hits

på tide å klippe håret

Jeg har funnet ut at håret mitt må klippes.. ASAP!!Æsjjjj. Jeg klipte nemlig håret til Ingvill her om dagen, og når vi var ferdig ga jeg henne saksa og bare "klipp meg, nå!!", men vi utsatte det siden klokka var 1 på natta, haha. Håret mitt er altfor tynt i endene nå, og det ser rett og slett ekkeeeeelt ut. Greia er bare det at jeg har ikke fått fingern ut og bestilt frisørtime enda, men siden jeg fikk tilbud av Hendrix så vurderer jeg å vente til jeg er i Oslo - som ikke er om så altfor lenge håper jeg. Dette håret må i alle fall klippes, det er det ingen tvil om! Kan ikke huske sist jeg klipte det egentlig, bare det forteller sitt..

I dag har jeg gangsperre i hele kroppen - altså, bare det å puste gjør vondt. Jeg tror treningsøkten på Spenst i forigårs var effektiv? Eller så er det bare litt for lenge siden jeg har trent, haha. Det svir som bare det i rumpa og magen! Var derfor litt usikker på om jeg skulle droppe trening i dag eller ikke, men whatever, nå tar jeg meg en joggetur på fjellet i den fine høstsola. Det frister KJEMPELITE hahahaha, men jeg tror jeg gir opp å "glede meg" til trening. Følelsen etterpå er fantastisk uansett.Neon bilder fra lærekjøringen her om dagen! Blir mye av det for tiden, er nesten ute og kjører hver dag. Etter jeg er ferdig med joggeturen skal jeg dusje, kjøre til Ingvill og så skal vi lage vafler til kveldsmat :-)

22 kommentarer

hockeybloggen85

off dah. ikke morsomt det der. Håper du vil se på min blogg også. Selv om det meste er hockey innlegg.

så setter jeg pris på kommentar. Så lover jeg å følge din..Å husk. Finnes ikke dumme spørsmål om ishockey. Jeg kan gi deg kun dumme svar tilbake.

pia

great photos, love them!

of course you have to have a close up photo of your butt. Why are you so unnecessaryily provocative?

man ser kortere ut når man har lengre hår

Nikita <3

Fint hår :)

Hvor har du kjøpt buksa? :)

Ja håret dott trenger en klipp. Vil se sunner ut. La Ingvild klippe deg før du reiser til Oslo.

Kristine

Hvor er buksa fra? Den var kjempe fin!❤️

Ingvild

Du kan jo klippe deg nå, og heller klippe litt mer i Oslo. Tror det håret der bare har vondt av å vente enda lenger på en klipp :p

Julie

Du måå vente til du kommer til en skikkelig frisør, er så mye bedre å gjøre det skikkelig når du først skal gjøre det! Går gjennom tidenes hårkrise, og mitt tips er å bare væer heeeelt 100% sikker på hva du vil gjøre og gjøre det hos en forståelsesfull frisør + komme med en detaljert beskrivelse! Du har SÅ langt og fint hår, men det hadde vært fint med en stuss da :) Stå på Kristine, liker bloggen din skikkelig godt!!

Julie

haha.. kan du slette kommentaren jeg nettop skrev over + denne? Ble så teit.. sorry!

Barbora

Can't wait to see your hair trimmed! I wanna know how it will look!! Soo excited

lissu

Your hair is very beautiful. I like the natural ends. I hope that you do not trim your hair :)

Karoline

Heisann fine deg! Det virer som du har fått litt mer "fyldigere" kropp i det siste, du er helt utrolig nydelig. Kan dette stemme? I så fall hva har du gjort/trent?

sandra

skjønner ikke hvorfor folk føler behov for å kommentere kroppen hennes! hu har selv skrevet at det å være tynn er skjønnhetsidealet, og at hun ikke er veldig tynn,men normal/litt tynn. så bare slutt med de kommentarene!

Julie

Kan du væære så snill å slette denne kommentaren og de to kommentarene mine over skrevet 22:26 og 22:27?:(

Can you breathe in those pants? They look so tight that one has to peel them off.

Laurie

Jeg bare digger bloggen din mer og mer for hver dag som går Kristine :D Du er blitt enda mer ekte i det siste, og det liker jeg virkelig :)

Jeg liker håret ditt jeg, det ser alltid så bra ut. Selv når du ikke retter det ''ihjel'' haha :-*

Uansett, jeg ville egentlig bare si at jeg setter pris på at du viser oss leserne de mer personlige og uhøytidlige sidene ved deg selv fortiden, mer enn du har gjort tidligere liksom hihi :D For meg som leser så gjør det at jeg ser opp til deg som person :)

- Laurie

Åå, se hvor fin du hadde vært med skulderlangt hår (bilde nr. 4): http://krisssy.blogg.no/1408548083_skinnshorts.html

Du hadde passet det kjempegodt, veldig voksen og "typete" frisyre. Meen skjønner det er en stor overgang, altså.

juni

hvor er toppen fra? kjøpt or lenge siden? :)

Andrine

Kor er buksa fra?

hvor er buksa fra? mange som spør fordi de er så fine :) men du svarer jo ikke..

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no