hits

RWDZ discount codeHei babes! Jeg synes alle jenter fortjener å ha en shorts fra Runwaydreamz i skapet. Vel, jeg har gode nyheter til dere! Snille, snille Christian i Runwaydreamz har laget en kode kun for mine herlige lesere! WOHOO! Koden "KRISSSY" gir dere altså hele 40% rabatt på Runwaydreamz.com. Hvor digg er ikke det?! Løp og kjøp, kjære venner.

Som dere sikkert har fått med dere i løpet av mine år som blogger at jeg elsker Runwaydreamz. Altså, elsker som i ELSKER. Om huset mitt hadde stått i flammer hadde de 30 shortsene mine vært det første jeg hadde prøvd å redde, og det er søren meg ikke tull engang. Mine kjære bebier er gull verdt. Jeg vet det kan være vanskelig å stole på bloggere når det gjelder klær ettersom de fleste bloggere er sponset fra topp til tå, men dere VET at jeg elsker dette merket helt fra hjerterota. Hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg nok ikke gått med shortsene vinter, vår, sommer og høst, haha. Nei, dette er absolutt ikke reklame, det er ekte kjærlighet ♥Dette er favoritten min, forresten! Det er den jeg elsker mest av alle jeg eier, fordi den er så enkel og passer typ. alle klærne jeg har i skapet. Link her. Hvis dere skal kjøpe èn shorts så ville jeg definivt gått for denne. ELLER denne, med studs frempå. Det er en sikker vinner.

And pssst! In addition to the KRISSSY-code: DREAM30 gets everyone 30% off their entire purchase. 

28 kommentarer

Nikita <3

Fin shorts :)

Johanne

Ååå, de er så fine! Hva størelse har du din shorts i? <3 :)

Så fine shorts ❤️

mkde

å så kult :D serr, har du 30 shortser? :o ja da har du en del da :)

camilla

hvor skal vi skrive inn koden? :)

camilla

Og hvor kjøper du den lille hvite greia du har under? :)

andelly

Ææ, så kult da! Skal hvertfall inn å se ^^

Cecilie

Hei! Jeg skal til Florida i november, ved Orlando/Fort Lauderdale. Men vi skal også på roadtrip gjennom Florida til et sted ved Mexicogulfen. Er det lett å finne en Vs butikk der, eller er det få - som man må lete etter? Er det noen andre butikker du anbefaller å ta en titt innom? Og hvor lang var flyreisen? :)

pia

Awesome post!

Julia

Hvilken str har du i dine shortser?

Barbora

RWDZ for life!! I loove them

Julia

Jeg fant ut av størrelse, mehe! men er det mulig å bruke begge kodene du oppga? for jeg får ikke til å skrive inn mer enn en..

Man kan vel ikke få nok av runwaydreamz-shortsene😍😍 men kan man bruke begge kodene?

Carina

I love these shorts ! :)

har runwaydreamz kun nettbutikk?

Fine shortser :)

Isabell

Hvor skriver jeg inn koden? C:

Hvor mye koster det med frakt og toll? Funker koden kun på shortser eller grensere og andre ting også? :-)

Katie

Ugly overpriced shorts.

Helena

Hei! Jeg lurer på hvor du kjøper dine nike pro shorts? <3

emma

kan du plis svare på spørsmålene ? hvilken størrelse har du? hvordan bruker man begge kodene hvis dette går?

Kristine Ullebø

emma: Jeg har størrelse XS :) Du kan kun bruke èn av kodene.

Tina

Hvor er det man skal skrive inn koden? Og hvor lenge er det koden virker? :) du er forbildet mitt :D

Silje

hvor skal jeg skrive inn kodem? finner ikke stedet man skal skrive inn KRISSSY liksom.. alltid hatt lyst på en Runwaydreams shorts, men mamma har synes den er for dyr! tror nok jeg får den nå, på grunn av koden:) Tusentakk

emma

tusen takk for svar kristine :)

Eline

Hva koster frakten på runwaydreams? Er det noe toll eller noe sånn?

Julie

Kjøpte meg en shorts fra rwdz i størrelse small, men den ble for liten til meg... Jeg gadd ikke å sende den i retur pga mer toll osv... Uansett, jeg bestilte en ny i samme modell og farge, men i størrelse medium. Jeg mottok en shorts i størrelse medium, men i en mørkere farge. Den shortsen i medium var like stor som den i small. Så nå sitter jeg med to rwdz-shortser jeg ikke får brukt, og er en del kroner fattigere. Hurra.

Lilly

Tusind tak Kristine! Har lige købt to stk. shorts fra dem der ville have kostet $188 men sparede over $75! Kom kun af med lidt under $123. Er så glad for at du postede rabatkoden!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no