hits

Golden Goddess

Heisann! Nå er jeg ferdig med historieboka for dagen, og jeg kan med glede forflytte tankene fra antikken og Romerriket til noe litt mer spennende: sminke! I dag skal jeg vise dere en hudlook - Golden Goddess. Jeg synes huden er noe av det viktigste når man sminker seg, så nettopp derfor skal jeg fortelle dere om noen produkter man kan bruke for å skape en glødende hud :-)

La oss starte!Base:

Sheer Tint Illuminator - Først må vi glatte ut fine linjer og skape en jevn hudtone. Dette gjør jeg med Sheer TInt Illuminator! Den fungerer som en primer, og gjør at du får et bra grunnlag for resten av hudsminken. Ikke glem denne! PS; kan også brukes dersom du har lyst å droppe sminken, men vil se litt fresh ut i huden.Concealer Under Eye - Jeg sliter heldigvis ikke så mye med mørke ringer under øynene, men det hender jeg blir litt mørkere enn vanlig dersom jeg har fått lite søvn. Da er denne min livredder! Concealer Under Eye inneholder to fargenyanser og dekker de mørke ringene under øynene. Den har kjempegod dekkevne, og fungerer mye bedre enn f.eks flytende concealer.

Matte Foundation - Jevner ut hudtonen, dekker urenheter, røde områder og arr, holder hele dagen (derfor den heter matte!), beskytter huden mot solen med solfaktor 15 og føles vektløs på huden. What can I say? Jeg elsker denne.


Highlight:

Mary-Lou Manizer - En highlighter kan gjøre veldig stor forskjell i ansiktet, på samme måte som solpudder. Mens et solpudder skjuler et område, har highlighteren motsatt effekt - den fremhever. Jeg bruker highlighter midt i pannen, på nesebeinet, PÅ kinnbeinet (ikke under! Der skal solpudderet være) og rett over leppa. Mary-Lou Manizer har vært min favoritt innen highlight så lenge jeg kan huske :-)Blush:

Down Boy
- theBalm skuffer aldri, og apropos det så er nesten all sminken min fra dette merket. Haha, følte bare for å si det! Jeg ELSKER theBalm fra bunnen av hjertet mitt. Denne blushen har en nydelig, lett rosafarge, og kan brukes både i kinnene og på øyelokket.Hvis dere bruker koden "GOLDEN" når dere bestiller disse produktene på Coverbrands så får dere 15% rabatt. (Gjelder ikke for varer som er nedsatt fra før) Dere kan bruke koden helt til 23. oktober!

15 kommentarer

iselinilsen

Takk for tipsene, du er såå vakker

Du må merke dette som reklame

Hva synes du fungerer best mot utren hud, basiderm - eller formula 10.0.6 produktene?

Flotte tips !

Liv Hege

Fine tips og du er nydelig :)

Reklame.....

Du burde lage en sminkevideo for å vise bedre korleis du påfører sninken, begynn uten sminke og "smink deg fram" til resultatet! :) Hadde vært gøy! 😘

Den heter matte fordi det er at matt pudder beregnet for dem med fet og oljete hud, ikke fordi den varer hele dagen.

Barbora

I use bronzer and blush daily :))

Your skin looks amazing I love the way you use bronzer Kristine

Elise

Elsker deg og bloggen .. Men i det siste tar du masse bilder med duckface og smiler aldri lenger, eller ser inn i kamera.

Sophie Marken

du er så utrolig pen!

Your face is naturally narrow, so you need to increase the length between your eyebrows. The brows are also too severe for your skin and fine features. You look so much better with a more natural look.

Superfint!

Hvilken farge har du i foundationen?

Victoria

Nice Blog beauty ! :)

andelly

Virker som bra produkter! Har selv den "Matte foundation", og er strålende fornøyd med den ^^

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no