hits

se min kjole

Jeg har aldri hatt mange kjoler. Vet ikke hvorfor, men jeg tar meg liksom bare aldri "orket" med å kjøpe det. Det ender derfor som oftest med at jeg må endevende hele skapet hver gang det er bursdag og spesielle anledninger, noe som blir litt slitsomt i lengden. Så ja, jeg føler jeg eier ganske få kjoler i forhold til hva som er normalt for oss jenter, haha. Derfor ar jeg det siste året har prøvd å utvide kjole-garderoben min litt, og nå begynner jeg å få en ganske grei samling faktisk! Det går mest i paljettkjoler da, siden jeg er så sykt svak for perler, paljetter og glitter. Tihi.

Poenget med dette innlegget var egentlig å vise dere den nyeste kjolen i samlingen min! Take a look!Fra American Dreams, direkte link finner dere HER

Jeg har sett på denne kjolen lenge. Både på instagram, weheartit, tumblr og you name it. JEG ELSKER DEN!! Det er et eller annet med den søte looken jeg forelsket meg helt i. Diamanter på brystet, lyselyserosa farge, fluffy "frynser" og perfekt lengde. Skikkelig søt kjole, samtidig en smuuuule sexy.

Èn stk. glad Kristine da, i alle fall. Jeg hadde store planer om å vise den på, men jeg foretrekker å ta bildene mine ute og i går regnet det non-stop fra i det jeg våknet om morgenen til jeg la meg igjen. Jaja! Dere får nok se noen bilder av den på om ikke lenge.

Nå blir pizza til middag! Pizza fungerer sykt ra som motivasjon når jeg må gjøre matte. Oooops! Skal faktisk ikke mase mer om matte, innser at jeg skriver altfor mye om det. Husker jeg hadde tentamen nå før sommeren og en av dere lesere hadde trykt CTRL + F på bloggen min og fått opp 50 resultat når de søkte opp "matte". Haha, sorry folkenz. Jeg må faktisk skjerpe meg litt der.

16 kommentarer

Maria

Hvor kjøpte du kjolen? Selges den fortsatt på asos?

Molly

Hvor er den kjolen du har på edeg fra??? :-)

pia

wow awesome photos!that dress is perfect!

Malin

Ååå, så nydelig kjole! Jeg har også veldig få kjoler i klesskapet mitt, alt for lite flink til å pynte meg og bruke kjoler.

Hvor er kjolen du har på deg fra? Og kunne du tenke deg å lage et innlegg hvor du viser frem kjole- og skofavoritter til fest? Altså et slags throwback fest-outfit type innlegg med linker til produktene? Du ser alltid nydelig ut i alt du har på deg, virker som at du gjør gode valg når det gjelder klær og slikt, og jeg kunne trenge litt inspirasjon på den fronten!😊

Berit

Hei hvor har du kjøpt de ildfaste formene i hjerter i forrige innlegg?

:)

Julie

Er det ikke bare bra du nevner matte? Viser bare at du gjør det du skal :)))

Stine

Hei,nydelig kjole! Jeg lurte på om du kunne fortsette med de koselige søndagsinleggene dine hva du gjorde i dag punkt fra punt om du skjønner? Blir så glad av å lese slike inlegg💐

Med tanke på at vinteren nærmer seg med store skritt lurte jeg på om du kunne lage ett innlegg med dine favoritt kjoler/festkjoler, og festsko, slik at man kanskje kan være litt tidlig ute til jul, nyttår i tillegg til at det er flere skolefester før jul.

mkde

å så fin kjole da :) <3

Marina

Hei! Lurte bare på om du kunne ha en video om håret ditt? Altså, my hair care routine eller tips til at håret vokser (fortere). Btw, elsker håret ditt og deg!

Paulina

Kan du vise oss hvordan du ser ut med midtskill? Jeg føler at du ville kledd det skikkelig godt! :)

Kjolen var utrolig fin!

Stine

Super fin kjole! Men har du kjøpt den selv eller fikk du den sponsa?

Barbora

Woow I can't wait to see you in that dress Kristine!!

Btw good luck with maths! Yes maths appears on this blog a lot xD but you motivate me to do it because I prefer languages over scienece xD thanks for that

Edel Kristina

Fiin, håper vi får se den på senere da :)

Linnea

Ååh så nydelig kjole!! Kan du vise bilder der du har den på? Så vi får se hvordan den ser ut? Klem.

Sanne

Tror dere kan finne kjolen hun har på seg her:)

http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/oneness-1115/wrap-slinky-dress-111994-14/

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no