk senere noen slags kviser på beina (over hårene!!) , har fortsett ikke gått bort. Onsker virkelig jeg aldri hade brukt det.

ja leggene ser dritsmashing ut med masse airbrush hahah

Carina

HAHHAHAHHAHAHHA, jeg er hu som fjerner barten btw, og det var egentlig bare vi gjorde noe for kødd. Vi tenkte ikke over at dette her skulle ut på en blogg, for på dette bildet blåste jeg ut magen og lagde grimase. Så ikke helt innafor egentlig ;-) Og vi jentene har ihvertfall ikke redigert leggene, i så fall hadde vi nok redigert magen min et par kilo tynnere i samme sleng. Er bare for mye metning i bildet, that's it!

Vi hadde det supergøy den kvelden vi skulle ta bilder, dumt vi ikke tenkte på at det skulle ut på en blogg der inkompetente mennesker (aka leserne) ikke klarer å se moroa ;-)

Jjgguoplvswipggkvg,comment-111368792

Anonym: samme her, det skjedde ingen ting og jeg hadde den på i 10 min ahah

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no