hits

out for a dinner

GOD SØNDAG! Og denne gangen mener jeg det, for i dag har jeg hatt en dritbra start på søndagen. Jeg våknet i ti-tiden, men lå på mobilen og dro meg en stund før jeg faktisk stod opp. Jeg og mamma kjøpte en juicer her om dagen (vi har snakket om det SÅ lenge), så i dag laget vi ferskpresset appelsinjuice som vi nøt til frokosten, og det er seriøst noe av det beste jeg vet. Herregud, så utrolig godt. Nå gleder jeg meg til å teste ut forskjellige oppskrifter fremover - gjett om det skal juices! Vi har kjøpt inn massevis av både eple, appelsin, ingefær og gulrot. Det å juice er jo en utrolig genial måte å få i seg tilstrekkelig med vitaminer.

I går kveld: Jeg møtte mine gode ungdomsskole venner Sivert og Mats, og vi dro ut for å spise. Jeg og Sivert går fortsatt på skole og har noen fag sammen, men Mats har flyttet. Jeg bestilte en cæsarsalat som smakte helt himmelsk, så med god mat og to gode venner ved min side ble kvelden fortreffelig. Jeg elsker å dra ut å spise, skulle ønske vi hadde mer "spesielle" restauranter her i Førde. Jeg føler det går mest i pizza, kebab og kinamat i denne byen, haha. Hadde ikke gjort noe med en egen sushirestaurant, Maccern eller Vapiano her, ass! Noen førdianere som er enig, eller?

Dette minner meg om Florida. Til lunsj i Florida spiste jeg alltid en god salat, for de hadde en skikkelig bra salatbar der. Og krutongene... de var helt amazing! Jeg tror jeg spiste mer krutonger i løpet av de fire ukene enn hva jeg kommer til å gjøre hele mitt liv.

Kylling, krutonger, parmesanost, salat og pesto. Heaven!Meg og Sivert som filosoferer litt utenfor rådhuset. #godkjentlørdag

15 kommentarer

Cecilia Catharina

Så utrolig fine bilder alle sammen! Ser og høres ut som du hadde en veldig hyggelig kveld :D

Marianne Eide

Haha ja helt enig ! er så lei pikant og gidder aldri gå på Dolly og Peppes, trenger Fridays eller egon :-D !

Madeleine

Elsker stilen din og du er en helt fantastisk blogger å et veldig stort frembilde for meg

what har dere ikke maccern :/

Ja enig med det der om restaurantane i Førde. Men elska pizza då..😂😂

Liv Hege

Virket som en kjempe trivelig og morsom kveld da! :-D

Ønsker deg en nydelig søndag! :-)

Emma

Så kos!

Thea

Det så koselig ut! :)

Elin

hei, hvor er buksa fra, og er den ny? Ønsker meg nemlig en ny bukse i slik farge:)

Barbora

Aah looks like a very nice evening :) the food looks tasty too ♥.♥

Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

I just want to eat this hamburger. Now ! :o

Maria

Fetteren min bor i Førde og klager alltid over at de ikke har maccern og andre resturanter der. Så hver gang de kjører bil til oss (Drammen) så er de innom maccern sånn 2 ganger hver vei, fordi de savner sånn å ha det i Førde, haha

ingridd

kjekk han dere mats då ;) <3333

Kristine Ullebø

ingridd: hihiii <3 dåkke er fine sammen!!

Jeaul

Det gjør meg sulten!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no