hits

det er noe med torsdager

Torsdager ♥ Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er alltid i godt humør på torsdager. Tanken på at det nærmer seg helg med stormskritt er bare så herlig. Tenk dere, det er bare èn skoleuke igjen til høstferie! Sorry, men HVA FAEN? Jeg følte sommerferien sluttet nå nettopp, jeg. JEG TULLER IKKE. Men ferie er gode greier, så jeg klager absolutt ikke.Meg i dag! Lenge siden jeg har hatt mobilbilder nå, så why not.

Jeg merker det er litt trøkk på skolen rett før ferie, da. Jeg har to innleveringer til neste uke, i tillegg til en matteprøve. Midt opp i alt dette har jeg et møte i Oslo på mandag, men jeg har heldigvis fått fikset det slik at vi har møtet på Gardermoen - så jeg tar rett og slett bare flyet dit etter skolen, er der i et par timer, og så flyr jeg hjem igjen. Slik må det gjøres når man går på skole! Jeg gleder meg da, det blir bra. Forteller mer om det senere :-)

Jeg gleder meg forresten sinnsykt til helg og ferie nå, for da kan jeg gi 110% på bloggen. Dere aner ikke, hodet mitt er proppfullt av inspirasjon for tiden. Det er så masse jeg vil skrive om, så mange antrekk og idèer jeg har oppi hodet... I tillegg har jeg superduperlyst på ny header. Kanskje nytt design også. Problemet er bare at tiden ikke strekker til. Haha, ååh. Jeg bruker mye tid på bloggen om dagen, men jeg er jo perfeksjonist som dere vet. Er ikke fornøyd før bildene er dritbra og inspirerende. Men dere, det fikser vi! Det aller viktigste er jo at jeg har masse inspirasjon. Elsker den følelsen.Men nå skal jeg sette på musikk, åpne en ny flaske Pepsi og gjøre ferdig innleveringen i matte. Heldigvis for meg så elsker jeg å regne! Det er så gøøøy, jeg koser meg jeg. Jeg kan jo ikke klage når jeg har rosa kalkulator?! Haha, er så glad for at jeg slipper den svarte, deprimerende kalkulatoren :)Vi skrives om ikke lenge, babes!

19 kommentarer

Julie Marie

Så søt du er!! Jeg elsker også matte, hehe :)

Barbora

Aww soo nice to see you soo inspired!! I am escited for the header!! I hope ther will be a little fall feeling in it!!

Vera Thømming

haha, har også rosa kalkulator:D

Hvor høy er du og hvor mye veier du du ser utrolig flott ut !

Stine

Her i nord har vi høsteferie! den e bare på to dager da.. fri torsdag og fredag! heldige dere som får fri en hel uke

hvor har du kjøpt den og hva kostet den??

Så flink du er. Et flott forbilde.

Hvorfor har du redigert rompen din på headeren?

Alva

Du er så forfengelig !!

Silje

Du er utrolig pen!

Btw, digger rekken med tomme pepsi-max flasker oppe på skapet ditt :):)

Helene - kommenterer tilbake

Liker også torsdag!! :-)

Sunniva

Vi har siste dag på skolen i morgen før høstferien ;)

Stine! jeg bor også i nord nermere bestemt Lofoten! Vi har 1 uke høstferie og får ferie den 3.oktober :)

andelly

Kjenner meg igjen i den torsdagsfølelsen, hehe. Og så fine bilder av deg, du er virkelig nydelig! Spennende med møte i Oslo da, gleder me til å høre ^^ digger kalkulatoren din også forresten, haha :D

Nikita <3

Fine deg :)

hehe lika pepsi max samlingen din oppå skapet :-)

Vi har høstferie nå!! DIIIIGGGGGGG

Craig

You clearly love your image. In fact, you clearly love yourself. Admire yourself much?

Craig has a point. So many young people now are overdoing it with selfies. I strongly believe that the ease in taking self-photos is encouraging narcissism and self-absorbed attitudes. Just something to think about the next time you feel the urge to stand in the mirror and take a selfie. It looks vain. (I'm not saying that you ARE vain, just that it appears so.) It's very important to think about the type of image that you project to the world.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no