hits

gleden av gamle sanger

Helluen! Nå har jeg og Ingvill nettopp spist noen sykt gode pannekaker. Damn, denne gangen ble de helt perfekte! Fikk papz til å kjøpe inn vaniljekesam, jordbær og masse frukt som vi hadde i pannekakene - så nå er vi gode og mette. Mmm, så godt!! Jeg sitter her og blogger mens Ingvill står i klesskapet mitt og finner kveldens antrekk. Vi skal nemlig ut i kveld!! Vi stikker bort til Ingvill nå straks for å starte der, og så drar vi videre litt senere i kveld. Jeg gleder meg til å danse til musikk på full guffe nå!!!

Jeg fant en gammel sang i går forresten, Fade Into Darkness av Avicii. Husker dere den eller?! Den følelsen når man finner en gammel favorittsang som man hadde helt glemt av - DEN er fantastisk. Denne sangen har gått på repeat de siste 24 timene nå, og kjenner jeg meg selv så kommer nok den til å fortsette på repeat resten av helga. (På mandag er jeg nok lei igjen, vel og merke) Hahah!! Er i alle fall klar for en bra kveld :)

Ha en fin kveld, fine lesere!

31 kommentarer

gud ingvild er nydelig

Du er så fin!! Hvor har du kjøpt den rose genseren, du har den i rosa og i hvit (tror jeg) den er helt nydelig! Har lett etter den lenge men finner den ikke, håper du skjønner hvem jeg mener og svarer!! <333333

hei <3

har på meg akkurat samme jakke som du har på bildene! haha kjempe kult!

hvor er gensren i forrige forrige innlegg fra?

ingvild eeer så pen omggg

herregud hvor pen ingvild eer! wow

Barbora

Woo enjoy good night!!

Yaa I know that music feeling you are talking about! On your spotify I find the oldest songs I have already forgotten about!

Like today I found that power by JB and Will.I.Am !! I have completely forgotten about that song and it birngs many memories xD

Du er drit pen! <3 elsker ansiktet ditt, skinnebena dine, hudfargen din og ja, du er fantastisk! ingvill er så nydelig hun og!<3 så fint med blonde jenter med brune øyne! hvor høy er hun btw? :)

hva slags fester drar dere på egentlig om du skjønner? elsker bloggen din, du blogger såå ofte og er alltid så positiv på bloggen! i tillegg liker jeg at du oppfordrer til at naturlig er best osv slik at man ikke blir opphengt i å forandre seg med operasjoner som feks når man leser sophieelise sin blogg! :) hadde vært sykt kult å få sett og snakket med deg i virkeligheten, men bor i oslo da så håper du kan komme hit en gang!

du er veldig heldig som har ekte venner, jeg har ingen. Heller ingen å være med.

Klem! håper du kan svare på denne...

kan du please lage flere videoer ? elsker å se på de! <3 designet ditt eller den nye headeren din da er såååå fin:)<3

hvor er den jakka du bruker på bildene fra? er det sånn treningsjakke? kan du vise fler bilder av den:)??<3

fyfaen vennina di er så jævlig pen :(

hanne

øynene til ingvild er peerfff

ååå, elsker det nye forside bilde ditt!!!

Nikita <3

Fine bilder :)

ingvill er så syykt pen skjønner ikke

Nydelige begge to! Har du fått ny header den var døds kul!

Har du trukket vinner av Canada goose jakken? <3

Ida

herregud Ingvill er NYDELIG.

Åå, se på Ingvill!! Fy så vakker :')

Du har så fin kropp, åå er det mulig!!

Robja Ek

Hei, du er kjempe pen! Hvor lenge er det til du skal kåre vinneren av konkurransen? Hilsen Ronja :)

Skulle ikke du lage et inlegg der du svarte på ALLE spørsmålene vi hadde om florida turen? Kan du ikke svare, er ting jeg trenger svar på!! plis :)

jente

Kristine, jeg tuller ikke. Du må bli modell, du har et utseende som er helt ubeskrivelig. Jeg ser for meg deg som en VS modell likosm, du har kroppen, du har utseende, du har en helt unik stil. Hvis du noen gang får sjansen, dra på noe castings osv.. jeg vet det er uttalige mange modellbyråer som ville vært interessert i deg..

er du kilen?

Kan du svare på neste ukens spørsmål med video? Du er en så herlig jente!!

pia

Wow awesome photos, love the shoes!

herremaannnnnnn ingvill er så sykt peeeeen<3

hva er instagrammen til Ingvild? <3

Haha unnskyld men må le litt av deg og din trang til å alltid vise frem magen, jakken til venninnen din beskriver godt hva slags temperatur det er ute og du velger å gå slik.

Kristine du er nydelig. Jeg vet ikke hvordan det må være å få kommentarer på hvert eneste innlegg om at du går med for lite klær, men ikke tenk på det. Det eneste som telles, er at du selv har det godt med deg selv. Du har en utrolig kul stil og virker som en veldig morsom og ekte person. Og som alle sier, Ingvill er så utrolig pen, haha

Yas

your jacket is so pretty ! Where is it from :D ? (maybe nike?) I've been looking for something like that for ages :(

Kristine Ullebø

Yas: It's from Nike :D

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no