hits

them shoez

Endelig er det helg! Nå er jeg nettopp ferdig på skolen, og vi jentene er på vei til Peppes om noen få strakser for å feire Ems med pizza! Wohooo, gleder meg! Tror vi blir en herlig gjeng på rundt 10 stykk, så dette blir koselig. Ellers er det dødsdeilig å være ferdig med historieprøven som har hengt over skuldrene på meg hele uken - jeg føler jeg har vært buret inne eller noe. Det suger der og da, men ååh, det er virkelig verdt det. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet. Nå må jeg gå, pizza, brus og venninnekos venter! :-) Jeg poster et antrekk jeg hadde på meg for et par dager siden da jeg var i byen.

Bukse og fluffy genser fra Bik Bok, sko fra Public Desire. Hva synes dere? 11 kommentarer

Luna Domenika

Fint

Synne Nordeng

kjempe fint !!

Foresten når kårer du vinneren av canada goose jakka?

MansonDust

Hallå! Jag har försökt nå dig via mail men vet inte om det kommer fram. Jag söker norska bloggare & skulle uppskatta om du mailade mig för att höra mitt erbjudande. :)

Hilde

Hei! kjempe fint antrekk! vil ikke mase på deg men har du trekket vinner av canada goose.. håper ikke jeg maser.. kos deg på byen:)

pia

Awesome outfit, love the jeans!

Elvira

For å være ærlig virker det som du har ett VELDIG ordinært og småkjedelig liv for å kunne være med på bloggerne.

du er søt da.

Barbora

Morw photos of the shoes please!!

Aww my fave background :} looks soo fall-alike :)) so pretty

Enjoy yourself at pizza <3

Malin

Du er drit høy også bruker du enda høyere sko for å bli høyere...?-.-

kiss

Hei, jeg må bare si en ting som irriterer meg litt. Jeg syns du viser litt lite sko og mer klær når det handler om skoene.

Fay Louis

I can't find the fluffy sweater on the website :(

Heidi

The sweater makes me think of a giant black marshmellow. The shoes could work with wider jeans, but are too bulky for the super-skinny jeans to look well. Your hair really needs cutting - 12 inches or so of dead ends but I love the waviness. I really like the natural makeup, too.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no