hits

stoka jenter

I dag har jeg vært med Ingvill, og vi dro på en liten bytur etter gammelt. Å dra til byen og shoppe på lørdager var jo obligatorisk før, og her snakker vi samtlige lørdager, haha! Det er i grunnen veldig koselig, så jeg og Ingvill har gått og kikket litt i butikker og slikt. Herregud, ikke lenge til vi er 18!!!! Det er sånn cirka det eneste vi prater om nå for tiden, begge er SÅ gira. Jeg har jo bursdag i januar, og Ingvill i februar. Gjett om det skal feires da, dere! Jeg inviterer dere hele gjengen, hehehee :)

Nå skal jeg skrive ferdig en reiseregning som skal leveres til regnskapsfører på mandag. Better get started! Etter det kommer Ingvill bort igjen hit, så skal vi lage pannekaker. Sendte henne nettopp hjem slik at jeg fikk blogget, haha..  (Og for at hun skulle hente nugatti da) Det er så standard meg, jeg klarer nemlig ikke å konsentrere meg når det sitter folk og ser på. Ingvill ble forresten kjempeglad for alle kommentarene hun fikk i går! Det ble jeg også, wiiie. Dere er så gode, og det gjør meg skikkelig glad når dere gir kompliment til vennene mine.Jeg elsker denne skinnjakka! Jofama by Caroline Roxy.

Vad tyckar ni?

20 kommentarer

jenny

omg, var inne på bloggen din akkurat, gikk ut av det også inn igjen etter tre sek, så var det et nytt innlegg, hahahah :) fine bilder forresten

l.

Nydelig antrekk :-)

så fint!

Silje

Kjempefine bilder!

er veska ekte? Kjempefiiiin <33

Ny veske?

Barbora

YSL!? Wooow

Your new header is very nice I like it!!! <33

The outfit is so cool

Jeanine

Utolig fint antrekk :) kjenner meg helt igjen greier ikke å konsentrere meg om å blogge, eller skrive generelt, vist noen sitter og ser på :)

Kos deg masse videre i kveld :)

YSL? Er den ekte?

Oi meg over der. Virket litt negativt sry. Den var fin:)

Nikita <3

Fint :D

Hvem vant Canada good jakka?

IKKE si at den veska er fake og kjøpt hos sheinside eller noe, hahah

josefine

Selvfølgelig er vesken fake. Den vesken koster 11000kr ny på eger. Så trist.

hvor er toppen/kjolen fra? :)

Ida Margrethe

Wow, vesken din!

Julie

Fake veske? Kult ass. Det var OK på barneskolen, men nå....

Og vet du forresten at man kan få bot på opp til 10000 kroner av å kjøpe fake varer?

Eline

Hvor har du kjøpt vesken din??! måååå ha den! har lett etter den lenge :OO håper du svarer!

neineinei, du kan ikke bruke klassiske klær til en sånn topp. Det er så krise

Molly

Julie: hva vet vel du om den er fake eller ikke? Tipper hun tjener noe rått på bloggingen så ikke rart om hun hadde brukt 8-10 tusen på en slik en da hun faktisk har råd ;-). Tragisk å påstå det, lol.

Og om det så var en fake en, og så da? Hundrevis av jenter har det :-P

Julie

Molly: I og med at jeg studerer mote, er jeg ganske flink til å se om vesker/klær er ekte eller ikke, og denne synes jeg ser fake ut. Om den ikke er det, kan det være måten hun styler den på som får den til å se billig ut.

Ja, jeg vet at mange jenter har fake vesker og later som de er ekte, men de tenker ikke over risikoen ved å ha det. Når jeg var i Venezia for et par år tilbake ble ei dame tatt for å ha kjøpt ei fake veske, og hun fikk nærmere 20000 i bot. Sykt kjipt da om noe sånt skjer og du må betale så mye for en veske som du med det første bare betalte ett par hundre kroner for.

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no