hits

let´s do this, monday!

Hver søndag gjør jeg meg ferdig med alt av gjøremål, i tillegg til at jeg rydder rommet og legger på nytt sengetrekk. Jeg har faktisk begynt å like søndager merker jeg, hvis man ikke regner med de gangene man er fyllasjuk eller har et tonn med lekser. Da blir det fort den værste dagen i uka...

Vel, dere kan tro jeg sov som en prinsesse i natt, med nytt sengetrekk, velduftende rom og nydusjet kropp og hår. Magisk! Er det flere enn bare meg som alltid våkner midt på natten for å gå på do, forresten? Jeg har blitt ganske vant til det nå, for det skjer sånn ca. hver natt. Det er ikke noe problem for meg da, for jeg synes det å våkne klokka 03:00 og vite at man har mange timer med søvn fremfor seg er helt fantastisk. Denne gangen var jeg så sulten at jeg måtte traske inn på kjøkkenet og spise litt før jeg la meg igjen, haha! Kjente at jeg digget livet akkurat der og da. Det var sikkert litt av et syn der jeg satt på kjøkkenbenken midt på svarteste natten og spiste frokostblanding mens jeg tittet ut på stjernere. Idyllisk. Hvem trenger kjæreste når man har det så fint med seg selv?Hei til deg, mandag! Og HEI GANGSPERRE! Jeg digger at jeg faktisk finner glede i trening for tiden, men jeg har begynt å trene litt andre muskelgrupper for tiden, og derfor sliter jeg så sykt med gangsperre. I dag gjør det vondt å bare sitte, fordi jeg har så vondt i rumpa. Det er fantastisk da, men jeg får jo ikke trent i dag, haha. Kanskje det er et tegn på at jeg burde øve til tyskprøve? I guess so!Skolearbeidet kaller! Får se om jeg ikke tar meg en tur på Spenst sent i kveld, men akkurat nå skriker rumpa mi nei, altså. Jeg ELSKER å kjenne gangsperre i rumpa tho, for da er det forhåpentligvis et lite tegn på at musklene er på vei. Denne sommeren vil jeg ha fin rumpe, haha!

18 kommentarer

maria

hei skal ha spørsmålsrunde på bloggen min! kunne du skrevet en kommentar om hav jeg burde bli bedre på? foresten fine bilder<3 og blogg!!

Er det noe du ikke elsker eller digger ? :p

det høres ut som om du er veldig trygg på deg selv og klarer deg helt fint på egen hånd, og det tror jeg er en veldig viktig egenskap :) aldri gi slipp på det!

Ja, må alltid tisse på natta! Er sykt plagsomt, ofte våkner jeg fler ganger.... not cool

May

Haha, what? Selvfølgelig kan du trene i dag jente, det handler jo bare om hvilke muskelgrupper du trener. Du har god mulighet til å trene både armer, mage og rygg, og ikke minst coremuskulaturen! Kom deg på trening! En dag uten trening, en dg uten mening!

Ida

Du har jo fin rumpe da snuppa ;) <3

Hvilke øvelser? Pils svar, hadde blitt evig takknemlig💞💞

Lise

Er det mulighet for en romvideo i framtiden?

sarah

hey aus Deutschland! <3 ich liebe liebe liebe deinen Blog Kriss! Auch wenn es meistens etwas seltsam klingt, benutze ich immer Google Übersetzer um ihn zu lesen zu können haha. Hab eine schöne Woche <3 :))

Sunniva

Våkner rundt klokka 2 og 3 får å gå på do, og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske hahahahaha, også våkner jeg få å drikke vann :-p så du er ikk den eneste ❤️

Kathrine

Hvor har du kjøpt kleshengerne til shortsene?

Martine

Kan du vise hvilke øvelser du tok for rumpa? :-)

Barbora

This will sound like I am totally lying but I am not!! I gave myself workout for legs but I guess I was using y butt muscles too mcuh and now I feel pain in places I didn't even know I had! :DD hahah

Kan du vise hvilken øvelse du gjorde?

Elin

tror du at du kan legge ut øvelsene du gjør? Trenger virkelig litt inspirasjon til øvelser jeg kan gjøre for å trene rompa, og det at du er så støl, må jo tyde bra for øvelsene :))

M

Ja, du HAR jo fin rumpe. Sabla fin faktisk ;))

Eline

åh hvor har du kjøpt den nydelige jakken?

Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

So many shorts you have ! :) I love your style on the last photos ☻

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no