hits

endelig sol igjen

Det er så ubeskrivelig skjønt at solen endelig har komt tilbake! Etter 2 måneder er det faktisk ikke annet enn fantastisk å kjenne solstrålene på kroppen igjen. Vinteren er herlig, men mørketiden er absolutt ikke noe for meg, ass!

Men seriøst, det å komme hjem fra skolen til DAGSLYS gjør meg lykkelig. Den beste tiden i året nærmer seg med stormskritt, og jeg kan nesten ikke vente!

Noe som er litt off topic: i år er det eneste året jeg ikke har satt det å trene mer som nyttårsforsett, men det er likevel det èneste året jeg har klart å faktisk trene regelmessig. Nå har jeg bare holdt i på i januar da, men jeg må faktisk si meg selv litt stolt! Jeg tror jeg har trent flere ganger i 2015 enn hva jeg gjorde i hele høst, høhø. Satt litt på spissen, but still. Jeg har liksom komt til det punktet hvor jeg finner glede i trening :) SÅ, nå må jeg komme meg på treningssenteret en gang det er lite folk, slik at jeg kan ta bilder/filme litt øvelser til dere. Vet at mange av dere ønsker det, og jeg vil gjerne blogge om det selv, så det skal jeg få til. Vet selv hvor vanskelig det kan være å finne gode øvelser.

Nå drar jeg og mams en kjapp tur på Spenst. Vi snakkes babes!

8 kommentarer

Fine deg

Elisabet

Åhh, det er akkurat sånn med meg og! Gikk der for et år siden, men gjorde det pga. nyttårsforsett og at jeg burde gå der ogsånn. Men nå går jeg der 5 ganger i uka, gjerne alene, og elsker det! Har heller ikke hatt noe nyttårsforsett nå. Såå det er veldig gøy!! Five for deen

Barbora

Still not enough sunlight here... It's dark at 4:15 for sure I heard in the countries that are like more in west it takes longer in the morning for the sun to rise but it then sets later xD hahah idk really

Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

Lovely nature ~ I want a snow in our country too :(

Mia

Åh virket så herlig med snø:)

Siri

KOMMET BTW

hila

det er jo ikke mørketid i førde? Du har lært om polarsirkelen på skolen ja?

Melk er egentlig ikke sunt, se "Forks over knives" :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no