hits

life goal

Sa jeg at jeg elsker Nike? Haha..Jeg har bodd i denne tightsen i helga, og samme gjelder skoene. Jeg synes vanligvis at tights er det ekleste klesplagget ever, men disse fra Nike er faktisk favorittene mine i klesskapet for tiden. Jeg har kjøpt mine på Junkyard, her.

Jeg bruker alltid søndagen til å få unna gjøremål til uka, så i dag har jeg gjort mattelekser, tømt mailboksen og skrevet reiseregning med paps. Flinke manageren min!! Nå synes jeg at jeg har vært flink pike, så jeg tar velfortjent fri og stikker bort til Ingvill. Vi skal bare slappe av og nyte siste dagen i uka, kanskje vi ser en film eller noe. Hun skal fikse brynene mine også, wiiiho!! Hun er så flink med slikt, så greit å få litt hjelp :-)

♥ får hjerter i øynene når jeg ser på disse ♥Hahahaha! Ser dere hva som ligger oppå klesskapet mitt? Jeg er glad i Pepsi Max for å si det slik, men det visste dere vel allerede! Jeg pleier alltid å spare opp kjempemange flasker og så panter jeg alle sammen på likt - føler nesten at jeg tjener penger da. Er jeg den eneste som føler det slik??Når jeg blir voksen skal jeg seriøst ha et eget kjøleskap for Pepsi Max, og så skal jeg sørge for at jeg aldri går tom. Life goal 

13 kommentarer

Hei! når kommer svarene på spørsmålsrunden om språkreisen?

marie

du er så utrolig flink blogger! du oppdaterer ofte! utrolig kjekt! klikker meg inn flere ganger til dagen og du oppdaterer flere ganger til dagen, i motsetning til andre bloggere! fortsett slik!

Så slank og fin!!<3

Silje

Så fine klær!

Hvor har du kjøpt stativet som du henger shortsene dine på?

INGERBBB

Kul tighst:)

Kristine Hagen

Kjempe fine klær :)

hvortid svarer du på hvem som vinner canada goos jakken?

Sara

Hei! Kor kjøper du skinny jeans? For eg slite med tynne legga, så eg finne ingen bukse som sitte godt på.

Lisanne

Aaaah the shoes are so cool!! And awesome life goal haha. Have a good evening!

Nikita <3

Fine sko :D

Marita

Hvor har du kjøpt den grå toppen?

Barbora

Nice life goals :D your nikes are sooo amazing! I want the same

Hvorfor er det alltid sånn at det første jeg ser når jeg ser på deg er ribbeina dine som stikker ut, og ikke ditt vakre ansikt? :(

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no