hits

zebra fredag

Hei og god fredag! Endelig kan jeg sette meg ned med Mac'en. Denne dagen har virkelig godt i et skal jeg si dere! Det begynte med skole i to timer, og så var det hjem, knipse noen bilder i full fart og deretter hive seg avgårde for kjøretime med Per. Han var glad for å komme på bloggen med audien, visst!! Haha, så utrolig gøy. Vi kjørte rundt i tre timer, og dette var faktisk de siste kjøretimene mine. Er det innafor å si at jeg synes det er trist? Jeg synes det har vært så trivelig å kjøre rundt i den røde audien sammen med Per jeg, vi sitter liksom og snakker om alt mulig. Nå er det to timer teorikurs, og så... oppkjøring! Skrekk og GRU.

Etter kjøretimene løp jeg bort til hudlegen og fikk presset ut alt av talg og dritt (sorry) i huden min. Jeg hater solskade, og jeg skal aldri igjen vær sløv med å smøre meg med faktor når jeg er på sydenferie... Dette er prisen å betale, gitt. Nå må jeg holde meg helt unna sol i en måned (jeg må bruke sunblock i ansiktet, haha), og så skal jeg ta laserbehandling. Når det er gjort er jeg endelig ferdig, og huden min slipper å lide av sprengte blodkar. Det skal bli såå deilig.

Det er et eller annet med meg og dyreprint for tiden....?? Vet ikke jeg altså, bare synes det er sjukt stilig. I dag er jeg en zebra! T-shirten kjøpte jeg her.

Jeg kan ikke gå ut av døra i dag (ser så awful ut i trynet haha), så Ingvill er her og vi har en maks chill fredagskveld. Nå skal vi snurre en film! Har dere tips?

14 kommentarer

Cecilia Catharina

Så utrolig tøft antrekk! :D

kjempefint antrekk! anbefaler Divergent virkelig, og kanskje the fault in our stars? <3

Kan du vise hvordan du ser ut nå, selvom du ser litt "grusom" ut. Sliter selv med uten hud og det hadde vært fint å vite at du og faktisk har det samme problemet. Det er sikkert ubehagelig, men ville hjulpet mange.

Helene - kommenterer tilbake

Ha en super fredagskveld da! :-)

Når skal du fortelle hvem av bestevenninnene dine som er gravid? Er så nyskjerrig :D

Vil du forresten at det skal være jente eller gutt?

Anonym: Det er Emma som er gravid og det er en gutt... Tror hun har sagt/vist det før

Ida

I beskrivelsen står det Vestandet istedenfor Vestlandet. Klarer ikke unngå å si ifra om slike ting, de irriterer meg mer enn de burde, haha.

Du har forresten nydelig hår! Ha en fin helg!

Barbora

Love the combination!! Looks very nice and unique :)

wow you still have snow? It started snowing a bit here today as well

MariaStalheim

Så tøft antrekk! Hadde forresten blitt super happy visst du tok en titt på min blogg også :-)

Sarah Nærø Pettersen

Eeeelsk på skoa! Kvar har du kjøpt dei?

Liv

På det midterste helbilde av deg så har du håret bak slik at det ikke ser ut som du har så langt hår, og du kledde det skikkelig! Du hadde nok kledd litt kortere hår. I tillegg ser det mye sunnere ut! Skulle du ikke klippe det litt kortere igjen? Ser ikke forskjell jeg..

Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

Lovely T-shirt. I admire you for this photoshooting in the snow ! :D :)

Carl

Hei Kristine :)

Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

Ha en flott dag!!

Carl

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no