hits

launching now

Caroline Roxy sin kolleksjon for Bubbleroom er nå lansert. Wiiieee! Stikkord: black & white, røft og fryktløst. Jeg elsker det. Har jo en hel haug av klærne her hjemme, så jeg gleder meg til å begynne å bruke dem fremover. Har allerede mange antrekk ferdigplanlagt i hodet mitt. Gratulerer til Caroline, hun har gjort en super jobb! Sjekk ut klærne på Bubbleroom HER ♥Fotograf: John Tellbom/Bubbleroom

Sitter i bikinien på verandaen og blogger jeg, nok en gang. Helt sykt at det er finere vær i slutten av september enn hva det er i sommerferien? lol haha. Må få øvd til prøven vi har i morgen, så jeg tenker å starte nå slik at jeg får det unnagjort. Jeg bare vil at det skal bli helg jeg, gleder meg sååånn! Dagene går fort da, så før jeg vet ordet av det er det vel fredag. Men nå skal jeg få lest litt media, så prates vi etter det. Håper dere får en fin onsdag!

15 kommentarer

Den hvite ''genseren'' så veldig stor ut på deg?? :O Ligner på sånne hvite drakter de bruker i verdensrommet

Vilde

Elsker klærne!

Camilla Sterner

Hvorfor ble det tatt bilder av deg og en annen når det ikke er bilde av noen av dere på bubbleroom?

Trudelutt

Er det noe som heter kvasimote?

Barbora

Woow The weather in central Europe is really better than in summer too!! <3

This is a very nice wednesday for me :))

Roxy had done an amazing job! I love the pants

Xx Barbora

Har du noen tips til hvordan man kan være mer utadvendt og interresant som person??

Natty

You look amazing!

Julia

Kan du svare FORT på hvilken størrelse du har i den svarte og hvite skinnbuksen?? bare MÅ ha den og er ganske sikker på at jeg bruker en størrelse større enn deg!! vil ikke at den skal være for stor da det garantert ikke ser bra ut!

på fohånd tusen hjertelig takk!!:D

Cecilie Helgesen

Jeg også er svært interessert i hvilke størrelser du har på deg, synes størrelses-guiden på bubbleroom.no var utrolig vanskelig å forstå. Hadde vært fint om du kunne svart, for vet jeg din størrelse, vet jeg min. :)

Er interessert i RADIO TOP og Poison Leggings

Kristine Ullebø

Julia: Jeg har XS! Ta S, de er ganske "stramme" :D Den er driiitfin, u gonna love it!!

Kristine Ullebø

Cecilie Helgesen: Jeg har XS/34 i alt :)

Julia

Oki wiiee, da gjør jeg det!:D Tusentakk for svar!! håper inderlig den blir like fin på meg, for den ser heelt perfekt ut på bildene jeg har sett hittil!

pia

Awesome pics!

Nikita <3

Fine dere er :)

Sven

Huff, så stygg. Caroline Roxy motesans er bare forferdelig. Finn noen å modellere for hvem vet hvordan å gjøre kvinner ser attraktive, ikke noe fra en plass film. Bare forferdelig !!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no