hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

oppskrift: superdigg tacopai

Her kommer oppskriften på den fantastiske tacopaien jeg har pratet så mye om! Mamma lagde det for første gang i forrige uke, og min første reaksjon var egentlig litt sånn "æsj, pai og taco, hvilken rar kombinasjon er det??", men det viste seg at det var null grunn til å være skeptisk - for hallelujah, hvilken smaksopplevelse! Dette er faktisk noe av det beste jeg har smakt på lenge, og denne paien klatrer høyt opp på lista mi over favorittmiddager. Anbefaler virkelig alle å overraske familien med denne asap, jeg lover dere at den vil falle i god smak hos alle mann! Kan serveres både hverdag og på lørdag. Gjerne alle dager i uka? ;-)PS! Vi brukte kyllingkjøttdeig og fajita spice mix i stedet for karbonadekjøttdeig og taco spice mix. Du bestemmer selv hva du vil bruke, jeg tipper begge deler smaker like godt. Kyllingen og fajita spice mix'en var i alle fall en smakskombinasjon uten like!

Ingredienser til deigen:
3 dl hvetemel ♥ 125 g smør ♥ 4 ss kaldt vann ♥ 1 eggehvite eller plomme

Fremgangsmåte:
Smuldre mel og smør, tilsett vann og eggene og elt det hele sammen til en fast deig. La den stå kaldt en times tid før den kjevles ut.

Ingredienser til fyllet:
400 g kyllingkjøttdeig ♥ 1 pose fajita spice mix ♥  1 boks creme fraiche ♥ 1/2 paprika ♥ 1 løk ♥ ost

Fremgangsmåte:
Fordel deigen utover i en paiform, og bruk en gaffel til å stikke en del hull i bunnen for å unngå heving av deigen. Fordel kjøttdeig, paprika og løk utover i formen, med creme fraice på toppen. Stek dette i 20 minutter (på 200 grader) uten ost, og så tar du ut paien igjen, strør ost på toppen og setter den inn i ovnen igjen i 10 minutter til.
Serveres sammen med en frisk salat.Lov meg at dere tester dette, da! Og ikke glem å gi tilbakemelding til meg om hva dere synes :-)

8 kommentarer

Julegleder

04.11.2014 KL. 21:40

Tusen takk for oppskrifta. Den skal prøves :D

Barbora

04.11.2014 KL. 22:03

I should try this out during weekend! I guess like Saturday or Sunday♥♥

Thanks I am really excited :D

Katrine

05.11.2014 KL. 00:41

Ser veldig godt ut, men har to spørsmål om den :)

Skal smøret smeltes, og skal kjørtdeigen stekes før man tar den i paien? :-)

05.11.2014 KL. 08:52

Lager for øyeblikket en kokebok og er på jakt etter spennende oppskrifter. Gjerne jeg kan teste denne! :) Hørtes ekstremt godt ut!

Nikita <3

05.11.2014 KL. 09:29

Namm :D

Trude Myhre

05.11.2014 KL. 15:43

Dette så jo bare kjempe godt ut, så linken til dette innlegget sendte jeg til min søster, og hun er nå i gang med å lage denne paien, gleder meg masse til å smake når den er ferdig! Takk for en flott oppskrift og inspirasjon til dagens middagsrett : ) Ønsker deg en flott dag videre! : )

05.11.2014 KL. 16:25

Katrine: smøret skal "moses" inn i melet, og ja, kjøttdeigen skal stekes, hvis ikke kan du risikere at kjøttdeigen blir rå i paien

Karoline

16.11.2014 KL. 21:33

Aah, det var suupergodt!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: