Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

smokey eyes

Reklame

Halla babes! Partysesongen nærmer seg og her er det èn sminkelook som aldri slår feil: smokey eyes. For øvrig er det den eneste jeg vet om også (hahahah), men det er fordi den er så fiiiin at jeg ikke gidder å lære meg andre looker. Vel, det finnes et hav av produkter der ute, så for å hjelpe dere på vei tenkte jeg å vise dere hva jeg anbefaler når det kommer til smokey eyes.

Chunky Dunky Hydrating Lippie - Red lips it is! Smokey eyes og røde lepper går som hånd i hanske, i hvert fall om det er en spesiell anledning og du ønsker å se litt ekstra sminket ut. Jeg er ikke så fan av leppestift, lipliner er nemlig mer min greie. Dersom du har tynne og kjedelige lepper som meg er det perfekt å forme de med lipliner - et lite tips! Ellers vil jeg si at jeg er skikkelig sjalu på dere med fyldige lepper </3 Del litt med meg, plis.

Put a Lid On It - Jeg bruker ikke ikke øyenskygge så veldig ofte, men de gangene jeg gjør det så sørger jeg alltid for å ha primer på øyelokkene først. Da sitter skyggen lengre, og du slipper at sminken drysser av i løpet av dagen/kvelden.Schwing Eyeliner - Hands down, verdens beste eyeliner. Herregud, trenger jeg å si noe mer. Jeg gikk tom for denne PÅ VEI til Florida (og der skulle jeg være i 4 uker), så jeg gikk desperat rundt på taxfree'en i håp å finne en tilsvarende eyeliner. Jeg fant ikke en eneste som kunne måle seg med denne fra theBalm, uansett hvor gode merker det var snakk om. Chanel, Dior, Mac.. hell nah. theBalm er det eneste for meg når det kommer til eyeliner! Denne bruker jeg hver dag og det ser dere på bildene, så dere vet hvordan den ser ut på. Har den også på meg på bildet over her :-)Tall Dark and Handsome Mascara - Til dere som spør hvilken mascara jeg bruker, så er det denne. Dette er også et produkt jeg er helt avhengig av. Mange bruker gjerne forskjellige mascaraer til forskjellige anledninger, men denne synes jeg passer ypperlig både når jeg skal på skolen, når jeg skal på fest og når det er julaften. Pleier bare å variere litt med hvor mye jeg tar på :-) Her får du altså tynne og lange vipper, akkurat slik tittelen på produktet tilsier.Boudoir Eyes Shadow Collection - Dette er en nydelig palette med ni skygger i både varme og kalde farger, som gjør at du kan skape en sexy, mørk look, eller en søt, lys look. Jeg elsker den! De mørke fargene kommer alltid til å være mine favoritter:Rabattkoden KUSMOKEY gir dere 20% på alt fra theBalm, Too Faced og NYX, uten om salgsvarer. Varer til 31. oktober - halloween!

14 kommentarer

Et dyr

27.10.2014 KL. 21:33

På det første bilde lignet du på et dyr eller noe, kanskje sånn

Blandingsrase av en maursluker eller noe. Mascaraen lignet litt på sånne insekt fangene av eg slag..

Men men det var smokeyyy ;)

Cathrin

27.10.2014 KL. 21:34

Du er virkelig helt utrolig vakker, Kristine! Bra og lærerikt innlegg :)

Emilie

27.10.2014 KL. 21:35

Når skal du si hvem vinneren av Canada goos jakken ble?

27.10.2014 KL. 21:45

Håper du er klar over at smokey eyes og røde lepper ABSOLUTT ikke går skom hånd i hanske!! Tvert imot! Mye sminke på øynene = nude eller vertfall ganske så nøytrale lepper, og sterke farger på leppene = mykere sminkede øyner. Det blir bare for mye av det gode med begge deler på likt!! Skjerpings kristine!!

27.10.2014 KL. 21:47

Hvorfor ikke forklare hvordan du legger smokey eyes når du først lager innlegg om det? Hvilke øyenskyggefarge du har brukt osv..

27.10.2014 KL. 22:18

haha, unnskyld at jeg blander meg men ler litt av kommentarene over her. bitch please. de har jo aldri noe godt og si samme hva det er - HELT latterlig. HAHAH

kjempe fine bilder :-**

27.10.2014 KL. 22:21

En sminkestil som SLÅR FEIL er den ekstremt overdrevne contouringen din. Og man skal ikke ha sterk sminke på lepper og øyne samtidig.

Kamilla Haaland

27.10.2014 KL. 22:37

Lekkert!

28.10.2014 KL. 00:02

Kan du ikke vær så snill å vise HVORDAN du lager smokey eyes. Helst før fredagen :) hvordan step by step liksom :)

fr

28.10.2014 KL. 12:47

kan du vise hvordan du gjør det før helgen

Ida

28.10.2014 KL. 13:34

Hvilket nettsted er det man får 20% på? :)

28.10.2014 KL. 14:17

På disse bildene er du jo sminket av en makeup artist pga fotograferingen?

28.10.2014 KL. 16:58

Hvorfor ikke bare søke på youtube folkenzzz, bare et tips liksom

28.10.2014 KL. 18:08

smokey eyes og røde lepper passer ikke sammen..?

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits