hits

hvitt og fint smil med iWhite

Reklame
Noe av det fineste jeg vet om er et skikkelig ekte smil! Hva er vel mer nydelig enn det?

Vel, enda finere er det når tennene faktisk er hvite! Så i dag skal jeg vise dere et produkt som funker ypperlig til nettopp dette. Say hello to iWhite! iWhite Instant inneholder hvite kalsiumkrystaller som kan gi deg hele 8 nyanser hvitere tenner, og i tillegg fjerner det misfarging på tennene som kan være forårsaket av for eksempel mat og drikke. iWhite er en profesjonell behandling som er utrolig enkel i bruk, og viktigst av alr: produktet er veldig skånsomt mot både tenner og tannkjøtt i og med at det ikke inneholder blekemiddelet hydrogenperoksid. Det liker vi!Esken inneholder fem pakker som inneholder to skinner; en for øvre tannrad, og en for nedre. Det er plastikk-skinner med et lag gele inni, så du plasserer disse skinnene enkelt og greit i munnen, lukker igjen og lar det virke i 20 minutter. Dette gjør du fem dager på rad.De er veldig behagelige å ha på, og jeg synes behandlingen var utrolig enkel. Snøtt, som jeg kaller det! Nå skal jeg smile masse fremover, å ha hvite tenner gjør at man føler seg sååå mye bedre  :) Sjekk ut iWhite her.

[Alt-Text]
[Alt-Text]
25 kommentarer

Malin Hella

Så nice, de vil jeg prøve! Har så lyst på hvitere smil, men må sikkert vente til jeg får av strengen da XD

Helene

Hehe i mo i rana e "snøtt" et Anna ord førr penis 😂

pia

Nice smile!

Barbora

Sounds really cool!

I love your smile :))

Så flott 👍

Har du brukt smilelab før? I så fall hva synes du om denne i forhold til SmileLab ❤️❤️

Vera Thømming

så fin du ble:D

Kristin

Wow, du har så fine øyenbryn!! Spesielt på det øverste bildet var de utrolig fine:)!

M

Ka du syns om dette produktet i forhold til SmileLab? Syns også det var veldig lik reklametekst som ein annan bloggar hadde for berre nokre dagar sidan.. kan vere rein tilfeldigheit altså :)

SKal du ikke skrive om nipple tabben din? Bildet ditt ligger overalt på nettet.

AndreaBir

iWhite eller SmileLab?:)

andelly

Har hørt mye bra om akkurat den, eneste er vel at den er litt dyr (:

Your blog focuses way too much on your body! Too much skin, too much tanning, too many skin and hair products. Please focus on other things and give girls a real role model beyond the traditional female image. Women can do far better than just being a skinny pretty thing to look at.

Nikita <3

Fine deg :)

du er så vakker! er du 97er?

Hedvig

Hvor lenge varer effekten??

enig med den anonyme som skrev på engelsk. DU fokuserer for mye på kropp, for mye på og fremstilles som perfekt og slik jenter liksom bli presset til å være gjennom media! du er med på og gi jenter spiseforstyrrelse å utrolig nedsatt selvtilit!!! skam deg og tenk litt mer på hva du poster, skriver og hvilke bilder du tar! du overredigerer bildene dine alt for mye også just saying

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg er 97'er, ja :)

Kristine Ullebø

AndreaBir: Liker begge veldig godt, men synes SmileLab er mer praktisk. Enklere å ha med seg når man er ute og reiser f.eks, og man kan bruke stripsene uten at det synes :)

Kristine Ullebø

M: SmileLab kommer alltid til å være min favoritt, ettersom det er så sykt praktisk lettvindt og effektivt. Det er så enkelt at jeg kan bruke SmileLab når jeg er ute og reiser, f.eks :)

Kristine Ullebø

Helene: Søren da :( Nå er ordet snøtt ødelagt

Thea

hvor får man kjøpt det?

Skulle ikke vinnerne av Runwaydreamskonkurransen bli annonsert i går?? :)

du var sykt fin på det bilde!! wooow

Når kommer vinnerene av konkurransen? ❤️❤️

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no