hits

bevar brunfargen

Reklame

Okei, jeg tror ikke det finnes noe mer deprimerende enn å miste brunfargen etter sommeren. Dere er vel enige, or what? I likhet med mange andre føler jeg meg 10 ganger freshere med en solbrun hud - det er rett og slett bare en skikkelig selvtillitsboost! Jeg var jo en måned i Florida i sommer og fikk en veldig fin brunfarge der, men nå er høsten her og det er vanskelig å vedlikeholde det. Eller, det er vel rettere sagt umulig for oss som bor her i Norge. Meeeen, selv om brunfarge er viktig for meg orker jeg ikke bruke så sinnsykt mye penger på solarium. Det er både helseskadelig, tidkrevende og dyrt - men heldigvis lever vi i 2014 og det finnes noe som heter brunfarge på boks. Say hello to SunSpa - the art of sunless tanning!Her er tre produkter jeg virkelig anbefaler når det kommer til brunfarge!1. skrubb - 2. spraytan - 3. påføringshanskeBody Scrub Vanilla Bean - Mitt aller beste tips for å få mest utbytte av selvbruningen er å starte med å skrubbe hele kroppen. Med en skrubb får du fjernet døde hudceller og du unngår at selvbruningen flasser av. Denne skrubben fra Sara Happ dufter deilig vanilje, mmm! Ta med denne i dusjen og skrubb i vei, så er du klar for en real runde med selvbruning! ;-)SunSpa Chocolate - Noen tror på Gud, noen tror på Allah.. Jeg tror på SunSpa. Av alle produkter jeg har anbefalt for dere på bloggen, tror jeg denne havner øverst på lista. Det er ikke til å legge skjul på at jeg elsker dette produktet. Vel, det jeg liker aller best er at SunSpa Chocolate har spray-applikasjon som gjør at resultatet blir jevnt og du slipper å grise til hendene. I tillegg lever fargen opp til navnet "Chocolate", for resultatet blir nemlig ikke oransje, men man får heller en nydelig og troverdig brunfarge. Jeg tror jeg har over 15 tomme bokser av denne her hjemme, det forteller vel litt? Er heeelt avhengig. SunSpa Chocolate kan brukes både i ansiktet og på kroppen, men jeg bruker den for det meste bare i ansiktet.Tanning Hanske - Et annet bra tips jeg har er å bruke tanning hanske dersom du skal påføre selvbruning. Hvis du bruker SunSpa med spray-applikasjon (produktet over) så slipper du det, men denne passer perfekt dersom du har selvbruningskrem og ikke vil bli skjoldete på hendene. Jeg bruker SunSpa Chocolate i ansiktet, og så bruker jeg selvbruning i form av krem på kroppen sammen med denne hansken.

Rabattkode: "KU21" gir 20% rabatt på all selvbruning til kropp og ansikt og alt fra Sara Happ. (Utvalget av selvbruning finner dere her, og utvalget av Sara Happ finner dere her) Gjelder ut 26.09! 

24 kommentarer

Hansken min revna på sidene, er det bare min? måtte til å sy liksom :p

Vera Thømming

takk for tips, har mistet min brunfarge:(

Ting som er mer deprimerende er for eksempel å bli voldtatt, mobbet og å ha kreft. Vær så snill... "Finnes det noe mer irriterende" hadde vært så mye bedre skrevet. Mener ikke å være en kjip leser, men jeg synes bare ikke at depresjon og selvbruning har noe med hverandre å gjøre.

Malin Hella

Jeg prøvde den sunsilk sin spraytan som du har på bilde der, og jeg syntest ikke at den gidde noe særlig resultat... Men det er jo sikkert forskjell for alle, og jeg ser jo at den funker fint på deg :D

Allah og Gud er det samme. Allah er arabisk for Gud, merker at du bor i et lite flerkulturelt område :P

Kine Sofie

Har du ikke tenkt å si noe om nippleslip saken? Er du kanskje for flau hahahah:$

Den Allah og Gud kommentaren du skrev var det styggeste jeg noen gang har lest? Du kunne tatt et bedre eksempel

-hilsen en tjetjensk muslimsk jente

Liv

Kanskje litt greit å skrive HVOR produktene er fra da...

Hahahha hun hadde bilder i forrige innlegg hvor hun visste hele brystet og nippelen sin. Så sletta hu det. Vil du forklare deg :)?

pia

Great post!

Ida

Men hva bruker du på kroppen da?

Har prøvs mange selvbruninger, men mest av de billigste, hvilke anbefaler du for kroppen?

Maren Andersen

Elsker brunfargen din <3

Kristine Ullebø

Ida: Jeg anbefaler XEN-TAN til kroppen! :-)

andelly

Så bra tips! Har lyst å prøve de produktene der, men hva ligger prisen på? (:

Kristine Ullebø

andelly: SunSpa Chocolate koster bare 269 kr, og skrubben ligger på 399 kr! :)

andelly

SV: ok, takk. Litt dyrt for meg akkurat nå, men må se om jeg får kjøpt det i senere tid ;P

Kathrine

hvor er kjolen fra?❤️

Uff hvor er foreldrene dine? De svikter jo totalt.

stine

hei! Lite spørsmål; drikker du fortsatt mye pepsi max? i såfall hvor mye drikker du?! drikker mye av det selv, så lurte bare på hva du anser som "mye"=)

Barbora

Woow I absolutely loove these products!!

Thanks for tipps

Xx Barbora

Natty

These products looks so good :)

Trine

Beste selvbruner uten tvil.. Og jeg har testet mange st. Moritz, Vita liberata.. you name it...

Jeg bruker også hansken til slutt for å jevne fint over.

Mine favoritter er helt klart Chocolate til ansiktet og fitness til kroppen.. :-)

Jeg har sluttet med solarium etter jeg fant sunspa.

Takk for rabatten...Trine

Helene

Skal bestille nå, men rabattkoden virker ikke! :(

Mia

det finnes mye som er mer deprimerende enn å minste brunfargen etter sommeren, baby!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no