hits

møte i oslo

I går hoppet jeg på flybussen rett etter at skolen var slutt, og så fløy jeg til Oslo. Jeg dro dit for å ha et møte sammen med Jofama, som jeg nevnte kort for dere i helga. Siden jeg har en del å gjøre med tanke på skolen denne uka så ble det bare til at vi tok et ettermiddagsmøte - og det var veldig genialt og ikke minst lettvindt.

Så ja, når jeg landet på Gardermoen møtte jeg designerene i Jofama, Emilie og Ingela. For noen herlige mennesker! Jeg møtte dem for første gang i vinter når jeg besøkte hovedkontoret i Malung, så det var kjempekoselig å treffe dem igjen. Det er jo disse to som har gjort tankene og idèene mine angående jakken til virkelighet, wohooo! Ingen tvil om at dette er to kjempedyktige mennesker som virkelig vet hva de driver med. Utrolig gøy å samarbeide med noen som er såå flinke, jeg kunne ikke bedt om noe bedre :)Emilie og Ingela. Som dere ser så har jeg sensurert masterpiecen på bordet, hehehe! Gled dere!Jeg må forresten fortelle det koseligste som skjedde i går. Jeg måtte vente på gaten min i èn time før flyet mitt gikk, og der og da føltes det sååå lenge. Jeg tenkte å skrive en tweet og spørre om det tilfeldigvis var noen lesere som befant seg på Gardermoen slik at jeg kunne ha noen å henge med, og rett før jeg skulle til å poste tweeten kommer det en jente bort og setter seg med meg. Vi ble sittende å prate helt til flyet våres gikk, vi! Ååh, så koselig det var. Dere må bare vite at jeg setter utrolig stor pris på å prate med folk som kommer bort. Merker ofte at folk spør om bilde og så føler de at de må "kjappe" seg å si hade til meg, men da tenker jeg ofte inni meg: "eeey, ikke gå enda da please", haha. Jeg er jo kjempepratsom, så jeg er mer enn villig til å prate med dere. Spesielt hvis jeg går alene, og når jeg er ute og reiser for eksempel så er jeg jo som oftest alene. Vel, det var kjempehyggelig å prate med deg - du som kom bort ♥Èn stykk fornøyd Kristine etter et vellykket møte!Jeg kom hjem klokka 12, la meg rett i senga og jeg tror jammen ikke det tok mer enn 10 sekunder fra i det jeg la hodet på puta til jeg sovnet. Vellykket dag, absolutt. Gled dere til januar mine kjære lesere, da får dere se det endelige produktet! Jeg klarer så vidt å vente fordi jeg er så gira!!

10 kommentarer

mkde

Så artig da :D du er skikkelig heldig da :) opplever så mye :)

Helene - kommenterer tilbake

Gøy! gleder meg til å se den ferdige jakken :-)

Nikita <3

Gøy :D

Jeg så deg på gardemoen, men jeg var usikker på om det var deg, så jeg turte ikke gå bort (angrer nå da...) Men hvis du husker at de ropte opp to barn som skulle reise alene ved gate 2? Vel, det var meg å søstra mi...

Barbora

Aww Kristine you know what!!? Januray is ours!! Your birthday plus Jofama by Kristine! Best Month♥ and my sister turns 18yrs 6 days before you :)

Kristine Ullebø

Anonym: Haha ååh, du skulle komt bort <3

Jeanette

Heii :) tror du må være den fødte klesdesigner, tror ikke jeg har sett finere skinnjakke, aaaah - som jeg ønsker meg den! Må bare spørre jeg - vet du sånn ca. hvor mye den kommer til å koste?

Kelsie

Selfies are sooooo self-indulgent. They scream "LOOK AT ME!! I AM SO BEAUTIFUL!". Ugh. What is it with kids these days?

Martine Hettervik

Det var knall koslig og møte deg, utrolig kjekk og pratsom, kanskje vi ses igjen <3

Stine

Du er bare ei så flott jenta <3 Masse lykke til videre

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no